Horoskooppi

Ajankohtainen viikkohoroskooppi saatavilla joka maanantaiaamu. Voit myös tilata henkilökohtaisen horoskoopin, jonka sinulle laatii astrologiaan ja horoskooppeihin perehtynyt näkijämme. Löydät laatijat viikkohoroskooppien alta. Horoskooppi toimitetaan sähköpostiisi.

Horoskooppi laaditaan tähtikarttojen perusteella. Tähtikarttaan on merkitty auringon, kuun ja planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Jokainen henkilö saa merkkinsä syntymähetkessä.

Tilattavista horoskoopeista voit valita viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskoopin. Teemme myös parisuhdeanalyysejä. Aloita alta valitsemalla itseäsi kutsuva laatija. Hyppää TÄSTÄ tilausosioon.

Henkilökohtainen horoskooppi

Mitä henkilökohtainen horoskooppi kertoo sinusta ja sinun elämästäsi. Rahaa, rakkautta, uusia töitä, uusia ihmisiä elämääsi?

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi valitsemaltasi horoskoopin laatijalta. Siirry valitsemaan hänet ja lue tilausohjeet klikkaamalla nappia alla.

Viikkohoroskooppi

Laatijana Esteri

5.6-11.6

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Yllättävä käänne johtaa sinut aivan uudenlaisiin kesäsuunnitelmiin. Älä pidä kiinni aiemmista asioista liian tiukasti, jos ne on todettu uuteen tilanteeseen sopimattomiksi. Joustaminen ja mukautuvaisuus ovat nyt tärkeitä ominaisuuksia. Niiden avulla pääset pidemmälle kuin mitä alun perin olit ajatellutkaan.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Uuden harrastuksen aloittaminen kutkuttaa mieltäsi, mutta pelkäät epäonnistumisen mahdollisuutta. Nyt pelko pois, sillä pelkäät turhia. Epäonnistuminen kuuluu oppimisprosessiin, mutta niin kuuluu myös onnistumisen ilo. Sinulla on tässä tilanteessa enemmän voitettavaa kuin hävittävää.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Ylimääräinen rahanmeno saa mielesi mietteliääksi. Kesällä kun olisi muitakin rahanreikiä. Yllättävä ratkaisu on lähelläsi, jos vaan katsot asioita uudesta näkökulmasta. Kenties kirpputorit voivat olla tällä viikolla parhaita ystäviäsi. Ylimääräisestä irtaantuminen myös puhdistaa energioitasi.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Mieti tällä viikolla ajanhallintaasi uudella tavalla. Kesä tuo mukanaan monenlaisia mahdollisuuksia, eikä aika tahdo riittää kaikkeen. Mieti, mikä on nyt aidosti tärkeää ja mihin haluat aikaasi laittaa. Jotkut asiat voi olla nyt hyvä jättää odottamaan syksyn saapumista.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Elät nyt kiireistä aikaa, joka on myös palkitsevaa. Huolehdi kuitenkin jaksamisestasi erityisesti tällä viikolla. Myös mukavat puuhat voivat uuvuttaa. Mitä paremmin huolehdit akkujesi lataamisesta, sitä pidempään ja paremmin voit nauttia tästä elämänvaiheesta.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Kaipaat rauhaa ja tilaa omille ajatuksillesi. Tämä viikko avaa sinulle oven pieneen irtiottoon parhaassa seurassa, eli itseksesi. Luota omiin kykyihisi ja sydämesi ääneen. Nyt on hyvä hetki tehdä uusi löytöretki omaan sydämeen.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Jokin ongelma ihmissuhdeasioissa on ratkeamassa pian. Mikäli haluat jouduttaa asioita, puhu nyt rohkeasti suusi puhtaaksi ja avaa tunteitasi avoimesti. Vältä hyökkäävää asennetta, mutta kerro rohkeasti oma näkökulmasi. Siitä on hyvä rakentaa uutta kohti.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Olet ollut viime aikoina henkisen kehityksen matkalla, joka on opettanut sinulle paljon uusia puolia itsestäsi. Onnistumisen kokemukset vahvistavat itseluottamustasi ja saavat aikaan uutta inspiraatiota. Nyt on hyvä aika kokeilla uusia asioita, joten mene rohkeasti uusia haasteita kohti.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Viikko tuo tullessaan rauhaa ja harmoniaa. Nyt kannattaa antaa asioiden kehittyä omalla painollaan. Mikään ei juuri nyt vaadi sinulta toimintaa, joten anna itsellesi mahdollisuus rentoutua. Juuri sitä varten kauniit kesäpäivät ovat.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Tämä viikko voi olla hyvä hetki pieneen riskinottoon ja jännitykseen. Pistä kuitenkin peliin vain sen verran, mitä olet valmis menettämään. Pieni jännitys piristää, mutta älä anna asioiden luisua käsistä. Kultainen keskitie on jälleen paras ystäväsi.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Uudet mahdollisuudet ovat nyt niin lähellä, että ne melkein kolkuttavat ovellasi. Loppu on sinusta kiinni. Uskallatko tarttua näihin tilaisuuksiin, vai haluatko jatkaa nykyistä polkuasi? Päätöksenteon aika on tulossa pian ja sydämesi tietää jo, mikä on oikea suunta.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Sinulla on nyt ympärilläsi ihmisiä, joiden seurassa pystyt olemaan täysin oma itsesi. Tämä saa luovan puolesi aivan uudenlaiseen kukoistukseen. Luota intuitioosi ja siihen, mitä se sinulle sanoo. Nyt on alkamassa oikein hyvä vaihe.

Näin tilaat henkilökohtaisen horoskoopin

Askel 1

Valitse alta sinua miellyttävä henkilökohtaisen horoskoopin laatija.

Askel 2

Valitse hänen sivultaan haluatko tilata henkilökohtaisen viikko-, kuukausi-, vuosi- vai rakkaushoroskoopin.

Askel 3

Täytä tilauslomakkeen tiedot ja tilaa horoskooppi. Laatija toimittaa sen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi

Kiinnostaako sinua tietää lisää?

Mikä horoskooppi on
Horoskoopit

Mikä horoskooppi on mitä ne kertovat?

Kuulutko sinä heihin, jotka lukevat vain viihteelliset horoskoopit päivälehdistä vai merkitsevätkö ne sinulle paljon enemmän? Mikä horoskooppi on alkuperältään? Astrologia on tähtien tulkitsemista auringon, kuun

Lue lisää

Haluatko henkilökohtaisen tulkinnan tulevaisuudestasi? Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.