Rakkaushoroskooppi

Mitä kuuluu rakkauselämällesi? Rakkaushoroskooppi kertoo kaiken rakkaudesta.  Vai haluatko tietää sydämesi mielitietyn mietteistä sinua kohtaan. Miten hyvin te sovitte toisillenne? Onko suhteellanne tulevaisuutta? Mitä suhteellenne kuuluu?

Valitse alta sinua miellyttävä analyysin tekijä ja tilaa rakkaushoroskooppi (10 €).

Kysy rakkaudesta myös tekstiviestillä. Lähetä tekstiviesti: AMOR oma kysymyksesi NUMEROON 050 9020 500 (2,5€/viesti) tai 17200 (3€/viesti).

Valitse rakkaushoroskoopin tekijä

rakkaushoroskooppi

Selvänäkijä auttaa rakkaudessa

Onko sinulla ongelmia rakkaudessa tai haluat tietää tulevaisuudesta mielitiettysi kanssa? Ota yhteyttä selvänäkijään tekstiviestillä ja saat vastauksen kysymykseesi.

Yksisarviset johdattajina

Lue blogistamme lisää yksisarvisista.

Yksisarvisten kerrotaan olevan sielukkaita olentoja, jotka välittävät voimakasta energiaa. Ne tunnetaan valkoisina hevosen hahmoisina olentoina, joilla on yksi kauniisti kiertyvä sarvi otsapenkereellä.

Maksa rakkaushoroskooppi prepaidilla tai laskulla

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.