Tilaa päivän Enkeliviesti tekstarilla

Jos et tiedä tarkkaan, keneltä haluat tilata enkeliviestin, voit myös tekstata ja kysyä henkilökohtaisen enkeliviestisi helposti. Lähetä tekstiviesti: ENKELIT oma kysymyksesi NUMEROON 050 9020 500 (2,5€/viesti) tai 17200 (3€/viesti).

Enkeliviesti

Lähetä enkeliviestin tulkitsijalle tekstiviesti >>

Huomasitko höyhenen erikoisessa paikassa vai laskeutuiko se suoraan eteesi? Enkeliviesti voi välittyä sinulle juuri näin. Osaatko tulkita sitä? 

Enkelit tukevat, ohjaavat, opastavat ja parantavat kun elämässämme on hetkiä, jolloin tunnemme tarvitsevamme tukea. Enkeleiltä saa myös voimaa ihan tavalliseen arkeen. 

Suurimmalle osalle ihmisistä enkeliviestejä voi olla vaikeaa havaita, kun taas toisilla meistä on jo syntyjään taito kommunikoida enkeleiden kanssa. Jokaisella meillä on kuitenkin lähellämme omia enkeleitämme. Nämä ihmiset, jotka tuntevat ja aistivat enkeleitä, ovat täällä auttaakseen sinua kommunikoimaan enkelien kanssa. Heillä on useimmiten enkelikortit käytössä työvälineinä.

Lähetä enkeliviestin tulkitsijalle tekstiviesti >>

Valitse enkelinviestin tulkitsija ja lähetä hänelle tekstiviesti

enkeliviestit

Tilaa EnkeliMaman tervehdys

.

Enkeliviesti saapuu luoksesi tulkitsijan kautta

Lue blogistamme lisää enkeliviesteistä.

Oletko koskaan käynyt enkeliviestien välittäjän vastaanotolla? Entä tiedätkö, mikä enkeliviestit ovat? Meillä jokaisella on ajoittain hetkiä, jolloin koemme olevamme yksin tai kaipaamme kannustavia viestejä. Vaikka emme useimmiten sitä huomaakaan, enkelit ovat meidän lähellämme tuoden säännöllisiä viestejä.

Maksaisitko mieluummin tulkintapalkkion verkkopankilla tai pankkikortilla

Credio on meidän oma maksupalvelu, jossa voit maksaa käyttämäsi palvelut verkkopankissa, pankkikortilla tai laskulla. Kun haluat maksaa pankkikortilla tai verkkomaksulla, valitse pre-paid-vaihtoehto.

Credio-asiakkaana maksat myös palveluistamme vähemmän. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.