Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Näiden näkijöiden erikoisala on Horoskoopit

Tee näin:

Valitse mieleisesi asiantuntija alta ja siirry hänen omalle sivulle.

ennustajat: Anneli

Anneli

Kun siul on asiat huonosti niin tarvitset miun appuu. Tiiän ratkaisut selvätietoisuuen kautta. Miulle voit myös soitella 0700707088 .Kerron siul myös tän vuuen tapahtumat, eli tulevat asiat,otan henkimaailmaan yhteyttä myös ja kerron terveisensä siul
ennustajat: EILA

EILA

Olen Eila, selvänäkijä ja henkinen parantaja. Minulla on pitkä kokemus selvänäkijänä ja voin auttaa sinua luottamuksella näkijän kykyni avulla.
ennustajat: Hilda

Hilda

Haluatko tietää mitä enkelit sinulle kertovat? Olen vahvassa yhteydessä henkimaailmaan ja tuonpuoleiseen. Också på svenska.
ennustajat: Marita

Marita

Haluatko tietää, mitä tulevaisuus tuo ja miten merkit siitä näkyvät jo sinussa? Biorytmin asiantuntija ja selvänäkijä jo yli 20 vuoden kokemuksella.
ennustajat: Rosita

Rosita

Povaan sinulle tulevan yli 20 vuoden kokemuksella. Uskallatko katsoa mitä tulevaisuus tuo sinulle tullessaan? Odotan yhteydenottoasi!
ennustajat: Kari

Kari

Katsotaanko, mitä horoskooppi sinulle kertoo? t.Kari Rämö
ennustajat: Esteri

Esteri

Astrologian asiantuntija, joka tuo tähdet selkokielellä elämääsi. Ota yhteyttä, niin tulkitsen sinulle tilanteesi asiasta mihin haluat selkoa.
ennustajat: Matti

Matti

Tunnettu ja toivottu ennustaja nyt kertomassa mitä sinulle tapahtuu, millainen ja kuka on elämäsi kohtalo. Nyt myös viiikkohoroskoopit.
ennustajat: AstroMaria

AstroMaria

Astrologiset tulkinnat ja horoskoopit pitkäaikaisella kokemuksella.
ennustajat: Armas

Armas

Kokenut horoskooppien laatija tekee sinulle päivähoroskooppien lisäksi laajan tulkinnan kuukaudeksi eteenpäin. Teen myös Enkeli/Tarot tulkintoja.
ennustajat: Kustavi

Kustavi

Olen Kustavi, mies pohjoisesta. Minulla on synnynnäinen kaukoparantajan lahja. Laadin myös horoskooppeja, unitulkintaa sekä olen tutkinut astrologiaa
ennustajat: Aliide

Aliide

Moi, olen kokenenut ja tunnettu ennustaja, selvinnäkijä. Olen erikoistunut rakkaus- ja suhteasioihin. Annan Sulle hyviä neuvoja! Teen myös horoskoopit.
ennustajat: Mauno

Mauno

Olen v. 1995 alkaen toiminut selvänäkijänä ja kauko energiahoitajana. Tulkinnoissani voin apuna käyttää heiluria, tarot- tai enkelikortteja!
ennustajat: Merilla

Merilla

Olen kokenut sekä luotettava erityisesti astrologiaan perehtynyt näkijä, jolta saat horoskoopit, tulkintaa uniisi, sekä enkeliviestien välityksen.
ennustajat: Helvi

Helvi

Minulla on yli 30 vuoden kokemus kaukoparantamisesta, kirousten poistoista ja paranormaaleista ilmiöistä. Haluan auttaa sinuakin!