Yksisarvisen viesti

Yksisarvisen viesti tuo viisautta ja neuvoja, mutta näiden lisäksi myös iloa ja onnellisuutta. Yksisarvisiin voi kuka tahansa saada yhteyden, mutta se vaatii syvää intuitiota.

Jokaisella meillä on kuitenkin oma yksisarvinen, joka välittää meistä. Jos tarvitset apua sen löytämiseen, meidän tulkitsijat ja ennustajat ovat apuna. Osa heistä on erikoistunut ottamaan vastaan yksisarvisen viestejä.

Valitse alta tulkitsija ja ole häneen yhteydessä. Osalle voit myös soittaa valitsemalla henkilön sivulta, johon pääset klikkaamalla tälle sivulle.

yksisarvisen viesti

Valitse yksisarvisen viestin tulkitsija

Yksisarviset johdattajina

Lue blogistamme lisää yksisarvisista.

Ihmisten tietoisuus ja ymmärtäminen laajenee jatkuvasti. Kiireinen maailma on täynnä viestejä, jotka saattavat sekoittua toisiinsa. Meidän ihmisten täytyy kuunnella enemmän sisintämme ja henkisiä viestejä, joita otamme vastaan melun keskellä.

Kun kuuntelemme tarkkaan ja harjoittelemme, saamme ja ymmärrämme yhä enemmän henkisiä viestejä ja sielujen energiaa. Yksisarviset ovat yksi näistä valon ja ilon tuojista, joihin uskomalla voi saavuttaa uuden alueen itsensä tuntemisessa ja omien tunteiden käsittelyssä.

Enkeliviesti

Näitkö matkallasi höyhenen? Mitä enkelit haluavat sinulle viestittää?

Enkelit tukevat, ohjaavat, opastavat ja parantavat kun elämässämme on hetkiä, jolloin tunnemme tarvitsevamme tukea. Enkeleiltä saa myös voimaa ihan tavalliseen arkeen.

Siirry Enkeliviesti-sivulle ja löydä oma enkeliviestitulkistijasi.

enkeliviesti

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.