Horoskooppi

Ajankohtainen viikkohoroskooppi saatavilla joka maanantaiaamu. Voit myös tilata henkilökohtaisen horoskoopin, jonka sinulle laatii astrologiaan ja horoskooppeihin perehtynyt näkijämme. Löydät laatijat viikkohoroskooppien alta. Horoskooppi toimitetaan sähköpostiisi.

Horoskooppi laaditaan tähtikarttojen perusteella. Tähtikarttaan on merkitty auringon, kuun ja planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Jokainen henkilö saa merkkinsä syntymähetkessä.

Tilattavista horoskoopeista voit valita viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskoopin. Teemme myös parisuhdeanalyysejä. Aloita alta valitsemalla itseäsi kutsuva laatija. Hyppää TÄSTÄ tilausosioon.

Henkilökohtainen horoskooppi

Mitä henkilökohtainen horoskooppi kertoo sinusta ja sinun elämästäsi. Rahaa, rakkautta, uusia töitä, uusia ihmisiä elämääsi?

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi valitsemaltasi horoskoopin laatijalta. Siirry valitsemaan hänet ja lue tilausohjeet klikkaamalla nappia alla.

Viikkohoroskooppi

Laatijana Esteri

23.5-29.5

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Alat jo aavistella, että jotain hyvää on tulossa. Tämä pitää aivan paikkansa. Pidä huoli siitä, ettet itse sabotoi tätä kehityskaarta. Muista, että sinä kyllä ansaitset kaiken sen hyvän, mitä on elämääsi tulossa.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Käytä tällä viikolla aikaa siihen, että kohennat suhdetta itseesi. Se on sidoksissa siihen, miten suhtaudut myös muihin. Vakaa itsetuntemus antaa sinulle paremmat mahdollisuudet hyviin ja kestäviin päätöksiin. Niitä tulee eteesi jo alkavan kesän aikana.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Jotain pinnan alle painettua on nyt nousemassa pintaan. Nämä asiat onkin hyvä käsitellä nyt kunnolla. Uusi alku vaatii aina puhtaan pöydän. Sydämesi tuntuu paljon kevyemmältä, kun vanhat asiat on saateltu ansaitsemaansa päätökseen.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Panosta itsesi hemmotteluun ja itsemyötätuntoon tällä viikolla. Olet ollut ison paineen alla ja stressi on vienyt veronsa. Nyt on palautumisen aika. Älä ota ylimääräisiä velvollisuuksia tai vastuita tällä viikolla, vaan anna itsellesi kunnolla aikaa.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Rohkeat päätökset siintävät edessäsi, mutta älä kuitenkaan kiirehdi niiden kanssa. Pohdi asiat ajan kanssa läpi ennen lopullisia päätöksiä. Käytä ennemmin liikaa aikaa kuin liian vähän, sillä nyt puhutaan hyvinkin isoista asioista.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Jokin asia on vaivannut sinua viime aikoina. Nyt on hyvä aika alkaa selvittää sitä juuriaan myöten. Selvittely voi johdattaa sinut hyvinkin syvien tunteiden äärelle, mutta se myös tarjoaa sinulle helpotusta ja ratkaisun avaimia.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Sinulla on nyt hyvä aika toteuttaa itseäsi. Luovuutesi on nyt suorastaan liekeissä, joten älä rajoita itseäsi turhaan. Seuraa sitä tietä, mitä kohti sydämesi sinua johdattaa. Se vaatii vaivannäköä, mutta on kyllä lopulta sen arvoista.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Tämä viikko tapahtumineen auttaa sinua näkemään tiettyjen ihmisten todellisen minän. Joidenkin kohdalla yllätys on positiivinen, toisten kohdalla seuraa pettymyksiä. Anna kuitenkin tilaa inhimillisyydelle. Kukaan ei pysty täydellisyyteen, vaan jokainen meistä kompastelee aika ajoin. Ole lempeä sekä itsellesi että muille.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Tämä viikko voi tuoda tullessaan suuria tunteita, niin hyvässä kuin pahassakin. Sinun ei kuitenkaan kannata ryhtyä taistelemaan tuulimyllyjä vastaan, vaan keskitä energiasi niihin asioihin, joita voit muuttaa tässä ja nyt. Ole myös tukena läheisellesi, hän tarvitsee sitä tällä viikolla enemmän kuin aikoihin.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Tällä viikolla kannattaa panostaa talouden tasapainottamiseen. Mieti, mikä on aidosti tärkeää ja mistä voi tinkiä. Pienillä valinnoilla on nyt todella iso vaikutus. Kun budjetoit nyt, saat kesällä mahdollisuuksia myös pieniin ylellisyyksiin.
Vesimies

Vesimies

20.2 - 19.2
Nyt on alkamassa selkeyden aikakausi elämässäsi, joten salaisuudet eivät välttämättä nyt ole se paras toimintatapa. Avoimuus, rehellisyys ja rohkeat keskustelunavaukset ovat nyt ne työkalut, jotka auttavat sinua parhaiten eteenpäin.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Pääset pian kunnolla vauhtiin jossain asiassa, mitä olet suunnitellut jo pidempään. Älä siis pidä kynttilääsi vakan alla, nyt on aika toimia. Unelmat toteutuvat joskus hitaasti, mutta kun oikea aika ja paikka kohtaavat, paljon alkaa tapahtua.

Näin tilaat henkilökohtaisen horoskoopin

Askel 1

Valitse alta sinua miellyttävä henkilökohtaisen horoskoopin laatija.

Askel 2

Valitse hänen sivultaan haluatko tilata henkilökohtaisen viikko-, kuukausi-, vuosi- vai rakkaushoroskoopin.

Askel 3

Täytä tilauslomakkeen tiedot ja tilaa horoskooppi. Laatija toimittaa sen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi

Kiinnostaako sinua tietää lisää?

Halutko laajan tulkinnan tulevaisuudestasi? Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.