enkeliviestit

Enkeliviestit saapuvat luoksesi tulkitsijan kautta

Oletko koskaan käynyt enkeliviestien välittäjän vastaanotolla? Entä tiedätkö, mikä enkeliviestit ovat? Meillä jokaisella on ajoittain hetkiä, jolloin koemme olevamme yksin tai kaipaamme kannustavia viestejä. Vaikka emme useimmiten sitä huomaakaan, enkelit ovat meidän lähellämme tuoden säännöllisiä viestejä. Näiden opasmerkkien tulkinnassa ja välittämisessä enkelihoitaja/-tulkki voi olla avuksi monella eri tavalla.

Mitä enkeliviesti haluaa kertoa ja miten se voi auttaa?

Jokaisella meillä on lähellämme omia enkeleitämme. Enkelit haluavat auttaa sekä opastaa, joten heidän viesteilleen kannattaa olla avoin.

Suurimmalle osalle maallikoista enkeliviestejä voi olla vaikeaa havaita, kun taas toisilla meistä on jo syntyjään taito kommunikoida enkeleiden kanssa. Heille tämä kaikki onkin aivan luonnollista ja heille enkeliviestien tulkinta sekä välittäminen on täysin arkista.

Enkelit tukevat, ohjaavat, opastavat ja parantavat. Erityisesti silloin, kun omat voimat eivät riitä voi enkeleistä olla merkittävä apu. Sadat tuhannet ihmiset ympäri maailman ovatkin saaneet apua sekä tukea enkeliviestien ja -hoitojen kautta. Näitä monen elämän täysin mullistaneita tarinoita on kerätty lukuisiin kirjoihin, kuten myös enkeliviestijöiden verkkosivuille. Enkeliviesti auttaa moninaisissa elämän haasteissa.

Itse näen enkeleiden viestit selvinä kuvina. Symboleina, joita tulkkaan asiakkailleni

Arja, enkeliviestijä

Joissakin ihmisissä enkeliviestit voivat aiheuttaa hämmennystä. Asiat, joita emme voi järjellä tai tiedolla selittää, herättävät helposti epäilyksiä tai jopa pelon tunteita. Tällöin on hyvä muistaa, että enkelien välittämät viestit ovat aina hyvällä asialla kuten kannustamassa, innoittamassa, lohduttamassa ja opastamassa.

Mistä enkeleissä on kysymys?

Enkelit viestivät eri tavalla kuin fyysiseen tietoisuuteemme perustuvassa maailmassa on totuttu, joten yhteys enkeleihin vaatii ennakkoluulottomuutta. Enkeleiden hienovaraisten energioiden huomaamiselle on edellytyksenä harmonia ja rauha itsensä kanssa. Nykymaailman hektisyys ei usein tue näitä. Yhteyttä enkeleihin etsittäessä meditaatio, hiljentyminen ja oman itsensä kuunteleminen on tärkeää.

Enkelit näyttäytyvät monin tavoin. Enkelit voivat ilmestyä esimerkiksi unissa. Nukkuessaan ihminen on vastaanottavaisempi taivaallisille viesteille. Arjessa enkelin voi tunnistaa muun muassa hienoisesta tuulenvireestä, kevyestä töytäisyn tunteesta, pienestä kosketuksesta, valopallosta tai tietystä tuoksusta. Monet saavat myös fyysisiä enkeliviestejä, kuten höyheniä tai kolikoita.

Suojelusenkeli

Yksi kuuluisimmista lähellä olevista enkeleistämme on se kaikista tutuin; suojelusenkeli. Tähän enkeliin ihmisillä on voimakkain side ja hän kulkee suojeltavansa rinnalla tarjoten loppumatonta rakkautta ja turvaa. Monilla ihmisillä on omakohtaisia kokemuksia enkeleiden merkityksestä elämän risteyskohdissa. Moni myös kokee tulleensa enkelin pelastamaksi kuoleman kohdatessa.

Enkeliviestijä sanoi minulle, että tulen saamaan viestejä höyhenillä ja, että yksi höyhen lennähtää vinosti kämmenelleni. Aivan kuin tyhjästä, seuraavana päivänä kävi juuri näin.

Sanna, asiakas

Enkeleiden kanssa on mahdollista kommunikoida ja sitä kannattaakin pitää säännöllisesti yllä esimerkiksi juttelemalla, hiljentymällä tai rukoilemalla. Tämä vahvistaa yhteyttä ja vuosien varrella myös helpottaa viestien tulkitsemista. Enkeliviesti tulee, kun kuuntelee tarkkaan.

Merkkejä koska olet enkeliviestien ja -hoidon tarpeessa

 1. Tunnet itsesi voimattomaksi henkisesti tai fyysisesti
 2. Mielentilasi on järkkynyt tai sinulla on häiriökäyttäytymistä
 3. Kärsit menneestä traumasta
 4. Olet masentunut
 5. Kärsit suuresta fyysisestä kivusta
 6. Haluat saada yhteyden sisäiseen itseesi
 7. Etsit elämäntarkoitusta
 8. Haluat kehittyä elämässäsi

Enkeliviestin kautta voi kokea tunteen, ettei ole mieltä tai kehoa painavien asioiden kanssa yksin. Vieressä on kuin onkin kannustavia ja auttavia voimia.

Millainen enkeliviesteihin perustuva hoito on?

Enkelit haluavat olla osa ihmisen elämää ja ovat kiitollisia siitä, että heihin tahdotaan olla yhteydessä ja, että heidän viestejään kuunnellaan. On olemassa taitavia enkeliviestien välittäjiä, jotka saavat täyden yhteyden korkeisiin voimiin.

Tulkintatapoja on monia. Osa enkeliviestien välittäjistä saa informaation suoraan enkeleiltä. Toiset taas käyttävät apunaan esimerkiksi erilaisia enkelikortteja.

Tuokio on miellyttävä ja viestien välittäjänä toimii aivan tavallinen, lämmin ihminen, jolla on taito saada yhteys taivaallisiin energioihin. Heille tämä taito on täysin arkipäiväistä ja luonnollista, vaikka toisinaan asiakkaalle se saattaakin vaikuttaa erikoiselta tai hämmentävältä.

Tiesin jo pienestä pitäen, että minulla on kyky kommunikoida enkelien kanssa. Haluan auttaa tällä ominaisuudella muita ihmisiä. Enkeliviesti antaa ihmisille toivoa.

Marita, enkeliviestijä

 

Enkeliviestien välittäjän ja asiakkaan syvä luottamus on kaikista olennaisin asia. Viestien välittäjää koskee tarkka vaitiolovelvollisuus yhdessä läpi käydyistä asioista. Jos asiakas haluaa, ei välittäjän tarvitse tietää asiakkaasta tai hänen elämäntilanteestaan mitään. Asiakkaan toiveesta vain välittäjä sekä enkelit voivat viestiä keskenään.

Tänä päivänä enkeliviestien välittäjän tulee kyetä saamaan entisenkaltainen vahva side myös etäpalveluilta käyttäen. Tämä on tuonut eteen uudenlaisia haasteita, joihin ratkaisun on tarjonnut muun muassa erilaiset digipalvelut.

Enkeliviesti vinkkilista tulkintaan: 

 • Tutustu enkeliviestien välittäjiin ja löydä itsellesi juuri sinua puhutteleva välittäjä
 • Saavu enkeli-tuokioosi luottavaisin mielin
 • Varmista, että kalenterissasi on tilaa: tulkinnassa ei kiirehditä,
  vaan tervehditään enkeleitä rauhassa ja lempeästi
 • Välittäjän tärkein työväline on aito auttamisen halu sekä asiakkaan
  kunnioittaminen ja arvostaminen
 • Muista, että enkelit ovat aina sinua varten: neuvomassa sekä opastamassa
 • Ethän unohda kiittää enkeleitä ja näyttää, miten paljon he merkitsevät sinulle.
 • Muistathan, että lopulta sinä olet vastuussa omasta elämästäsi

Tietoa enkeleistä

Enkeleillä tiedetään olevan suuri merkitys jo hyvin kaukana historiassa. Ensimmäisiä mainintoja tiedettäneen löytyneen noin 3000 vuotta sitten. Enkeleiden merkitys ei ole hälvennyt nykypäivänäkään, päinvastoin enkelit kiinnostavat jälleen suuresti. Ehkä juuri osittain maailman epävarmuuden vuoksi.

Enkeli tunnetaan yliluonnollisena olentona useissa eri uskonnoissa. Myös taiteessa hahmoilla on iso, symbolinen merkitys. Enkelit määritellään erilaisiin hierarkisiin ryhmiin kolmessa eri tasossa ja jokaisella enkelillä katsotaan olevan omat tärkeät tehtävät. Enkelihierarkiassa korkea-arvoisimpia ovat serafit, seuraavaksi tulevat kerubit ja perässä valtaistuimet. Erään tiedon mukaan ihmiset ovat yhteydessä enkeleiden niin sanottuun ensimmäiseen tasoon, joka koostuu useista Arkkienkeleistä sekä yli- ja perusenkeleistä.

Arkkienkelit ja niiden merkitys

Arkkienkeli Mikael
väri: sininen

Ainoastaan arkkienkeli Mikael mainitaan Raamatussa, Toorassa ja Koraanissa ja hänen ajatellaan olevan pääarkkienkeli. Mikael on rohkeuden ja oikeudenmukaisuuden edistäjä. Hän myös siirtää pahuutta pois henkiseltä tieltämme.

Arkkienkeli Rafael
väri: vihreä

Rafael on fyysisesti ja henkisesti parantava enkeli. Rafael on myös onnen ja ilon enkeli.

Arkkienkeli Ariel
väri: vaaleanpunainen
Ariel vastaa maapallon suojelemisesta. Ariel käyttää yleensä luontoa viestintävälineenä.

Arkkienkeli Gabriel
väri: valkoinen
Nimi Gabriel toimii Jumalallisen voiman sanansaattajana.

Arkkienkeli Azrael
väri: keltainen
Azrael ohjaa meitä kuolemamme jälkeen ja auttaa siirtymään tästä maailmasta elämänjälkeiseen maailmaan.

Arkkienkeli Jophiel
väri: keltainen
Jophiel auttaa ihmiskuntaa arvostamaan maailman kauneutta ja monimutkaisuutta.

Arkkienkeli Samuel
väri: vaaleanpunainen

Samuel on ihmissuhteiden enkeli. Hän auttaa meitä ymmärtämään, koska olemme ylittäneet rajamme ja, mitä meidän tulee tehdä korjataksemme tilanne.

Voit myös kutsua arkkienkeleitä luoksesi auttamaan heille ominaisissa teemoissa. Sulje silmäksi ja kuvittele arkkienkelin väri mielessäsi sekä pyydä enkeliltäsi apua. Enkeliviestijät ovat tässä hyvin harjaantuneita ja heidän kauttaan saa vahvan yhteyden taivaallisiin energioihin. Et ole yksin suuressa maailmankaikkeudessamme.

Enkeliviestejä ja enkeleitä käsitteleviä kirjoja

Enkeleitä hiuksissani, Lorna Byrne

Ihanat enkelit, Diana Cooper

Kuinka työskennellä enkeleiden kanssa, Elizabeth Clare Prophet

Mitä enkelit tahtovat kertoa meille tänä päivänä, Irene Johanson

Lähteitä:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Arkkienkeli

https://www.healyourlife.com/need-a-healing-angel

https://yle.fi/uutiset/3-6018154#:~:text=Historia%20tuntee%20enkeleiden%20kaltaisia%20hahmoja,saattavat%20olla%20sukua%20jopa%20peikoille.&text=Suomalaiset%20eiv%C3%A4t%20ehk%C3%A4%20tuntisi%20enkeleit%C3%A4,muinainen%20Persia%20ja%20muinainen%20Babylonia.

Jaa artikkeli:

Pikatulkinta tekstiviestillä

Haluatko saada vastauksen sinua askarruttavaan asiaan mahdollisimman pian? Ennustajat vastaavat kysymyksiin linjalla ollessaan tai heti kun näkevät vastauksen asiaasi. Myös vastauksen saat tekstiviestllä.

Henkilökohtainen tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Selvänäkijämme laatima henkilökohtainen tulkinta eli laaja tulkinta antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämäsi kysymykseen.

Kiinnostaako sinua tietää lisää?