Henkilökohtainen tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Selvänäkijämme laatima henkilökohtainen tulkinta eli laaja tulkinta antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämäsi kysymykseen. 

Tilaa ennustajiltamme henkilökohtainen laaja tulkinta sähköpostiisi. Ennustajamme tulkitsevat tilanteesi joko vastaten kysymykseesi tai antavat tulkinnan pyyntösi mukaan, esimerkiksi rakkaudesta, työstä, terveydestä.

henkilökohtainen tulkinta

Aloita valitsemalla sinulle sopiva tulkitsija

Kun olet valinnut ennustajan, tilaa tulkinta häneltä klikkaamalla profiiliia ja täyttämällä lomake. Halutessasi voit liittää tilaukseesi myös valokuvan. Kerrothan ennustajalle myös etunimesi ja syntymäaikasi. Näin hän saa tehtyä sinulle syvällisemmän tulkinnan. Asiastasi riippuen, tulkinnan laatimiseen voi kulua päivä tai kaksi. Odota siis rauhassa, ennustaja käsittelee asiasi heti kun se on hänelle mahdollista. Laajan tulkinnan tilaaminen maksaa 20€. Maksutavaksi voit valita tekstiviestin, pankkisi verkkomaksun, mobiilimaksun, pre-paidin tai laskun.

Laajan tulkinnan avulla sain selkoa sekavaan tilanteeseeni ja uskoa jälleen tulevaan, kaunis kiitos siitä.

Tämän sivuston asiakaspalvelu toimii! Sain todella hyvää palvelua kun valitin etten saanut laajaa tulkintaa luvatussa ajassa (en vain löytänyt sitä ensin). Luottamus heräsi ja tilaan varmasti uudestaankin.

HAKUKRITEERIT (poistetaan näkyviltä tuotantoon)
Peruskriteerit: active 1, aliaksen pitää kuulua kategoriaan joka on määritelty domainille 4 (ennustajat)
Lisäkriteerit: feature_id 8 (Verkkotilaukset asiantuntija)
Järjestys: satunnaisesti online-tilassa olevat ensimmäiseksi

ennustajat

Biorytmi

Milloin olet parhaimmillasi älyllisesti, fyysisesti tai tunnetasolla. Katso biorytmisi ilmaiseksi ja ota halutessasi yhteys näkijään, joka tulkitsee sen sinulle tarkemmin.

Maksa verkkopankissa tai pankkikortilla

Kun haluat maksaa verkkopankissa tai pankkikortilla, luo itsellesi meidän oma Credio-tili ja lataa rahaa prepaid-tilillesi. Näin saat palvelut myös edullisempaan Credio-hintaan.  Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.