arkkienkelit

Enkelien viestejä päivääsi – enkelit ja arkkienkelit viestin tuojana

Hyödynnätkö enkelien viestejä ohjaamaan, ja tuomaan kiitollisuutta päivääsi? Suurimpia valon olentoja ovat arkkienkelit. He parantavat, voimaannuttavat ja tukevat meitä. Voit pyytää heiltä apua tai merkkejä milloin vain. Artikkelissa nimeämme tunnetuimmat 7 arkkienkeliä, ja kerromme, millä tavoin enkelien sekä arkkienkelien viestit ilmenevät. Opastamme lisäksi, kuinka oma arkkienkeli voi olla apunasi. Voit myös pyytää enkeleiltä viestin päivääsi.

Mitä arkkienkelit ovat?

Arkkienkelit ovat korkea-arvoisia enkeleitä, joilla jokaisella uskotaan olevan erityinen tehtävä ja voima taivaallisina olentoina. 

Arkkienkeleiden tehtävät vaihtelevat hieman uskomusjärjestelmästä toiseen, mutta yleisesti ottaen heidät kuvataan aina suojelijoina ja viestinviejinä. Usein arkkienkeleihin liitetään myös erityisiä ominaisuuksia, kuten suojelu, viisaus ja parantava energia. 

Monet ihmiset pyytävät päivittäin arkkienkeleitä välittämään enkelien viestejä tai kutsuvat heitä avuksi rukousten, meditaation tai rituaalien kautta, kun he kaipaavat ohjausta eri elämäntilanteissa.

Arkkienkelit liitetään usein energiakeskuksiin eli chakroihin, ja heitä pyydetään avuksi parantamiseen, suojelemiseen, pelkojen voittamiseen sekä henkiseen kasvuun.

7 arkkienkeliä

Arkkienkeleitä on paljon, mutta yleisesti tunnetuimpia ovat alle listatut 7 arkkienkeliä.

Arkkienkeli Mikael

Arkkienkeli Mikael on:

 • kaikkien enkelien ja arkkienkelien johtaja
 • suojeluksen arkkienkeli
 • ilmentää taistelua, voimaa ja torjuntaa pahaa vastaan 

Arkkienkeli Gabriel

Arkkienkeli Gabriel on:

 • sanansaattaja
 • totuuden, kurin ja järjestyksen tuoja
 • perheen, synnytysten ja lasten suojelija

Arkkienkeli Rafael

Arkkienkeli Rafael on:

 • parantamisen ja terveyden arkkienkeli
 • matkaopas ja suojelija matkoilla
 • henkisen kasvun ja ylösnousemuksen edistäjä

Arkkienkeli Uriel

Arkkienkeli Uriel on:

 • valon ja viisauden arkkienkeli
 • henkinen opas ja neuvonantaja
 • tietämyksen ja oivalluksen tuoja
 • inspiraation ja luovuuden lähde

Arkkienkeli Zadkiel

Arkkienkeli Zadkiel on:

 • armon ja anteeksiannon arkkienkeli
 • henkinen puhdistaja ja uudelleenohjaaja
 • tunteiden tasapainottaja ja eheyttäjä
 • henkilökohtaisen transformaation ja kasvun tukija

Arkkienkeli Jofiel

Arkkienkeli Jofiel on:

 • valon arkkienkeli
 • viisauden ja ymmärryksen tuoja
 • sisäisen rauhan ja ilon edistäjä
 • taiteen ja kauneuden inspiroija

Arkkienkeli Samuel

Arkkienkeli Samuel on:

 • tuomion arkkienkeli
 • oikeudenmukaisuuden ja rehellisyyden valvoja
 • pahojen voimien vastustaja ja tuomitsija

Pyydä enkeliviesti

Arkkienkelit tukena tai merkkien antajana

Kun haluat pyytää arkkienkeleiltä apua tai merkin, voit tehdä sen yksinkertaisesti puhumalla heille ääneen tai mielessäsi, vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa heille kirjeen tai rukouksen. Arkkienkelit tarjoavat halutessasi apua ja ohjausta tietyssä tilanteessa tai voit pyytää yleistä tukea sekä suojelua elämäsi eri osa-alueilla.

Arkkienkelit saattavat myös käyttää muita ihmisiä tai tilanteita viestien välittämiseen. Tämä voi olla ystävä, joka sanoo jotain, mikä resonoi kanssasi, tai kirja tai artikkeli, joka tuntuu olevan juuri sinulle tarkoitettu.

Lue lisää: Enkelinumerot ja visuaaliset viestit

Miten oma arkkienkeli löytyy?

Löytääksesi oman arkkienkelin, voit lähestyä enkeleitä useilla eri tavoilla.

 • Meditaatio ja rukous. Istu mukavassa asennossa ja keskity hengittämään syvään. Kutsu sitten arkkienkelit luoksesi hiljaa mielessäsi tai ääneen lausutulla pyynnöllä. Voit pyytää omaa arkkienkeliä esittäytymään sinulle tai antamaan sinulle merkin läsnäolosta.
 • Intuitiivinen kuuntelu. Ole avoin vastaanottamaan intuitiivisia enkelien viestejä ja tuntemuksia siitä, kuka arkkienkelisi voi olla. Tämä voi tulla sisäisenä tietona, voimakkaana vetovoimana tai toistuvien merkkien sekä symbolien kautta.
 • Unien tulkinta. Kiinnitä huomiota uniesi sisältöön, erityisesti unissa esiintyviin symboleihin, merkkeihin tai henkilöihin. Arkkienkeli saattaa kommunikoida kanssasi unien kautta antamalla vihjeitä tai näyttämällä itsensä unissasi. Unien tulkinta auttaa selvittämään unen merkityksen tarkemmin.
 • Kysy selkeää merkkiä. Voit pyytää enkelien viestejä tietyltä arkkienkeliltä tai antamaan sinulle selkeän merkin, joka auttaa sinua tunnistamaan hänet. Tämä voi olla toistuva symboli, erityinen tapahtuma tai voimakas tunne läsnäolosta.
 • Luota prosessiin. Ole kärsivällinen ja avoin. Arkkienkeli voi paljastaa itsensä sinulle ajan mittaan eri tavoilla, ja on tärkeää luottaa siihen, että oma arkkienkeli tulee elämääsi juuri oikeaan aikaan.

Tärkeintä on olla ennakkoluuloton sekä vastaanottavainen henkiselle ohjaukselle, ja luottaa siihen, että oma arkkienkeli tulee ohjaamaan elämääsi, kun olet valmis vastaanottamaan hänet.

Pyydä enkelien viestejä selkeyttämään ja ohjaamaan polkuasi

Voit hyödyntää enkelien viestejä monilla eri tavoilla, kun avaat sydämesi, ja olet vastaanottavainen heidän viesteilleen. Enkelit ovat apuna monissa eri elämäntilanteissa ja elämäsi tienristeyksissä. Voit pyytää enkeleiltä esimerkiksi:

Henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa. Enkelit voivat antaa sinulle ohjausta ja neuvontaa päätöksenteossa, auttaen sinua valitsemaan oikean polun ja tekemään viisaita valintoja elämässäsi.

Tunteiden tasapainottamisessa. Enkelit voivat auttaa sinua käsittelemään ja tasapainottamaan tunteitasi vaikeissa tilanteissa, kuten stressin, pelon tai surun hetkinä.

Henkisessä kasvussa ja kehityksessä. Enkelit voivat tukea sinua henkisellä kasvun polulla auttamalla sinua ymmärtämään itseäsi paremmin, löytämään sisäistä rauhaa ja kehittämään henkisiä lahjojasi.

Ihmissuhteissa. Enkelit antavat apua ja tukea ihmissuhteissa, auttamalla sinua ymmärtämään toisten ihmisten näkökulmia ja ratkaisemaan konflikteja rakentavalla tavalla.

Parantumisessa. Enkelit voivat lähettää parantavaa energiaa sekä tukea fyysistä, emotionaalista ja henkistä parantumista erilaisissa terveyteen liittyvissä tilanteissa.

Taloudellisessa tilanteessa. Enkelit auttavat sinua houkuttelemaan runsautta sekä taloudellista hyvinvointia elämääsi, antamalla sinulle viisautta ja ohjausta taloudellisissa päätöksissäsi.

Antamaan turvaa ja suojaa. Enkelit voivat myös tarjota suojelua ja turvallisuutta erilaisissa tilanteissa, auttaen sinua tuntemaan olosi turvalliseksi sekä suojatuksi.

Lue lisää: Chakrojen puhdistus – meditaatio, chakrakivet tai energiatyö

Käänny vaikeina aikoina valon puoleen 

Kautta aikojen enkelien rakkaudellinen läsnäolo ja parantava energia ovat auttaneet ihmisiä eheytymään ja löytämään tasapainon sekä hyvinvoinnin elämässä.

Arkkienkelit ja enkelit edustavat meille valoa, hyvyyttä ja rakkautta. Heidän läsnäolonsa ja viestinsä tuovat ihmisille hengellistä lohtua ja rauhaa sekä tunteen siitä, että meidät on ympäröity suojelulla ja hyvyydellä.

Enkelien viestit rohkaisevat ja voimaannuttavat ihmisiä kohtaamaan haasteet ja ylittämään erilaisia esteitä elämässä. Tuki ja kannustus valovoimaisilta enkeleiltä voi antaa voimaa sekä luottamusta omiin kykyihin ja mahdollisuuksiin, silloin, kun oma usko niihin on koetuksella.

Pyydä enkeliviesti

Enkelien viestejä ennustajilta, selvänäkijöiltä ja tarot-tulkitsijoilta

Mikäli et itse koe saavasi lukuisista merkeistä tai viesteistä selkeää kuvaa, voivat selvänäkijät, ennustajat ja astrologiaan perehtyneet opastajat auttaa välittämään enkelien viestejä. Listasimme alle 5 tapaa, joilla voit saada apua tilanteeseesi:

 1. Kanavointi. Selvänäkijät ja ennustajat voivat kanavoida enkelien energiaa ja viestejä itsensä kautta, jolloin he voivat välittää sinulle enkelien antamaa ohjausta, neuvontaa ja viisautta.
 1. Tarot-kortit ja enkelikortit. Monet ennustajat käyttävät tarot-kortteja tai erityisiä enkelikortteja auttaakseen välittämään enkelien viestejä. He voivat käyttää kortteja intuitiivisesti ja tulkita niiden symboliikkaa sekä merkityksiä, auttaakseen sinua ymmärtämään enkelien viestit syvemmin.
 1. Astrologinen tulkitseminen. Astrologiaan perehtyneet voivat tulkita astrologisia karttoja ja planeettojen sijainteja antaakseen sinulle henkilökohtaista ohjausta sekä ennustuksia. He tarkastelevat syntymäkarttaasi, huomioivat erityisiä aikoja sekä energioita, jotka saattavat vaikuttaa elämääsi, ja välittävät enkelien viestejä näiden tietojen kautta.
 1. Selvänäköiset kyvyt. Jotkut selvänäkijät voivat nähdä enkeleitä tai aistia heidän energiansa, ja välittää sinulle suoran viestin tai ohjeita heidän kauttaan.
 1. Meditaatio ja kanavoinnit. Selvänäkijät voivat johtaa sinut meditaatioon tai kanavointiin auttaakseen sinua luomaan yhteyden enkeleihin ja vastaanottamaan heidän viestejä suoraan.

Valitse enkeliviestien tulkitsija

Kun haluat pyytää enkelit tai arkkienkelit avuksesi ja tulkita enkelien viestejä ulkopuolisen tahon ohjaamana, on tärkeää valita luotettava ja eettinen ennustaja tai selvänäkijä tueksi tilanteeseen. Pyydä jo ennakkoon tietoja kohtaamisenne sisällöstä. Valitse sitten opastaja, jolla koet olevan aito yhteys henkiseen maailmaan, ja jonka kanssa tunnet olosi mukavaksi sekä turvalliseksi.

Jaa artikkeli:

Pikatulkinta tekstiviestillä

Haluatko saada vastauksen sinua askarruttavaan asiaan mahdollisimman pian? Ennustajat vastaavat kysymyksiin linjalla ollessaan tai heti kun näkevät vastauksen asiaasi. Myös vastauksen saat tekstiviestllä.

Henkilökohtainen tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Selvänäkijämme laatima henkilökohtainen tulkinta eli laaja tulkinta antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämäsi kysymykseen.

Kiinnostaako sinua tietää lisää?