Heiluri

Heiluri on ulkomuodoltaan ketjussa roikkuva kivi. Jokainen tulkitsija valitsee käyttämänsä kiven oman intuition mukaan. Heilurin käyttö perustuu sen syvempään energiaan ja näin vastaanottaa viestejä henkisistä lähteistä.

Kun heiluria käyttää tulkinnan välineenä, sille esitetään kysymyksiä, joihin voi vastata kyllä tai ei. Heilurit toimivat hieman eri tavalla, ja tulkisija tietää esimerkiksi, että myötäpäivään pyörivä liike tarkoittaa kyllä.

Kysymystä esitettäessä on tärkeää, ettei odota juuri tiettyä vastausta. Ajatusten täytyy olla tyhjät ja vastaanottajan täytyy vain keskittyä universumin voimaan.

Jos sinulla on mielessä selkeä kysymys, johon tarvitset heilurin kyllä tai ei vastauksen, lähetä tekstiviesti meidän heiluriin erikoistuneille tulkitsijoille. 

heiluri

Valitse heilurin tulkitsija

Enkeliviestit saapuvat luoksesi tulkitsijan kautta

Lue blogistamme lisää enkeliviesteistä.

Oletko koskaan käynyt enkeliviestien välittäjän vastaanotolla? Entä tiedätkö, mikä enkeliviestit ovat? Meillä jokaisella on ajoittain hetkiä, jolloin koemme olevamme yksin tai kaipaamme kannustavia viestejä. Vaikka emme useimmiten sitä huomaakaan, enkelit ovat meidän lähellämme tuoden säännöllisiä viestejä.

Tutustu myös selvänäkijöihin

Kun heiluri antaa vain vastauksen kyllä tai ei, saatat joskus kaivata syvempää ja monipuolisempaa tietoa jostain asiasta. Silloin selvänäkijä on oikea auttaja sinulle. Hänen kanssaan voi pureutua yhteen tai useampaan asiaan kerralla ja kaivautua syvälle asian juureen. He näkevät myös tulevaisuuteen ja voivat kertoa sinulle sieltä tulevia viestejä ja tuntemuksia.