Horoskooppi

Ajankohtainen viikkohoroskooppi saatavilla joka maanantaiaamu. Voit myös tilata henkilökohtaisen horoskoopin, jonka sinulle laatii astrologiaan ja horoskooppeihin perehtynyt näkijämme. Löydät laatijat viikkohoroskooppien alta. Horoskooppi toimitetaan sähköpostiisi.

Horoskooppi laaditaan tähtikarttojen perusteella. Tähtikarttaan on merkitty auringon, kuun ja planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Jokainen henkilö saa merkkinsä syntymähetkessä.

Tilattavista horoskoopeista voit valita viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskoopin. Teemme myös parisuhdeanalyysejä. Aloita alta valitsemalla itseäsi kutsuva laatija. Hyppää TÄSTÄ tilausosioon.

Henkilökohtainen horoskooppi

Mitä henkilökohtainen horoskooppi kertoo sinusta ja sinun elämästäsi. Rahaa, rakkautta, uusia töitä, uusia ihmisiä elämääsi?

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi valitsemaltasi horoskoopin laatijalta. Siirry valitsemaan hänet ja lue tilausohjeet klikkaamalla nappia alla.

Viikkohoroskooppi

Laatijana Esteri

15.7-21.7

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Olet antanut kesästäsi paljon aikaa suorittamiselle, mutta nyt on aika antaa elämän johdattaa. Keskity nauttimaan elämän pienistä asioista ja päästä suosiolla irti ohjaksista. Tulet kohtaamaan monta ihanaa hetkeä, jos vaan annat elämälle mahdollisuuden yllättää.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Jokin asia menneisyydestä palaa mieleesi, saatat myös kohdata vanhan ystävän. Nyt on aika selkeyttää asioita, jotka ovat jääneet puolitiehen. Menneisyys sellaisenaan ei palaa, joten sitä ei kannata haikailla. Rakenna ennemmin uutta ja päästä irti menneisyyden rajoittavista energioista.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Elämässäsi on nyt niin paljon inspiroivaa energiaa, että se tarttuu myös lähelläsi oleviin ihmisiin. Olet suorastaan esikuva! Älä pelkää nyt kääntää uutta lehteä elämässäsi ja käynnistää jotain sellaista, josta olet unelmoinut jo pidempään.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Tämä viikko tuo tullessaan merkityksellisiä keskusteluja useammankin ihmisen kanssa. Nyt jos koska sinulla on mahdollisuus saada asioihin selkeyttä ja järjestystä. Syvimmistä tunteista puhuminen voi tuntua hyvinkin vaikealta, mutta juuri nyt sillä saa aikaan toivottua muutosta.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Tällä viikolla aloitteellisuus kannattaa! Jos mielessäsi on ollut jokin tavoite tai muu projekti, nyt jos koska on oikea aika ottaa ensimmäinen askel. Älä jää odottelemaan muiden toimintaa, vaan ole itse se, joka laittaa pyörät pyörimään.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Olet kovin keskittynyt yhteen tiettyyn asiaan ja se saattaa hämmentää läheisiäsi. Ole nyt rohkeasti avoin motiiveistasi ja suunnitelmistasi. Saatat löytää apujoukkoja yllättävänkin läheltä, joten älä suotta pidä kynttilääsi vakan alla.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Tämä viikko tuo sinulle paljon huomiota. Vetovoimasi on nyt vahvassa nousussa. Myös romanttiset teemat näkyvät nousevan pintaan, joten nyt jos koska kannattaa satsata ihmissuhteisiin. Laske suojamuurejasi, nyt on oikea aika nauttia rakkauden voimasta.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Löydät itsestäsi uusia puolia tällä puolella. Ongelmanratkaisukykysi ovat huipussaan. Jokin hyvin ongelmalliselta tuntunut asia löytääkin ratkaisunsa nopeammin kuin uskotkaan. Sinulla on nyt mahdollisuus edetä toivomallasi tiellä isoin harppauksin!
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Tämä viikko pitää sisällään paljon tunteita, laidasta laitaan. Nyt onkin hyvä antaa tilaa niistä kaikille. Niillä kaikilla on oma viestinsä. Jokin tärkeä keskustelu selkeyttää asioita, joten ole avoin puhumaan tunteistasi rehellisesti.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Intuitiosi on vahva ja aistit eräästä henkilöstä hänen perimmäiset tarkoitusperänsä. Älä mene hänen pauloihinsa, vaan kuuntele sydämesi ääntä. Jos jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, se useimmiten on juurikin näin.
Vesimies

Vesimies

20.1 - 19.2
Eräs tavoitteesi ei oikein ota onnistuakseen ja se voi aiheuttaa melkoisesti turhautumisen tunteita. Sinun kannattaa nyt miettiä, miksi tämä asia ei tahdo toteutua. Voisiko kenties jokin toinen polku johtaa samanlaiseen päämäärään? Ratkaisu saattaa löytyä yllättävästä suunnasta.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Luova puolesi löytää uuden väylän tällä viikolla. Löydät inspiraatiota hyvinkin yllättävistä lähteistä. Sinun kannattaa nyt rohkeasti uskaltaa kokeilla uusia asioita, sillä olet nyt vahvalla henkilökohtaisen kehityksen polulla. Siitä on lupa myös nauttia.

Näin tilaat henkilökohtaisen horoskoopin

Askel 1

Valitse alta sinua miellyttävä henkilökohtaisen horoskoopin laatija.

Askel 2

Valitse hänen sivultaan haluatko tilata henkilökohtaisen viikko-, kuukausi-, vuosi- vai rakkaushoroskoopin.

Askel 3

Täytä tilauslomakkeen tiedot ja tilaa horoskooppi. Laatija toimittaa sen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi

Kiinnostaako sinua tietää lisää?

Mikä horoskooppi on
Horoskoopit

Mikä horoskooppi on mitä ne kertovat?

Kuulutko sinä heihin, jotka lukevat vain viihteelliset horoskoopit päivälehdistä vai merkitsevätkö ne sinulle paljon enemmän? Mikä horoskooppi on alkuperältään? Astrologia on tähtien tulkitsemista auringon, kuun

Lue lisää

Haluatko henkilökohtaisen tulkinnan tulevaisuudestasi? Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.