Parisuhdeanalyysi

Millainen on sinun parisuhteesi? Parisuhdeanalyysi kertoo parisuhteenne heikkoudet ja vahvuudet. Analyysi auttaa pohtimaan, miten suhdetta voisi kehittää. On suhde millainen tahansa, on siitä hyvä kuulla myös ulkopuolinen näkemys. Jokaista suhdetta varmasti voi parantaa.

Vai haluatko tietää sydämesi mielitietyn mietteistä sinua kohtaan. Miten hyvin te sovitte toisillenne?

Valitse alta sinua miellyttävä analyysin tekijä ja tilaa parisuhdeanalyysi.

parisuhdeanalyysi

Valitse parisuhdeanalyysin tekijä

parisuhdeanalyysi

Selvännäkijä auttaa rakkaudessa

Onko sinulla ongelmia rakkaudessa tai haluat tietää tulevaisuudesta mielitiettysi kanssa? Ota yhteyttä selvännäkijään tekstiviestillä ja saat vastauksen kysymykseesi.

Yksisarviset johdattajina

Lue blogistamme lisää yksisarvisista.

Yksisarvisten kerrotaan olevan sielukkaita olentoja, jotka välittävät voimakasta energiaa. Ne tunnetaan valkoisina hevosen hahmoisina olentoina, joilla on yksi kauniisti kiertyvä sarvi otsapenkereellä.

Maksa parisuhdeanalyysi prepaidilla tai laskulla

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.