Chakra

Chakrat ovat voimakenttiä, joita löytyy ihmisen vartalosta. Ne ottavat vastaan energiaa ja muuttavat sitä. Jokainen chakra sijaitsee selkärangan vieressä tai sen sisällä eli keskellä ihmistä.

Sen muodon voi ajatella olevan pelkistetty terälehtinen kukka tai ratas, joissa kummassakin on siis pieniä ulokkeita ympärillä.

Jotta ihmisen henkinen ja fyysinen terveys toteutuu, on chakrojen oltava tasapainossa keskenään. Länsimaisessa ajattelussa chakroja on seitsemän, mutta niitä voidaan laskea olemaan myös enemmän. Chakroja käytetään aromaterapiassa, käsillä parantamisessa, joogassa sekä reikissä.

Valitse alta chakroihin erikoistunut näkijämme. Osalle voit myös soittaa  klikkaamalla tälle sivulle.

chakra

Valitse chakrojen tuntija

Chakra ja elimistön energia

Lue blogistamme lisää chakroista.

Kuinka moni asia vaikuttaakaan meidän kaikkien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kuinka monta asiaa vasta tunnetaankaan. Elimistössämme on energiaa ja yksi tapa tulkita niitä on chakrat. Jokainen chakra vaikuttaa eri elimistön osaan magneettikentän avulla.

Jotta elimistömme voi hyvin, täytyy sen olla tasapainossa sekä fyysisesti että henkisesti. Kun saamme tasapainoisesti liikuntaa, lepoa ja ravintoa sekä tunnepuolemme on harmoniassa, on elimistömme ja tätä myöden chakramme tasapainossa.