Meedio

Meedio yhdistää meidät yhteen henkimaailman kanssa. Hän kertoo edellisistä elämistä, jo tapahtuneista asioista ja katsoo tulevaisuuteen.

Meedion johdolla voit olla yhteydessä jo tuonpuoleiseen matkustaneisiin. Tämä antaa lohdutusta ja uskoa tulevaan. Kurkistamalla omaan menneeseen elämääsi, opit paljon uutta itsestäsi. Se on matka omaan itseesi.

Tutustu meedioihimme ja valitse heistä sinulle sopivin. Yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan.

Voit myös tekstata meediolle. Lähetä tekstiviesti: MEEDIO oma kysymyksesi NUMEROON 050 9020 500 (2,5€/viesti) tai 17200 (3€/viesti).

meedio

Valitse meedio

ennustajia

Selvännäkijä

Kun kaipaat näkemystä ja tukea elämän polullasi, ota yhteyttä selvännäkijään. Heidän intuisionsa avulla saat apuaja ja neuvoja sekä vaikeisiin kysymyksiin että ihan tavallisen arjen keskelle. 

Halutko henkilökohtaisen laajan tulkinnan tulevaisuudestasi?

Tilaa laaja tulkinta suoraan ennustajalta. Laaja tulkinta on aina henkilökohtainen ja sen laatija lähettää sen sinulle muutaman päivän sähköpostilla.

Viisas ja tarkkanäköinen oraakkeli

Lue blogistamme lisää mikä on oraakkeli.

Oletko aiemmin tutustunut oraakkeleihin tai ollut heidän istunnossa? Erilaiset näkijät ja parantajat ovat näytelleet tärkeää roolia ihmisten elämässä jo vuosituhansien ajan. Nykyajan oraakkelit voivat tarjota viisaita ja tarkkanäköisiä neuvoja sekä jumalallisia ennusteita tulevasta. Toisin kuin näkijät tulkitsevat taivaallisia viestejä luonnon sekä symbolien kautta, oraakkeli viestii suoraan jumalallisen energian kanssa.

Rakkaushoroskooppi

Mitä kuuluu rakkausasioillesi? Rakastaako hän sinua? Miten hyvin sovitte yhteen? Henkilökohtainen rakkaushoroskooppi kertoo sinulle vastauksia.

rakkaushoroskooppi

Maksa pankkikortilla tai verkkopankilla meedion palkkio

Credio on meidän oma maksupalvelu, jossa voit maksaa käyttämäsi palvelut verkkopankissa, pankkikortilla tai laskulla. Kun haluat maksaa pankkikortilla tai verkkomaksulla, valitse pre-paid-vaihtoehto.

Credio-asiakkaana maksat myös palveluistamme vähemmän. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.