Horoskooppi

Ajankohtainen viikkohoroskooppi saatavilla joka maanantaiaamu. Voit myös tilata henkilökohtaisen horoskoopin, jonka sinulle laatii astrologiaan ja horoskooppeihin perehtynyt näkijämme. Löydät laatijat viikkohoroskooppien alta. Horoskooppi toimitetaan sähköpostiisi.

Horoskooppi laaditaan tähtikarttojen perusteella. Tähtikarttaan on merkitty auringon, kuun ja planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Jokainen henkilö saa merkkinsä syntymähetkessä.

Tilattavista horoskoopeista voit valita viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskoopin. Teemme myös parisuhdeanalyysejä. Aloita alta valitsemalla itseäsi kutsuva laatija. Hyppää TÄSTÄ tilausosioon.

Henkilökohtainen horoskooppi

Mitä henkilökohtainen horoskooppi kertoo sinusta ja sinun elämästäsi. Rahaa, rakkautta, uusia töitä, uusia ihmisiä elämääsi?

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi valitsemaltasi horoskoopin laatijalta. Siirry valitsemaan hänet ja lue tilausohjeet klikkaamalla nappia alla.

Viikkohoroskooppi

Laatijana Esteri

8.4-14.4

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Rentoutuminen nousee vahvaksi teemaksi tällä viikolla. Olet kuluttanut paljon energiavarantojasi viime aikoina, joten nyt on aika ladata akkuja. Mitääntekemättömyydessä on lopulta hyvinkin kaunista, luovaa energiaa. Meditaatiolla ja tarkoituksenmukaisella rauhoittumisella pääset kiinni hyvinkin syvällisiin teemoihin.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Aktiivinen puolesi pääsee tällä viikolla valloilleen. Kehollinen ja dynaaminen energia on tällä viikolla voimissaan elämässäsi. Saatat kokea hieman epämukavuutta ja itsetietoisuutta, mutta kun pääset siitä yli, löydät sen vanhan liikkumisen ilon, mitä koit jo lapsena. Sinulla on enemmän piileviä kykyjä kuin uskotkaan.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Jokin asia elämässäsi kaipaa uudelleenjärjestelyä. Sille on nyt oikea aika. Ajattele tätä ikään kuin elämäsi kevätsiivouksena. Päästät elämääsi uutta, raikasta energiaa ja päästät samalla irti toimimattomista asioista, jotka vain täyttävät elämääsi. Uskalla luopua, niin voit saada myös jotain uutta.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Koet ehkä että et ole saanut ääntäsi kuuluviin viime aikoina. Nyt kuitenkin asiaan on tulossa muutos ja osaamisellasi on kova kysyntä. Pääset tilanteeseen, jossa sinulla saattaa olla jopa runsaudenpula tarjolla olevista projekteista. Muista myös itse arvostaa itseäsi. Sinä osaat, sinä pystyt.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Nyt on aika tehdä töitä unelmasi eteen. Ovi on auki edessäsi, nyt on aika ottaa askeleita sitä kohti. Prosessi ei ole välttämättä aina helppo, joten sinun kannattaa punnita asiaa tarkasti. Mutta mikäli sydämesi aidosti halajaa tätä tietä kohti, nyt on oikea aika.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Elämäsi on matkalla kohti muutosta. Vaikka tämä muutos on toivottua, saatat silti kokea epävarmuuden tunteita. Nämä ovat täysin ymmärrettäviä tunteita. Etene askel kerrallaan ja omaksu itsellesi sopivia toimintatapoja. Kaikkea ei tarvitse ratkaista heti. Aikaa kyllä on.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Kaipaisit taloudelliseen tilanteeseen hieman muutosta. Nyt kuitenkaan tarjolla ei ole pikaratkaisuja, vaan on kartoitettava uutta tietä. On aika tehdä muutoksia. Kulujen leikkaamiseen löytyy keinoja yllättävänkin helposti, jos vaan uskallat katsoa talouttasi kriittisten linssien läpi.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Tämä viikko tuo tullessaan keveyttä ja iloa. Mahdollisuuden rentoutua ja laskeutua kevääseen. Älä aseta itsellesi nyt liian suuria odotuksia, vaan anna elämän viedä. Panosta nyt siihen, mikä on tällä hetkellä aidosti parhaaksi sinulle.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Tunnet halua vältellä jotain epämukavaa velvollisuutta. Nyt kannattaa kuitenkin ottaa härkää sarvista ja ryhtyä toimeen. Pitkittämällä asia vain vaikeutuu, joten teet itsellesi palveluksen hoitamalla homman pois alta. Tällöin myös säästyy energiaa mukavampiin asioihin.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Rohkea päätös odottaa nyt tekijäänsä. Edessäsi on mahdollisuus, josta tuntuu vaikealta kieltäytyä. Nyt voisikin olla aika tehdä jotain sellaista, mikä ei ole ennestään tuttua. Tämä vaatii kuitenkin täyttä panostustasi, joten oletko valmis laittamaan itsesi täysillä likoon?
Vesimies

Vesimies

20.1 - 19.2
Tämä viikko on hyvää aikaa ystävyydelle! Nyt jos koska on mainio tilaisuus viettää aikaa hyvässä seurassa. Ilmaise ystävillesi se, kuinka arvokkaita he sinulle ovat. Tämä voi tuntua siirappiselta, mutta näidenkin tunteiden on nyt aika päästä esille.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Nyt voisi olla hyvä aika kokeilla jotakin uutta! Saat tilaisuuden löytää itsestäsi uusia puolia ja kykyjä ja tähän todella kannattaakin tarttua. Myös seikkailunhalusi saattaa aktivoitua kesän lähestyessä. Olet kuin vasikka kevätlaitumella ja nyt onkin täydellinen aika nauttia elämästä!

Näin tilaat henkilökohtaisen horoskoopin

Askel 1

Valitse alta sinua miellyttävä henkilökohtaisen horoskoopin laatija.

Askel 2

Valitse hänen sivultaan haluatko tilata henkilökohtaisen viikko-, kuukausi-, vuosi- vai rakkaushoroskoopin.

Askel 3

Täytä tilauslomakkeen tiedot ja tilaa horoskooppi. Laatija toimittaa sen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi

Kiinnostaako sinua tietää lisää?

Mikä horoskooppi on
Horoskoopit

Mikä horoskooppi on mitä ne kertovat?

Kuulutko sinä heihin, jotka lukevat vain viihteelliset horoskoopit päivälehdistä vai merkitsevätkö ne sinulle paljon enemmän? Mikä horoskooppi on alkuperältään? Astrologia on tähtien tulkitsemista auringon, kuun

Lue lisää

Haluatko henkilökohtaisen tulkinnan tulevaisuudestasi? Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.