Ennustajia

Haluatko kurkistaa tulevaisuuteen? Onko sinulla rakkaushuolia? Etsitkö vastausta sinua vaivaavaan asiaan? Onko sinulla työ- tai rahapulmia? Oletko kadottanut jotain? Täältä löydät ennustajia, jotka auttavat sinua luottamuksellisesti ja henkilökohtaisesti. Ennustajilla on syvä intuitiivinen ote maailmaan ympärillämme ja he tulkitsevat saamiaan viestejä monin eri tavoin ja mahdollisin työvälinein.

Aloita valitsemalla, mitä yhteydenottotapaa haluat käyttää ja sen jälkeen voit valita ennustajan. Voit myös suodattaa heidän ominaisuuksiaan ja valita sen jälkeen juuri sinulle parhaiten sopivan näkijän.

Sydämellinen kiitos Sagalle laajasta tulkinnasta <3 Olit jälleen kerran oikeassa, onneksi kaikki on taas hyvin! tulkintasi tuo myös toivoa tulevaan <3

Olin arka avaamaan omia henkilökohtaisia asioitani miespuoliselle näkijälle, mutta rohkaisin mieleni ja soitin Markukselle. Niin ihanan empaattinen ja mukava mies, uskallan soittaa toistekkin 🙂

Ennustajia linjalla tällä hetkellä

Valitse alta sinua kutsuva ennustaja. Hän on paikalla juuri nyt. Voit myös käyttää valikosta löytyviä hakuehtoja ja näin löytää omaan tarpeeseesi sopiva ennustaja. Klikkaa Välineet ja sen jälkeen Tarot ja näin saat esille kaikki ennustajat, jotka käyttävät tarot-kortteja.

Ennustajia tavoitat puhelimella, sähköpostilla sekä tekstiviestillä

ennustajia

Selvänäkijä

Kun kaipaat näkemystä ja tukea elämän polullasi, ota yhteyttä selvänäkijään. Heidän intuisionsa avulla saat apuaja ja neuvoja sekä vaikeisiin kysymyksiin että ihan tavallisen arjen keskelle. 

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.