Tähtitulkinta – Ennustajia ja selvänäkijöitä uudessa chatissa!

Näkijämme ja ennustajamme suorittavat tulkintoja käyttäen omia erikoistaitojaan kuten tarot-kortteja, enkeliviestejä, selvänäkemistä, astrologiaa ja unien tulkintaa. Tulkitsijamme antavat sinulle neuvoja rakkauselämässä, uralla, talousasioissa, ihmissuhteissa tai missä vaan mikä sinua tällä hetkellä vaivaa. Neuvojen avulla voit säilyttää tasapainon kaikilla elämäsi alueilla.

Maksat vaan käyttämästäsi ajasta

Tähtitulkinnat-palvelussa maksat käyttämästi ajasta. Ostamalla tietyn määrän krediittejä saat tietyn määrän aikaa käyttöösi. Keskustelun aikana näet jatkuvasti kellon, mistä näet jäljellä olevan ajan. Pääset palaamaan kaikkii käymiisi keskusteluihin jälkikäteen.

Valitse tulkitsija

Toimi näin

Luo tili

Rekisteröidy käyttäjäksi luomalla itsellesi oma tili.

Osta krediittejä

Osta krediittejä haluamasi määrä. Krediiteillä ostat aikaa, jonka aikana voit keskutella yhden tai useamman tulkitsijan kanssa.

Kutsu tulkitsija keskusteluun

Kutsu linjalla oleva tulkitsija keskustelemaan kanssasi. Kun hän vastaa kutsuun, hän sitoutuu keskustelemaan kanssasi niin pitkään kuin haluat keskustella.

Keskustelun kulku

Voit jatkaa keskustelua niin kauan kuin aikaa riittää. Ajan loppuessa voit lopettaa keskustelun tai jatkaa sitä ostamalla lisää krediittejä. Aikaisempiin keskusteluihin pääset myöhemmin uudestaan. Halutessasi voit lopettaa keskustelun milloin haluat.