yksisarviset

Yksisarviset johdattajina

Ihmisten tietoisuus ja ymmärtäminen laajenee jatkuvasti. Kiireinen maailma on täynnä viestejä, jotka saattavat sekoittua toisiinsa. Meidän ihmisten täytyy kuunnella enemmän sisintämme ja henkisiä viestejä, joita otamme vastaan melun keskellä. Kun kuuntelemme tarkkaan ja harjoittelemme, saamme ja ymmärrämme yhä enemmän henkisiä viestejä ja sielujen energiaa. Yksisarviset ovat yksi näistä valon ja ilon tuojista, joihin uskomalla voi saavuttaa uuden alueen itsensä tuntemisessa ja omien tunteiden käsittelyssä.

Yksisarvisten kerrotaan olevan sielukkaita olentoja, jotka välittävät voimakasta energiaa. Ne tunnetaan valkoisina hevosen hahmoisina olentoina, joilla on yksi kauniisti kiertyvä sarvi otsapenkereellä. Yksisarviset elivät maan päällä, kun maailma oli vielä nuori. Kun ihmiset asettuivat maapallolle, he toivat mukanaan uudenlaista energiaa: mekaanista, sähkököistä ja teollista energiaa. Alun hyvän yhteiselon jälkeen energian muutos ja elämän kiireellisyys sai yksisarviset hakeutumaan yhä enemmän ja enemmän piiloon. Vuosisatojen myötä yksisarvisten taikavoimat lisääntyivät ja ne erikoistuivat yhä vaan henkisimmiksi voimiksi.

Yksisarviset symbolisoivat jumalallista rakkautta, armoa, kauneutta, lempeyttä ja puhtautta.

Miten yksisarviset vaikuttavat meihin nykyään

Nykyajan ihminen voi kohdata yksisarvisen hakiessaan apua ja voimaa arkielämän ongelmiin ja kohtaamiinsa kriiseihin. Yksisarviset haluavat auttaa ihmisiä ja tarjota heille parannusta, iloa ja valaistumista. Yksisarviset ja enkelit ottavat yhteyttä ihmisiin hyvin samanlaisella tavalla.

Yksisarvisen voit tavata meditoimalla, kuvittelemalla, nähdessäsi unia, omassa sisäisessä maailmassasi tai omassa mielessä. Olennon tapaaminen tapahtuu aina rauhallisella ja sielukkaalla hetkellä. Kun yksisarvista kutsuu tapaamiseen on erittäin tärkeä tiedostaa, että kohtaamiseen on uskottava vahvasti. Mitä useammin olet heihin yhteydessä, sitä helpommin ja vahvemmin he ilmestyvät seuraavilla kerroilla. Osalle yksisarviset ilmestyvät hyvin visuaalisina olentoina, mutta osalle vain unessa ja osa tuntee syvää rakkautta ympärillään.

Yksisarvisten tärkeä viesti on, että jos toivot jotain keskity ajattelemaan, että sinulla on jo se. Yksisarviset ovat hyvin positiivisia, iloisia ja hauskoja hahmoja, joten sitä ne myös välittävät ympäristöönsä. Ne ovat myös vapaita olentoja ja haluavat auttaa meitä löytämään meidän oman polun ja elämään vapaasti ilman pelkoja ja ahdistuksia. He haluavat ihmisten löytävän ilon ja elämästä nauttimisen.

Yksisarvisilta voit pyytää esimerkiksi tukea päätöksen hetkellä, tuomaan huonoon päivään iloa, vähentämään jännitystä ja pelkoa uusissa tilanteissa, tasapainottaa elimistösi puhdistamalla chakroja sekä antamaan neuvoja unelmien toteuttamiseen.

Yksisarvisen viestien kuulemiseen voi myös pyytää apua, jos itse ei tunne saavansa yhteyttä. Värähtelytaajuus ja niiden aistiminen ovat tärkeässä asemassa viestien kohtaamisessa. Tähän voi pyytää apua ennustajalta, joka on herkkä juuri yksisarvisten viesteihin ja pystyy näin ollen pyytämään heidät paikalle auttamaan ja antamaan tukea.

Meditaatio

Yksisarvisiin voi saada yhteyden myös meditaation kautta. Voit katsoa englanniksi Diana Cooperin meditaatiovideon, jossa ollaan vahvasti yhteydessä yksisarvisten kanssa. Tässä siihen vielä käännös:

Etsi itsellesi rauhallinen paikka ja sulje silmäsi. Hengitä miellyttävästi ulos ja sisään sydänkeskuksestasi muutaman kerran. Pyydä yksisarvistasi koskettamaan sydäntäsi sarvellaan. Kuvittele tämä tilanne tai luota siihen, että se tapahtuu juuri nyt. Käytä tähän hetki aikaa. Kuvittele, että sydämesi on ruusu ja tunne, kun ruusun lehdet aukeavat. Ajattele toista henkilöä, joka on sinulle tärkeä. Kuvittele, että yksisarvinen ottaa sydämestäsi lähtevän sateenkaaren toisesta päästä kiinni ja vie sen sinulle tärkeän henkilön sydämeen. Lähetä rakkautta ja muita tunteita, joita tunnet sateenkaarta pitkin hänelle. Pienen ajan kuluttua tunne, mitä sydämesi tuntee. Olet ehkä saanut viestin tai ilmaisun tältä toiselta henkilöltä. Kiitä tätä henkilö ja yksisarvistasi. Laita sitten sateenkaariviittasi aurasi ylle ja odota hetki ja tunne, miltä se tuntuu. Avaa silmäsi

Voit toki tehdä harjoituksen ilman videota.

Diana Cooper on yksi tunnetuimmista Yksisarvisten puolesta puhujista. Hän on kirjoittanut useamman kirjan näitä upeista valkoisista olennoista ja hänen sivuiltaan löytää lisää ja lisää aiheeseen liittyvää sisältöä. https://dianacooper.com

Yksisarviset puhdistavat chakroja

Yksisarvisia voi kutsua myös puhdistamaan chakroja. Chakrat ovat energiakentässämme olevia energiakeskuksia, jotka säätelevät meidän kokonaisenergioitamme. Kuten monessa muussakin sielun asioissa, kaiken täytyy olla tasapainossa, jotta voimme hyvin. Syöminen, liikkuminen, ajatteleminen ja tunteminen vaikuttaa chakroihin. Chakrojen puhdistaminen tapahtuu esimerkiksi juurikin meditoinnin avulla. Yksisarvisten kanssa yhteyden ottaminen on yksi monista miellyttävistä keinoista puhdistaa chakrat.

Yksisarviset-kortit

Yksisarvis-kortit toimivat jokapäiväisessä elämässä tukena ja johdattajana. Kortteja löytyy monen yksisarvistulkitsijan tekeminä. Kortit usein sisältävät kauniin kuvan upeista yksisarvisista, heidän viestinsä ja päivän voimalauseen. Moni saa korteista apua ja opastusta omalla tiellään.

Voit luoda itsellesi aamurutiinin, jossa aloitat päiväsi meditaatiolla, jossa kutsut yksisarvisen paikalle. Voit käyttää siihen apuna juurikin yksisarviskortteja. Saat näin päiväsi alkuun vahvasti päivän voimalauseen avulla. Päiväsi saa tasapainoisen pohjan muodostuakseen onnistuneeksi päiväksi.

Yksisarviset taivaankartalla

Yksisarvisen tähtikuvio sijaitsee etelätaivaan tähdistössä Ison koiran ja Pienen koiran välissä, Orionin itäpuolella.

Petrus Plancius, hollantilainen teologi ja katrografi kuvasi Yksisarvitsen tähtikuvion (Monocerotis) ensimmäisen kerran vuonna 1612. Seuraavaksi tähtikuvion kuvasi saksalainen tähtitieteilijä Jacob Bartsch kirjassaan Usus Astronomicus Planisphaerii Stellati vuonna 1624 ja käytti siitä nimeä Unicornu. Bartch mainitaan myös tämän tähdistön muodostajaksi. Puolalainen tähtitieteilijä Johannes Hevelius julkaisi Monocerotis tähtikuvion vaikutusvaltaisessa kirjassaan vuonna 1690. Tämä ele varmisti muiden tähtitieteilijöiden hyväksyneen tähtikuvion.

Pieniä faktoja yksisarvisista

Länsimaisessa kirjallisuudessa yksisarviset mainitaan ensimmäisen kerran vuonna 416 eaa. Yksisarvinen kuvattiin siitä alkaen hyvin samanlaisena keskiaikaan saakka. Tuolloin yksisarvisista kerrottiin Intiassa, Kreikassa ja Roomassa. Sama olento tunnistetaan myös Japanissa ja Kiinassa. Keskiajan Euroopassa tarinat yksisarvisista olivat suosittuja ja usko niiden olemassa oloon säilyi 1800-luvulle asti.

Yksisarvisen sarvella uskottiin olevan voimakas puhdistava ja kaikelta pahalta suojeleva vaikutus. Sillä uskottiin olevan parantavia ja maagisia ominaisuuksia, joten ne on ollut haluttuja erilaisiin juomiin ja lääkkeisiin. Sarvista jauhetun jauhon tai juoman on uskottu parantavan monia tauteja, tulehduksia, myrkytyksiä ja matojen aiheuttamia sairauksia. Parantavien ominaisuuksien lisäksi sarvet lisäävät ihmisten onnellisuutta sekä tuovat pitkää ikää.

Yksisarvinen on Skotlannin virallinen kansalliseläin. Kaksi yksisarvista otettiin käyttöön Skotlannin vaakunassa 1500-luvun puolivälissä. Kuningas James VI korvasi toisen yksisarvisen Englannin kansalliseläimellä, leijonalla, vuonna 1603 todentaakseen näiden kahden maan yhteistyötä. Skotlannissa vietetään kansallista yksisarvispäivää huhtikuun 9. päivä.

Vaikka yksisarvisiin törmää nykyään lapsille suunnattuina söpöinä olentoina, on niiden taustalla suuri ja syvä henkinen maailma. Annetaan yksisarvisten tuoda iloa ja rakkautta ihmisten mieliin.

Lähteitä:

Jaa artikkeli:

Pikatulkinta tekstiviestillä

Haluatko saada vastauksen sinua askarruttavaan asiaan mahdollisimman pian? Ennustajat vastaavat kysymyksiin linjalla ollessaan tai heti kun näkevät vastauksen asiaasi. Myös vastauksen saat tekstiviestllä.

Henkilökohtainen tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Selvänäkijämme laatima henkilökohtainen tulkinta eli laaja tulkinta antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämäsi kysymykseen.

Kiinnostaako sinua tietää lisää?