kaksoisliekki

Kaksoisliekki – mistä tiedät kohdanneesi toisen puoliskosi?

Kaksoisliekki on ihminen, jonka kanssa tunnetaan syvää sielujen yhteyttä. Jokaisella ihmissuhteella on jotain opetettavaa, mutta kaksoisliekkien sanotaan opettavan meille eniten itsestämme ja ihmissuhteista. Jotkut pitävät kaksoisliekin kohtaamista voimakkaimpana sielujen kohtaamisena, jonka ihminen voi kokea.

Kuka on kaksoisliekki?

Kaksoisliekin määritelmä voi hieman vaihdella, mutta yleisimmän tulkinnan mukaan, kaksoisliekki on henkilö, jonka kanssa sinulla on syvä sielunyhteys, ihminen, joka on kuin toinen puoliskosi. 

Henkisimmät meistä kutsuvat kaksoisliekkiä myös toiseksi inkarnaatioksi omasta itsestä. Se perustuu ajatukseen, että joskus yksi sielu jakautuu kahteen eri kehoon.

Karmaan uskoville kaksoisliekki on kumppani, jonka kanssa on tehty sielunsopimus jo ennen syntymää. Silloin on sovittu, että kohtaatte myös tässä elämässä, yhteistä polkua jatkaen tai keskeneräiset asiat selvittäen.

Yksi kaksoisliekkisuhteen pääominaisuuksista on se, että suhde on sekä haastava että parantava. Tämä johtuu kaksoisliekin peilausluonteesta. Oma kaksoisliekkisi näyttää sinulle myös syvimmät epävarmuutesi, pelkosi ja varjosi.

Intensiivisessä suhteessa on myös toinen puoli. Kaksoisliekki auttaa sinua voittamaan haasteesi, ja sinä vaikutat kaksoisliekkiisi samalla positiivisella tavalla. 

Kaksoisliekkisuhde parantavana voimana

Kaksoisliekkirakkauden ytimeen kuuluu rutkasti henkistä kasvua, ja moni sanookin, että suhteen tarkoitus on herättää sielu uudelleen. 

Kaksoisliekin löytämisen kerrotaan:

  • nopeuttavan henkistä kasvua
  • vapauttavan traumoja
  • poistavan energiatukkeumia ja
  • johtavan kohti todellista itsensä rakastamista

Koska kaksoisliekkisuhteet tuovat epävarmuutesi ja syvimmät pelkosi pintaan henkisen kasvun matkalla, voi suhde tuntua alkuun haastavalta, ja omia estoja voi olla vaikea kohdata.

Lue lisää: Henkinen kasvu ja kehittyminen – askeleet tasapainoisempaan elämään

Kaksoisliekki vai sielunkumppani?

Vaikka sielunkumppanin löytäessäsi tunnet, että kohtasit vihdoin täydellisen romanttisen kumppanin, ei sielunkumppanuuskaan yllä kaksoisliekkisuhteen korkeuksiin. 

Sielunkumppani pääsee lähemmäksi sinua kuin kukaan koskaan aiemmin. Hän tuntuu täysin ymmärtävän tapaasi katsoa maailmaa, joten yhteys on vahva. 

Kaksoisliekki on kuin toinen puoli sinusta. Osa sinua. 

Kuinka tunnistat kaksoisliekin?

Kaksoisliekin kohdatessasi saatat tuntea voimakasta vetovoimaa, yhteyttä ja kaipausta samaan aikaan. Voimakkaimpana aistit kuitenkin tunteen, joka kertoo sinun vihdoin saapuneen kotiin. Kaksoisliekkisi tuntuu tutulta, ja saatat huomata ajattelevasi, että tunnet hänet jo ennestään.


On olemassa muutamia merkkejä, joiden avulla voit pyrkiä tunnistamaan, oletko kohdannut oman pariliekkisi.

Kokemukset ja arvot yhdistävät

Ensimmäisenä saatat kiinnittää huomiota siihen, että teillä on paljon yhteistä niin arvoissa, menneissä tapahtumissa kuin kiinnostuksen kohteissakin. Molemmat teistä tuntevat, että menneisyydessä on paljon samoja sattumuksia ja samanlaisia kokemuksia.

Kaksoisliekeillä on usein synkronisuuden tunne keskenään. Kun suhde kehittyy, kaksoisliekit huomaavat, että heissä on myös paljon eroja, mutta niidenkin kohdalla tunnutte täydentävän toisianne.

Intensiivinen vetovoima 

Kaksoisliekkisuhteet ovat magneettisia. Siitä hetkestä lähtien, kun tapaat hänet, tunnet selittämätöntä vetovoimaa tähän henkilöön. Tämä tunne ei tunnu koskaan laantuvan. 

Kyseessä on jatkuva ja intensiivinen vetovoima, ja vaikka se voi olla seksuaalista, se on vielä useammin vain halu olla kyseisen henkilön lähellä ja vaikutuspiirissä.

Kohtaamisenne tuntuu ennalta määrätyltä

Niillä alueilla, joilla ette tunne olevanne samanlaisia, saatatte huomata, että eroavaisuutenne vain täydentävät toisiaan, kuin Yin ja Yang. Koska kaksoisliekki peilaa sinua, olet todennäköisesti hyvin tietoinen siitä, kuinka suhde korostaa myös molempien epävarmuuksia.

Yhteytenne saattaa kuitenkin tuntua lähes jumalalliselta ja ennalta määrätyltä, niin paljon se erottuu kanssakäymisestä muiden kanssa. Tunnet, että korkeampi voima on tuonut teidät yhteen. Jo se itsessään luo erittäin vahvan siteen teidän kahden välille. 

Suhde hakee tasapainoa

Kaksoisliekkisuhteet eivät kuitenkaan ole pelkkää auringonpaistetta. Valitettavan usein, ne saattavat olla myös haasteellisia. Kaksoisliekkisuhteen huono puoli on oikeastaan vain seurausta siitä, että sinut pakotetaan kohtaamaan ja omistamaan ne osat itsestäsi, joista et pidä. Juuri ne, jotka olet pyrkinyt hautaamaan ja unohtamaan, osa-alueet, joita sinun tulisi työstää.

Vahva henkinen yhteys

Sinä ja kaksoisliekki pystytte todennäköisesti kommunikoimaan pelkkien katseiden avulla, ja tiedostat usein, mitä toinen ajattelee. Yhteys on niin vahva, että joku tuntee jopa oman kaksoisliekkinsä tunteita tai fyysisiä kipuja. 

Halu tulla paremmaksi ihmiseksi

Kaksoisliekkisuhteen tarkoitus on herättää sinut hyödyntämään potentiaaliisi, ja sytyttää tuli sisälläsi. Tämä suhde pakottaa sinut tarttumaan toimeen, ja olemaan parempi ihminen. Kaiken kaikkiaan suhde avaa eteesi mahdollisuuksien maailman, josta et koskaan ole edes osannut uneksia. 

Matka kaksoisliekin rinnalla vaatii henkistä kasvua. Ilman kasvua on mahdotonta päästä yli peloista ja kaikesta muusta, joka estää sinua elämästä vapaasti ja ennakkoluulottomasti. 

Kaksoisliekkirakkaus on uskomattoman voimakas, ja sillä on erityinen tarkoitus. Sen tarkoitus on viedä sinua kohti parempaa versiota itsestäsi.

Miten onnistua suhteessa kaksoisliekin kanssa?

Alkuvaiheessa kaksoisliekkien tiedetään koettelevan ja haastavan toisiaan hellittämättä. Valtataistelussa pyritään vapautumaan intensiivisen suhteen tuomista myllerryksistä. Tasapainon löytäminen on osa yhteen tulemista.

Vaikka kaksoisliekeillä on ainutlaatuinen ja syvä yhteys, he huomaavat usein viettävänsä myös aikaa fyysisesti erillään. Syynä tähän on se, että heidän tuntiessaan energioiden olevan epätasapainossa, he tarvitsevat omaa tilaa käydessään läpi suhteen tuomia muutoksia. Tasapaino on kuitenkin mahdollista löytää, ja energiat yhdistää.

Hyvä kommunikointi rakentaa emotionaalista yhteyttä 

Kaksoissielut voivat tuntea ja saada toisiltaan lohduttavia, lämpimiä vakuutuksia siitä, että rakkaus ja yhteys ovat molemminpuolisia ja aitoja. Tämä kommunikointi synnyttää uskoa, jota tarvitaan, jotta suhteelle voidaan täysin antautua.

Henkinen yhteys kannattelee molempia

Kaksoisliekeillä on yleensä samanlaiset uskomukset, moraali, arvot, kiinnostuksen kohteet ja elämäntavoitteet, vaikka päällepäin näyttäisi siltä, että kyseessä on hyvinkin erilaiset ihmiset.

Jotta kaksoisliekkiliitto olisi onnistunut, on tärkeää löytää toinen henkisesti. Se on mahdollista, kun hyödyntää aitoa kiinnostusta toista kohtaan, ja pitää huolta sielua ravitsevan ystävyyden ylläpitämisestä.

Onnellisuus toisen olemassaolosta

Kaksoisliekkien fyysinen yhteys ei perustu pelkästään seksuaaliseen vetovoimaan, se on myös oikeanlaisia energioita, jotka virtaavat, kun kaksoisliekit ovat läheisessä kosketuksessa. 

Pelkästään jonkun fyysisten ominaisuuksien ihaileminen ei täytä kaksoisliekkiliiton fyysisiä yhteysvaatimuksia. Toisen henkilön läsnäolo tuo onnellisuutta, riippumatta siitä, ovatko silmät auki vai kiinni.

Ero voi joskus tuoda yhteen

Kaksoisliekkisuhde on erilainen kuin sielunkumppanuus tai mikä tahansa muu suhde. Se on ainoa suhde, joka edellyttää molempien ihmisten olevan emotionaalisesti, henkisesti, fyysisesti ja henkisesti valmiita, ennen kuin energiat voivat yhdistyä ja tasapainoinen yhteys voidaan kokea.

Kaksoisliekit käyvät joskus läpi erojakson. Vaikka se voi olla äärimmäisen tuskallista ja turhauttavaa, se on monesti välttämätöntä henkiselle paranemiselle. Vasta kun kaksoisliekit tuntevat tyhjyyttä, ikään kuin osa heistä puuttuisi, he alkavat todella parantaa tunnehaavoja, jotka estävät heitä tuntemasta oloaan kokonaisiksi yhdessä.

Ero on yleensä vain tilapäistä. Koska kyseessä ovat vahvat energiat, kaksoisliekit ovat sidoksissa toisiinsa ja jakavat rakkauden toisiaan kohtaan, riippumatta siitä, ovatko he suorassa yhteydessä toisiinsa vai eivät.

Onko horoskoopeista apua kaksoisliekin löytämisessä?

Horoskoopit eivät anna tarkkaa vastausta, jonka perusteella voisit tunnistaa kaksoisliekkisi, mutta kahden ihmisen syntymäkarttojen vertailu saattaa auttaa kaksoisliekkisuhteen ja toisen ihmisen ymmärtämisessä paremmin.

Lue lisää: Mitä astrologia on? – ihmisen vahvuuksien ja toimintamallien tulkitsemista

Ennustajien rakkaushoroskooppi on analyysi, joka valaisee suhteen osapuolien yhteensopivuutta, suhdetta vahvistavia ja sitä haastavia ominaisuuksia molempien osapuolten näkökulmasta. Tasapainoinen suhde alkaa aina toisen kuuntelemisesta ja ymmärtämisestä.

www.twinflamesly.com

www.womenshealthmag.com 

www.womansday.com 

Jaa artikkeli:

Pikatulkinta tekstiviestillä

Haluatko saada vastauksen sinua askarruttavaan asiaan mahdollisimman pian? Ennustajat vastaavat kysymyksiin linjalla ollessaan tai heti kun näkevät vastauksen asiaasi. Myös vastauksen saat tekstiviestllä.

Henkilökohtainen tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Selvänäkijämme laatima henkilökohtainen tulkinta eli laaja tulkinta antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämäsi kysymykseen.

Kiinnostaako sinua tietää lisää?