Enkeliviesti

Huomasitko höyhenen erikoisessa paikassa vai laskeutuiko se suoraan eteesi? Enkeliviesti voi välittyä sinulle juuri näin. Osaatko tulkita sitä? 

Enkelit tukevat, ohjaavat, opastavat ja parantavat kun elämässämme on hetkiä, jolloin tunnemme tarvitsevamme tukea. Enkeleiltä saa myös voimaa ihan tavalliseen arkeen. 

Suurimmalle osalle ihmisistä enkeliviestejä voi olla vaikeaa havaita, kun taas toisilla meistä on jo syntyjään taito kommunikoida enkeleiden kanssa. Jokaisella meillä on kuitenkin lähellämme omia enkeleitämme. Nämä ihmiset, jotka tuntevat ja aistivat enkeleitä, ovat täällä auttaakseen sinua kommunikoimaan enkelien kanssa.

Tutustu enkeliviestien välittäjiin ja valitse heistä sinulle sopivin. Yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan.

enkeliviesti

Valitse enkeliviestien välittäjä

enkeliviestit

Tilaa EnkeliMaman tervehdys

.

Lähetä toiveesi EnkeliMamalle

Täytä oheinen lomake ja lähetä terveisesi tai toiveesi EnkeliMamalle <3 Et päädy mihinkään listalle ja sähköpostiosoitteen jättäminen on vapaaehtoista.

EnkeliMaman valitut

Enkeliviesti saapuu luoksesi tulkitsijan kautta

Lue blogistamme lisää enkeliviesteistä.

Oletko koskaan käynyt enkeliviestien välittäjän vastaanotolla? Entä tiedätkö, mikä enkeliviestit ovat? Meillä jokaisella on ajoittain hetkiä, jolloin koemme olevamme yksin tai kaipaamme kannustavia viestejä. Vaikka emme useimmiten sitä huomaakaan, enkelit ovat meidän lähellämme tuoden säännöllisiä viestejä.

Maksaisitko mieluummin Prepaidilla tai laskulla?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.