Ennustajia

Haluatko kurkistaa tulevaisuuteen? Onko sinulla rakkaushuolia? Etsitkö vastausta sinua vaivaavaan asiaan? Onko sinulla työ- tai rahapulmia? Oletko kadottanut jotain? Täältä löydät ennustajia, jotka auttavat sinua luottamuksellisesti ja henkilökohtaisesti. Ennustajilla on syvä intuitiivinen ote maailmaan ympärillämme ja he tulkitsevat saamiaan viestejä monin eri tavoin ja mahdollisin työvälinein.

Aloita valitsemalla, mitä yhteydenottotapaa haluat käyttää ja sen jälkeen voit valita ennustajan. Voit myös suodattaa heidän ominaisuuksiaan ja valita sen jälkeen juuri sinulle parhaiten sopivan näkijän.

Ennustajia linjalla tällä hetkellä

HAKUKRITEERIT (poistetaan näkyviltä tuotantoon)
Peruskriteerit: active 1, aliaksen pitää kuulua kategoriaan joka on määritelty domainille 4 (ennustajat)
Lisäkriteerit: category_id = 44 (ennustajat kategoria, tätä muutetaan filtterillä myöh.), pitää olla kuva
Järjestys: satunnaisesti online-tilassa olevat ensimmäiseksi

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.