Horoskooppi

Ajankohtainen viikkohoroskooppi saatavilla joka maanantaiaamu. Voit myös tilata henkilökohtaisen horoskoopin, jonka sinulle laatii astrologiaan ja horoskooppeihin perehtynyt näkijämme. Löydät laatijat viikkohoroskooppien alta. Horoskooppi toimitetaan sähköpostiisi.

Horoskooppi laaditaan tähtikarttojen perusteella. Tähtikarttaan on merkitty auringon, kuun ja planeettojen sijainnit suhteessa eläinradan merkkeihin. Jokainen henkilö saa merkkinsä syntymähetkessä.

Tilattavista horoskoopeista voit valita viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskoopin. Teemme myös parisuhdeanalyysejä. Aloita alta valitsemalla itseäsi kutsuva laatija. Hyppää TÄSTÄ tilausosioon.

Henkilökohtainen horoskooppi

Mitä henkilökohtainen horoskooppi kertoo sinusta ja sinun elämästäsi. Rahaa, rakkautta, uusia töitä, uusia ihmisiä elämääsi?

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi valitsemaltasi horoskoopin laatijalta. Siirry valitsemaan hänet ja lue tilausohjeet klikkaamalla nappia alla.

Viikkohoroskooppi

Laatijana Esteri

27.11-3.12

Oinas

Oinas

21.3 - 19.4
Katsantokannan muutos jossain asiassa voisi nyt olla paikallaan. Olet alkanut nähdä erään ihmisen valinnat uudessa valossa ja ymmärrystä on alkanut muodostua enemmän. Muista, että mielen muuttaminen uuden tiedon valossa ei ole koskaan väärin. Päin vastoin, se on viisauden alku.
Härkä

Härkä

20.4 - 20.5
Punnitset nyt sekä mennyttä että tulevaa. Edessäsi on valintoja, jotka saavat sinut kyseenalaistamaan asioita elämässäsi. Tämä voi nyt tuntua vaikealta, mutta lopulta tämä johtaa hyvään. Luota omaan polkuusi. Tällä kaikella on tarkoituksensa.
Kaksoset

Kaksoset

21.5 - 21.6
Saatat nyt kokea halua vetäytyä yksinäisyyteen ja käpertyä itsesi äärelle. Tästä ei kannata huolestua, sillä tällainen on yleistä tähän aikaan vuodesta. Nyt onkin hyvä kuunnella omaa sisäistä ääntä ja panostaa omaan henkiseen hyvinvointiin. Aina ei tarvitse olla sosiaalinen. Suhde itseesi on elämäsi pitkäaikaisin ja tärkein ihmissuhde.
Rapu

Rapu

22.6 - 22.7
Unelmasi ovat nyt korkealentoisia ja nyt onkin mainio aika ideoinnille ja suunnittelulle. Olet astumassa hyvinkin dynaamiseen elämänvaiheeseen, johon kannattaa panostaa. Uudet alut ovat edessäsi ja sinulla on jopa valinnanvaraa siitä, mihin seikkailuun seuraavaksi astut. Paljon hyvää on tiedossa, joten nauti tästä uudesta elämänvaiheesta.
Leijona

Leijona

23.7 - 22.8
Marsin asema saa sinussa nyt aikaan hyvinkin voimakkaita tunteita. Tämä voi tuoda tullessaan suuttumusta tai lyhytpinnaisuutta. Joskus myös hyvin pienistä asioista. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota, ettet tule ylireagoineeksi ja tehneeksi jotain mitä myöhemmin kadut. Pidä maltti matkassa niin hyvin kuin vain voit.
Neitsyt

Neitsyt

23.8 - 22.9
Tarvitset pian käynnistyvässä projektissa keskittymiskykyäsi, joten nyt kannattaa panostaa siihen. Nykymaailma on heikentänyt keskittymiskykyä meiltä kaikilta, mutta voit kehittää omaasi helpoin keinoin. Ota vaikkapa meditaatiohetki osaksi arkeasi tai keskity joka päivä kirjan lukemiseen. Tällä tavalla valmistat aivojasi tulevaan projektiin.
Vaaka

Vaaka

23.9 - 23.10
Käännä nyt katseesi kohti tulevaa. Vuosi on tulossa päätökseensä ja on eräänlaisen tilinpäätöksen aika. Kenties jonkinlainen muutos on ollut mielessäsi? Nyt on hyvä aika alkaa tehdä tästä muutoksesta totta, askel kerrallaan. Nyt on mainio aika ensimmäiselle, ratkaisevalle askeleelle.
Skorpioni

Skorpioni

24.10 - 22.11
Kaamoksen keskelle on nyt tulossa piristystä. Yllättävä kohtaaminen vanhan ystävän kanssa vie samaan aikaan sekä menneeseen että tuo pilkahduksia tulevasta. Välillänne on yhä paljon yhteistä ja tulevaisuudessa teillä on mahdollisuus viettää paljon ihanaa aikaa yhdessä.
Jousimies

Jousimies

23.11 - 21.12
Hyviä asioita on nyt tapahtumassa. Tunnet kenties jo muutoksen tuulet elämässäsi. Tämä voi aiheuttaa hieman levottomuutta ja kyseenalaistamista. Muista kuitenkin, että suuntasi on oikea. Muutos ei ole aina helppoa, mutta se tuo kuitenkin mukanaan toivottua ja ihanaa energiaa.
Kauris

Kauris

22.12 - 19.1
Haluaisit nyt saada jonkin ehdotuksen tai idean etenemään. Puhumalla asiasta juuri oikeille ihmisille, pääset pitkälle. Nyt on kuitenkin tärkeää pitää kiinni omasta itseluottamuksesta, myös niinä hetkinä, kun olo voi olla horjuva. Varmuus ja vakaus ovat nyt parhaita ystäviäsi.
Vesimies

Vesimies

20.1 - 19.2
Yhteistyössä on voimaa, etenkin tällä viikolla. Hommaa on kenties paljon, mutta sitä kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Lähipiirissäsi on joku, jolla on paljon kykyä ja halua auttaa sinua. Älä siis arkaile pyytää auttavaa kättä, kun sellaista tarvitset.
Kalat

Kalat

20.2 - 20.3
Rauhoittuminen ja sisäinen harmonia on tällä viikolla hyvinkin tärkeä teema. Elämässäsi on ollut paljon kiirettä ja hektisiä käänteitä. Nyt on aika antaa tälle kaikelle vastapainoa. Ota aikaa itsellesi sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Lisää kenties pieni meditointihetki jokaiseen päivään. Muista myös hieman hemmotella itseäsi.

Näin tilaat henkilökohtaisen horoskoopin

Askel 1

Valitse alta sinua miellyttävä henkilökohtaisen horoskoopin laatija.

Askel 2

Valitse hänen sivultaan haluatko tilata henkilökohtaisen viikko-, kuukausi-, vuosi- vai rakkaushoroskoopin.

Askel 3

Täytä tilauslomakkeen tiedot ja tilaa horoskooppi. Laatija toimittaa sen sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian.

Tilaa henkilökohtainen horoskooppi

Kiinnostaako sinua tietää lisää?

Mikä horoskooppi on
Horoskoopit

Mikä horoskooppi on mitä ne kertovat?

Kuulutko sinä heihin, jotka lukevat vain viihteelliset horoskoopit päivälehdistä vai merkitsevätkö ne sinulle paljon enemmän? Mikä horoskooppi on alkuperältään? Astrologia on tähtien tulkitsemista auringon, kuun

Lue lisää

Haluatko henkilökohtaisen tulkinnan tulevaisuudestasi? Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.