Horoskooppi

Ajankohtainen viikkohoroskooppi saatavilla joka maanantaiaamu. Voit myös tilata henkilökohtaisen horoskoopin, jonka sinulle laatii astrologiaan ja horoskooppeihin perehtynyt näkijämme. Löydät laatijat viikkohoroskooppien alta. Horoskooppi toimitetaan sähköpostiisi.

Horoskooppi laaditaan tähtikarttojen perusteella. Tähtikarttaan on merkitty auringon, kuun ja planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Jokainen henkilö saa merkkinsä syntymähetkessä.

Tilattavista horoskoopeista voit valita viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskoopin. Teemme myös parisuhdeanalyysejä. Aloita alta valitsemalla itseäsi kutsuva laatija. Hyppää TÄSTÄ tilausosioon.

Henkilökohtainen horoskooppi

Mitä henkilökohtainen horoskooppi kertoo sinusta ja sinun elämästäsi. Rahaa, rakkautta, uusia töitä, uusia ihmisiä elämääsi?

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi valitsemaltasi horoskoopin laatijalta. Siirry valitsemaan hänet ja lue tilausohjeet klikkaamalla nappia alla.

Viikkohoroskooppi

Laatijana Esteri

26.9-2.10

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Edessäsi on nyt valintatilanne. Kaksi vaihtoehtoa, toinen helpompi, toinen vaikeampi. Vaikka ensireaktiosi haluaisi valita helpomman, vaikeampi suunta tarjoaa sinulle lopulta enemmän uusia kokemuksia. Valinta on sinun, mutta muista, että isot muutokset kulkevat usein vaikeiden valintojen kautta.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Kotiasioissa ollaan nyt menossa kohti murrosvaihetta. Asiat muuttuvat ja kehittyvät, vaikka haluaisitkin pitää ne ennallaan. Aikaa vastaan ei kuitenkaan voi taistella ja asiat kulkevat eteenpäin. Näe myös ne ihanat asiat, mitä se on tarjoamassa sinulle. Kaikessa ei ole kyse pelkästään luopumisesta, vaan myös uusien asioiden saapumisesta elämääsi.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Asiat voivat nyt tuntua kaoottisilta ja monta palloa on ilmassa. Näissä tilanteissa kannattaa usein turvautua vanhanaikaisiin keinoihin. Tee lista asioista, jotka haluat saavuttaa ja lista asioista, jotka on pakko tehdä pian. Kun saat asiat järjestykseen paperilla, ne myös löytävät oman paikkansa sinun mielessäsi.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Kaipaisit merkittäviä uudistuksia elämääsi, mutta joku läheisesi ei näytä olevan aivan samaa mieltä. Tässä on mahdollista päästä kompromissiin, joten liian puolustuskannalle ei kannata lähteä. Lopulta huomaat, että pienilläkin muutoksilla saattaa olla hyvinkin iso vaikutus elämääsi. Aloita siis pienillä teoilla.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Toivoisit jo saavasi unelmia todeksi, mutta kiirehtimällä asia ei etene. Odota oikeaa aikaa ja oikeaa tilannetta. Silloin asiat lähtevät rullaamaan omalla painollaan. Odottaminen ei ehkä ole helppoa, mutta se on nyt ainoa toimiva toimintatapa.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Eräs henkilö näyttää olevan kiinnostunut sinusta, mutta et ole aivan varma omista tunteistasi. Älä lupaa enempää kuin pystyt pitämään. Rehellisyys on tässä asiassa paras toimintamalli. Älä liioittele tunteitasi ollaksesi mieliksi, sillä se polku johtaa vain sydänsuruihin. Välillänne voi joka tapauksessa olla kaunista ystävyyttä.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Ylianalysoinnista ei ole nyt hyötyä. Päin vastoin, se voi rajoittaa sinua enemmän kuin uskotkaan. Nyt kannattaa antaa elämän kantaa ja johdattaa sinua juuri sinulle oikeaan suuntaan. Tilanteessa ei ole läheskään niin monia uhkia, kuin miltä nyt tuntuu.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Liika kiltteys voi koitua kompastuskiveksi tällä viikolla. Joku saattaa yrittää käyttää hyväntahtoisuuttasi hyväkseen. Vaikka auttamishalusi olisi kuinka suuri, ota taustoista selvää ennen kuin ryhdyt toimeen. Kiltteytesi on hyvä asia, mutta älä anna sen mahdollistaa ikäviä asioita.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Täydellisyyden tavoitteleminen on nyt esteenä muuten varsin hienosti etenevänä projektille. Päästä siis irti turhasta kontrollista ja anna asioiden edetä sellaisenaan. Pieniä ongelmia voi korjata matkan varrella, mutta jos kaikki jää pysähdyksiin, mitään hyvää ei saada aikaan. Nyt on hyvä aika ottaa ensimmäinen askel.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Työ tai rakas harrastus voi nyt tuntua poikkeuksellisen raskaalta, jopa pakkopullalta. Nyt on hyvä aika hieman hidastaa tahtia. Sen kautta löydät jälleen tekemisen ilon. Tee järjestelyjä, jotka antavat sinulle enemmän aikaa levolle ja harmonialle.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Kiinnitä tällä viikolla huomiota suorittamisen ilmapiiriin. Saatat helposti alkaa mitata omaa arvoasi sillä, mitä olet suorittanut ja millä tavalla. Muista, että sinun arvosi ei ole siinä, mitä teet muille. Sinun arvosi on sinussa itsessäsi, teit mitä vain. Arvosta itseäsi sellaisena kuin olet ja luovu turhasta suorittamisesta.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Nyt kannattaa pysähtyä miettimään seuraavaa askelta. Uusi tie on aukeamassa, mutta ratkaisu ei tunnu vielä aivan selkeältä. Muista, että mihinkään ei ole kiire. Mieti rauhassa asiaa ja tee päätös vasta kun se tuntuu sydämessäsi oikealta.

Näin tilaat henkilökohtaisen horoskoopin

Askel 1

Valitse alta sinua miellyttävä henkilökohtaisen horoskoopin laatija.

Askel 2

Valitse hänen sivultaan haluatko tilata henkilökohtaisen viikko-, kuukausi-, vuosi- vai rakkaushoroskoopin.

Askel 3

Täytä tilauslomakkeen tiedot ja tilaa horoskooppi. Laatija toimittaa sen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi

Kiinnostaako sinua tietää lisää?

Haluatko henkilökohtaisen tulkinnan tulevaisuudestasi? Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.