Horoskooppi

Ajankohtainen viikkohoroskooppi saatavilla joka maanantaiaamu. Voit myös tilata henkilökohtaisen horoskoopin, jonka sinulle laatii astrologiaan ja horoskooppeihin perehtynyt näkijämme. Löydät laatijat viikkohoroskooppien alta. Horoskooppi toimitetaan sähköpostiisi.

Horoskooppi laaditaan tähtikarttojen perusteella. Tähtikarttaan on merkitty auringon, kuun ja planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Jokainen henkilö saa merkkinsä syntymähetkessä.

Tilattavista horoskoopeista voit valita viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskoopin. Teemme myös parisuhdeanalyysejä. Aloita alta valitsemalla itseäsi kutsuva laatija. Hyppää TÄSTÄ tilausosioon.

Henkilökohtainen horoskooppi

Mitä henkilökohtainen horoskooppi kertoo sinusta ja sinun elämästäsi. Rahaa, rakkautta, uusia töitä, uusia ihmisiä elämääsi?

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi valitsemaltasi horoskoopin laatijalta. Siirry valitsemaan hänet ja lue tilausohjeet klikkaamalla nappia alla.

Viikkohoroskooppi

Laatijana Esteri

30.1-5.2

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Saat tällä viikolla kutsun, johon vastaaminen aiheuttaa sinussa kysymyksiä. Nyt voisi kuitenkin olla hyvä aika kokeilla jotain uutta ja astua hieman mukavuusalueensa ulkopuolelle. Se tuo toivottua virkistymistä harmaan talven keskelle.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Mielesi kaipaisi suuria muutoksia ja dramaattisia käänteitä. Lopulta pystyt kuitenkin saavuttamaan parempaa mielenrauhaa pienilläkin asioilla. Panosta nyt kotiisi ja siihen, miten se vaikuttaa mielialaasi. Tässä asiassa pienilläkin muutoksilla voi olla hyvinkin iso vaikutus.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Joskus uuden suunnan löytyminen on vain yhdestä keskustelusta kiinni. Tämä viikko tuo sinulle mahdollisuuden tärkeään keskusteluun uuden ihmisen kanssa. Laske hieman suojamuurejasi ja päästä ihmisiä lähellesi. Tämä tilanne ei ole uhka, vaan mahdollisuus.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Sinulle tarjoutuu mahdollisuus lähteä mukaan ryhmäprojektiin, jossa pääset osaksi monipuolista ja osaavaa tiimiä. Tämä tulee vaatimaan paljon työtä, mutta on myös antoisaa. Saat myös mahdollisuuden oppia toisilta ja kehittää omaa osaamistasi. Älä siis katso pelkkää työkuormaa, vaan myös siitä tarjoutuvia mahdollisuuksia.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Keskustelu läheisen ihmisen kanssa nostattaa pintaan idean, josta kumpikin innostutte. Sitä ei välttämättä ole mahdollista toteuttaa ihan heti, mutta projektin voi joka tapauksessa pistää jo alulle. Yhteinen unelma on mitä loistavin tapa vahvistaa mitä tahansa ihmissuhdetta.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Uusi harrastus tai muu luovuuden kanava on nyt avautumassa elämässäsi. Pääset tutkimaan itsestäsi uutta puolta. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uusia asioita, joten lähde rohkeasti mukaan. Tämä voi olla loistava lähtöpiste myös uusille ystävyyssuhteille.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Jonkinlaiset haasteet ihmissuhteissa nostavat päätään tällä viikolla. Etene niiden suhteen rauhallisesti ja vältä pikaistuksissaan tehtyjä päätöksiä. Tilanteessa on mahdollisuus erittäin rakentaviin keskusteluun, joten tilannetta kannattaa lähteä avaamaan rauhallisesti. Lopulta tilanteessa on enemmän mahdollisuuksia kuin uskotkaan.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Tämä viikko tarjoaa sinulle mahdollisuuden muutokseen. Vaikka olisit odottanut tätä tilaisuutta, sen osuminen kohdalle voi tuntua pelottavalta. Älä silti lähde perääntymään, vaan mene rohkeasti uutta kohti. Uudet tuulet tuovat elämääsi paljon hyvää.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Positiivinen energia on nyt ympärilläsi ja moni asia tuntuu onnistuvan ilman suurempaa vaivannäköä. Nyt on hyvä aika tarttua uusiin haasteisiin. Myös raha-asioissa voi tulla helpottavia uutisia tällä viikolla.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Intuitiosi on tarkkana tällä viikolla ja havaitset pienistä merkeistä isoja asioita. Lähelläsi on pian tapahtumassa isoakin muutosta, jonka jo aistit. Vaikka et välttämättä ole tähän itse osallisena, voit kuitenkin tarjota tilanteeseen apuasi ja tukeasi.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Panosta tällä viikolla tarkkuuteen ja huolellisuuteen. Saat tehtäväksesi pikkutarkkoja asioita, joilla on lopulta iso merkitys. Älä siis kiirehdi, vaan anna jokaiselle projektille tarvittava aikansa. Vaikka tämä tuntuisi puuduttavalta ja turhalta, edistät silti tärkeää asiaa.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Tällä viikolla on hyvä aika panostaa kotiasioihin ja läheisiin ihmissuhteisiin. Jokin projekti kotinurkissa odottaa sinua ja nyt olisi hyvä aika edistää sitä. Pääset hyödyntämään luovuuttasi jopa yllättävälläkin tavalla. Nyt tylsäksi mieltämäsi projekti voi pian olla jopa intohimosi.

Näin tilaat henkilökohtaisen horoskoopin

Askel 1

Valitse alta sinua miellyttävä henkilökohtaisen horoskoopin laatija.

Askel 2

Valitse hänen sivultaan haluatko tilata henkilökohtaisen viikko-, kuukausi-, vuosi- vai rakkaushoroskoopin.

Askel 3

Täytä tilauslomakkeen tiedot ja tilaa horoskooppi. Laatija toimittaa sen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi

Kiinnostaako sinua tietää lisää?

Mikä horoskooppi on
Horoskoopit

Mikä horoskooppi on mitä ne kertovat?

Kuulutko sinä heihin, jotka lukevat vain viihteelliset horoskoopit päivälehdistä vai merkitsevätkö ne sinulle paljon enemmän? Mikä horoskooppi on alkuperältään? Astrologia on tähtien tulkitsemista auringon, kuun

Lue lisää

Haluatko henkilökohtaisen tulkinnan tulevaisuudestasi? Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.