Tarot-tulkinta

Tarot-tulkinta tehdään erityisten korttien avulla. Tarot-kortit ovat ikivanha ja vahva tulkinnan väline, joilla voidaan tarkastella ihmisen koko elämänkaarta. Niiden avulla löydetään vastauksia aivan arkisiin, mutta myös syvimpiin kysymyksiin. Korteilla ei niinkään ennusteta tulevaa, vaan pikemminkin tulkitaan ja tarjoaan näin vahvistusta erilaisiin päätöksiin. Tarot korteilla ennustus on ainakin terminä tuttu monille.

Voit valita alta sinua miellyttävän tarot-korttien tulkitsijan. Osalle voit myös soittaa valitsemalla tarot-tulkitsijan klikkaamalla tälle sivulle.

Voit myös tekstata tarot-tulkitsijoille. Lähetä tekstiviesti: TAROT oma kysymyksesi NUMEROON 050 9020 500 (2,5€/viesti) tai 17200 (3€/viesti).

tarot-tulkinta

Valitse tarot-korttien tulkitsija

Tarot-kortteja ja niistä ennustamista

Lue blogistamme lisää tarot-tulkinnasta.

Oletko koskaan saanut Tarot-tulkintaa ja tiedätkö, mistä siinä on kysymys? Se on vuosituhansia vanha, erityiskortein tehty ennustus- sekä tulkintatapa, joka on pitkään ollut harvinainen ja täynnä mystiikkaa.

Tarot-tulkinta edullisemmin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.