Tarot-tulkinta

Tarot-tulkinta tehdään erityisten korttien avulla. Kortteja on visuaalisesti erilaisia, mutta ne kertovat elämästä samalla tavalla. Tarot-kortit ovat ikivanha ja vahva tulkinnan väline, joilla voidaan tarkastella ihmisen koko elämänkaarta. Niiden avulla löydetään vastauksia aivan arkisiin, mutta myös syvimpiin kysymyksiin. Korteilla ei niinkään ennusteta tulevaa, vaan pikemminkin tulkitaan ja tarjotaan näin vahvistusta ja tukea erilaisiin päätöksiin.

Tarot-korteilla ennustus on ainakin terminä tuttu monille. Tarot-korteilta voi kysyä yksittäisiä kysymyksiä ja saada niihin vastauksia tai pyytää yleinen tulkinta vaikkapa tulevaksi ajanjaksoksi.

Soita tarot-tulkitsijalle ja pyydä tarot-tulkinta

Voit valita alta sinua miellyttävän tarot-korttien tulkitsijan. Osalle voit myös soittaa valitsemalla tarot-tulkitsijan klikkaamalla tälle sivulle.

tarot-tulkinta

Jos et tiedä tarkkaan, keneltä haluat tilata tarot-tulkinnan, voit myös tekstata ja kysyä henkilökohtaisen tulkintasi helposti. Lähetä tekstiviesti: TAROT oma kysymyksesi NUMEROON 050 9020 500 (2,5€/viesti) tai 17200 (3€/viesti).

Valitse tarot-korttien tulkitsija

Maksa verkkopankissa tai pankkikortilla

Credio on meidän oma maksupalvelu, jossa voit maksaa käyttämäsi palvelut verkkopankissa, pankkikortilla tai laskulla. Kun haluat maksaa pankkikortilla tai verkkomaksulla, valitse pre-paid-vaihtoehto.

Credio-asiakkaana maksat myös palveluistamme vähemmän. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.

tarot enkeliviesti

Enkeliviesti sinulle

Jokaisella meillä on oma suojelusenkeli ja hän toimittaa meille päivittäin viestejä. Jos tarvitset tulkkia niiden ymmärtämiseen ja niiden etsimiseen, laita viesti enkeliviestitulkitsijalle.