Etsitkö ennustajan työtä?

Onko Sinulla ennustajan, selvänäkijän, meedion tai parantajan kykyjä tai kokemusta? Tulkitsetko intuitiivisesti asioiden tilaa ja pystyt soveltamaan näkemääsi tai kuulemaasi ihmisten erilaisiin, vaikeisiinkin elämäntilanteisiin ?

Ehkä osaat lukea Tarot kortteja, välität enkeliviestejä, laadit horoskooppeja, käytät heiluria tai muita apuvälineitä henkimaailman viestien tulkitsemiseen. Haluat valjastaa kykysi sinulle mielekkääseen työhön, tehdä työtäsi kotoa käsin ja päättää itse työaikasi. Osaat keskustella, mutta erityisesti myös kuunnella ja olet valmis kohtaamaan linjoillamme erilaisia ihmisiä avoimin mielin.

Olet empaattinen, haluat auttaa ja ymmärrät eri vaikeuksien kanssa painivia ihmisiä. Jos jokin tai vaikka kaikki kuvaa Sinua, hae meille töihin <3

Tarjolla olevat työtehtävät

Puhetyö

Työssä keskustelet palveluihimme soittavien asiakkaiden kanssa.

Työtä voit tehdä kotoa käsin omalla puhelimellasi. Työaikoja ei ole vaan linjalle voit kirjautua silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Työssä ei ole minimi- tai maksimi työaikavaatimuksia. Työ tehdään joko verokortilla, ja muut lakisääteiset asiat puolin ja toisin huomioiden, tai vaihtoehtoisesti voit tehdä työtä myös yrityksenä (esimerkiksi toiminimi).

Palkka perustuu puhuttuihin minuutteihin. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi on mahdollista saada keskiarvoihin ja kokonaisminuutteihin perustuvia bonuksia. Työssä vastaanotetuista puheluista ei aiheudu työntekijälle kuluja.

Kirjoitustyö

Puhetyön lisäksi on mahdollisuus myös kirjoitustyöhön. Työtä tehdään etätyönä kotikoneella, käyttöliittymän kautta (työasema).

Palkka perustuu kirjoitettuihin viesteihin, laadittuihin tulkintoihin ja mahdollisiin laadittuihin horoskooppeihin. Horoskooppeja saa laatia mikäli on niihin perehtynyt. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi on mahdollista saada kokonaisviestimäärään perustuvia bonuksia.

Työntekijä vastaa itse laitteistaan ja liittymistä (voi vähentää verotuksessa tulonhankkimiseen, samoin työhuoneen).

Työaikaa ei ole määritelty, mutta kirjoitustyötä tulee ehdottomasti tehdä säännöllisesti, eli pääsääntöisesti päivittäin.