Kiroukset

Tuntuuko sinusta, että huono onni seuraa sinua? Tuntuuko, että elämäsi on kirottu? Kiroukset ovat yksinkertaisuudessaan kirouksia, joita toinen langettaa toiselle. Yleensä tämä tapahtuu vihan, inhon ja halveksunnan vaikutuksen alaisena.

Jos tunnet, että elämässäsi menee vähän kaikki aina pieleen, ehkä sinulle on joku langettanut kirouksen tai kannat sitä jopa mukanasi entisistä elämistä.

Voit helpottaa elämääsi ajattelemalla positiivisesti ja hautaamalla negatiiviset ajatukset. Kiroukset voidaan myös poistaa. Näissä auttaa meidän asiantuntevat ennustajat.

Poista kiroukset soittamalla

Voit valita alta sinua miellyttävän kirouksen poistajan. Osalle voit myös soittaa valitsemalla henkilön klikkaamalla tälle sivulle.

kiroukset

Poista huono onni ja valitse henkilö, joka poistaa kiroukset

Kirouksen poisto - nämä merkit kertovat kirouksesta

Lue blogistamme lisää kirouksista ja niiden poistosta

Kautta historian kirouksia on langetettu, kun on haluttu kostaa tai vahvistaa omaa asemaa noituuden keinoin. Tavoitteena on ollut varmistaa mahdollisimman huono onni ja epäonnisia tapahtumia toisen henkilön elämään.

Meillä voit maksaa myös verkkopankissa tai pankkikorteilla

Credio on meidän oma maksupalvelu, jossa voit maksaa käyttämäsi palvelut verkkopankissa, pankkikortilla tai laskulla. Kun haluat maksaa pankkikortilla tai verkkomaksulla, valitse pre-paid-vaihtoehto.

Credio-asiakkaana maksat myös palveluistamme vähemmän.  Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.