Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Näiden näkijöiden erikoisala on Horoskoopit

Tee näin:

Valitse mieleisesi asiantuntija alta ja siirry hänen omalle sivulle.

ennustajat: Armas

Armas

Kokenut horoskooppien laatija tekee sinulle päivähoroskooppien lisäksi laajan tulkinnan kuukaudeksi eteenpäin. Teen myös Enkeli/Tarot tulkintoja.
ennustajat: Matti

Matti

Tunnettu ja toivottu ennustaja nyt kertomassa mitä sinulle tapahtuu, millainen ja kuka on elämäsi kohtalo. Nyt myös viiikkohoroskoopit.
ennustajat: Rosita

Rosita

Povaan sinulle tulevan yli 20 vuoden kokemuksella. Uskallatko katsoa mitä tulevaisuus tuo sinulle tullessaan? Odotan yhteydenottoasi!
ennustajat: EILA

EILA

Olen Eila, selvänäkijä ja henkinen parantaja. Minulla on pitkä kokemus selvänäkijänä ja voin auttaa sinua luottamuksella näkijän kykyni avulla.
ennustajat: Saana

Saana

Kokenut, empaattinen pohjoisen näkijä.Tulkinnoissani käytän Tarot kortteja. Minulta voit kysyä myös kokemistasi paranormaaleista ilmiöistä ja autan etsimään kadonneet esineet. Lämmöllä, Saana. Också på svenska.
ennustajat: Kustavi

Kustavi

Olen Kustavi, mies pohjoisesta. Minulla on synnynnäinen kaukoparantajan lahja. Laadin myös horoskooppeja, unitulkintaa sekä olen tutkinut astrologiaa
ennustajat: Kari

Kari

Katsotaanko, mitä horoskooppi sinulle kertoo? t.Kari Rämö
ennustajat: Aliide

Aliide

Moi, olen kokenenut ja tunnettu ennustaja, selvinnäkijä. Olen erikoistunut rakkaus- ja suhteasioihin. Annan Sulle hyviä neuvoja! Teen myös horoskoopit.
ennustajat: Merilla

Merilla

Olen kokenut sekä luotettava erityisesti astrologiaan perehtynyt näkijä, jolta saat horoskoopit, tulkintaa uniisi, sekä enkeliviestien välityksen.
ennustajat: Helvi

Helvi

Minulla on yli 30 vuoden kokemus kaukoparantamisesta, kirousten poistoista ja paranormaaleista ilmiöistä. Haluan auttaa sinuakin!
ennustajat: Mauno

Mauno

Olen v. 1995 alkaen toiminut selvänäkijänä ja kauko energiahoitajana. Tulkinnoissani voin apuna käyttää heiluria, tarot- tai enkelikortteja!
ennustajat: Esteri

Esteri

Astrologian asiantuntija, joka tuo tähdet selkokielellä elämääsi. Ota yhteyttä, niin tulkitsen sinulle tilanteesi asiasta mihin haluat selkoa.
ennustajat: Marita

Marita

Haluatko tietää, mitä tulevaisuus tuo ja miten merkit siitä näkyvät jo sinussa? Biorytmin asiantuntija ja selvänäkijä jo yli 20 vuoden kokemuksella.
ennustajat: AstroMaria

AstroMaria

Astrologiset tulkinnat ja horoskoopit pitkäaikaisella kokemuksella.