Karman lait

Karman lait – 12 karman lakia, jotka vaikuttavat elämääsi

Karman lait ja karma on varmasti jokaiselle tuttu jollakin tasolla. Karma on sanskritin sana, joka tarkoittaa toimintaa. Karman lait vastaavat Newtonin lakia, joka sanoo, että “jokaisella teolla on oltava reaktio”. Kun ajattelemme, puhumme tai toimimme, käynnistämme voiman, joka jollain tavalla tulee palaamaan. Tätä paluuvoimaa voi muuttaa, mutta harva osaa pysäyttää sen kokonaan.

Tämä syyn ja seurauksen laki ei ole rangaistus, se on yksinomaan universaali energinen reaktio itsestämme lähtevään energiaan. Tässä on tärkeä oppi meille kaikille: Meidän on oltava sataprosenttisesti tietoisia siitä, mitä ja minkalaista viestiä lähetämme maailmankaikkeuteen.

Ihminen ei voi paeta tekojensa seurauksia, ja hän kärsii, jos hän on itse luonut edellytykset kärsimykselleen. Lain tietämättömyys ei ole tekosyy, ne toimivat myös aivan kuten painovoimalaki. Suomalainen sananlasku ”metsä vastaa niin kuin sinne huutaa” kuvastaa erinomaisesti karman lakia.

Tunne karman 12 lakia ja hallitse elämääsi

Lakataksesi pelkäämästä ja saadaksesi valtaa maailmassasi, sinun on tunnettava karman lait. Tässä on 12 tunnetuimpaa karman lakia, joiden tiedostaminen ja ymmärtäminen muuttavat elämäs

 1. Tärkein karman laki: “Mitä kylvät, sitä niittää.”
  Tämä tunnetaan myös “syyn ja seurauksen lakina”. Se viittaa siihen, että mitä tahansa lähetämme kohti universumia, se palaa meille, mutta suurennettuna, koska energia laajenee spiraalimaisesti. Jos haluamme onnea, rauhaa, rakkautta, ystävyyttä… silloin meidän täytyy OLLA onnellisia, rauhallisia, rakastavia ja olla todellinen ystävä.
 2. Luomisen laki:
  Elämä ei ole pelkkää toivoa olla onnellinen, koska sen saavuttaminen vaatii “luomistamme”, eli osallistumistamme. Olemme yhtä maailmankaikkeuden kanssa sekä sisältä että ulkoa, joten kaikki, mikä meitä ympäröi, vihjaa jatkuvasti sisäisestä tilastamme. Ole oma itsesi ja ympäröi itsesi kaikella, mitä haluat elämässäsi olevan läsnä.
 3. Nöyryyden laki:
  Se, mitä kieltäydyt hyväksymästä, ilmenee edelleen sinussa. Jos näkemämme on vihollinen tai joku, jolla on luonteenpiirre, joka vaikuttaa meistä negatiiviselta, emme itse ole keskittyneet korkeammalle olemassaolon tasolle. Jos kiellämme ahdistuksen ja surun, emme pääse siitä koskaan eroon. Meidän täytyy olla nöyriä ja hyväksyä kaikki tunteemme. Meidän on sitten lisättävä positiivista värähtelyämme.
 4. Kasvun laki:
  “Minne ikinä menetkin, siellä olet aina”

Voidaksemme kasvaa hengessä, meidän on muututtava sisältämme, emmekä ihmiset, paikat tai asiat ympärillämme. Ainoa todellinen asia, joka meillä on elämässämme, on “itsemme”, ja se on ainoa tekijä, jota voimme hallita. Kun muutumme ja ymmärrämme, keitä ja mitä olemme, sydämessämme, myös elämämme muuttuu matkan varrella.

 1. Heijastuksen laki:
  Me heijastamme sitä, mikä ympäröi meitä, ja se, mikä ympäröi meitä, heijastaa meitä … tämä on universaali totuus. Meidän on otettava vastuu siitä, mitä elämässämme on. Olemme vastuussa onnistumisistamme, epäonnistumisistamme ja tunteistamme. Emme voi syyttää muita.

Aina kun elämässäsi on jotain vialla, voit olla varma, että sinussa on jotain vialla.

Vastuu jokaisesta sanasta, teosta ja tunteesta tuo meidät lähemmäksi sisäistä rauhaa.

 1. Yhteyden laki:
  On erittäin tärkeää tietää, että kaikki universumissa on yhteydessä toisiinsa, että jokainen askel johtaa seuraavaan ja niin edelleen.

Jonkun on tehtävä alkutyöt aloittaakseen työn. Ensimmäinen tai viimeinen vaihe ei ole toistaan suurempi, koska molemmat ovat välttämättömiä tehtävän suorittamiseksi. Menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus liittyvät kaikki toisiinsa.

 1. Keskittymisen laki:
  Et voi ajatella kahta asiaa samaan aikaan. Kun keskitymme henkisiin arvoihin, meillä on mahdotonta saada negatiivisia ajatuksia, kuten ahneutta tai vihaa.
 2. Lahjoittamisen ja vieraanvaraisuuden laki:
  Jos uskot jonkin olevan totta, sinua pyydetään jossain vaiheessa elämääsi todistamaan se tietty totuus. Tässä me laitamme sen, mitä JULISTAMME oppineemme, todelliseen KÄYTTÖÖN.

Elämä on antamista ja saamista. Jos olet henkilö, joka antaa rakkautensa ja myötätuntonsa muille, olet panssaroitu ja saat aina universumin edut.

 1. Tässä ja nyt -laki:
  Katse taaksepäin elääksemme uudelleen sitä, mikä oli, estää meitä olemasta täysin TÄSSÄ JA NYT. Vanhat ajatukset, vanhat käyttäytymismallit, vanhat unelmat estävät meitä saamasta elämäämme mitään uutta.

Nykyhetkessä oleminen on jotain varsin monimutkaista näinä hämmentävänä aikana, mutta kun opimme soveltamaan keskittymistä, rentoutumista ja keskittymistä, pystymme arvostamaan jokaista elämämme hetkeä paljon enemmän ja elämään tietoisina kaikesta, mikä meitä ympäröi ja meidän sisällemme.

 1. Muutoksen laki:
  Olosuhteet toistavat itseään, kunnes onnistut ylittämään sen sinulle tuoman oppimisen. Tämä laki edellyttää vastuullisuutta, koska jokainen tekemämme valinta on tehtävä ystävällisyydestä ja nöyryydestä, välttäen aina kolmansien osapuolien vahingoittamista ja välttämällä todellista olemuksiamme vastaan.

Tämä on mahdollista vain itsetuntemuksen kautta, koska vain kun pystymme ymmärtämään itseämme, pystymme saamaan virtaamaan kaikki ne muutokset, jotka rakentavat todellista kohtaloamme.

 1. Kärsivällisyyden ja palkkion laki:
  Mitään ei tapahdu vain siksi, että kohtalo tai onni päättää, ja vaikka jotkin olosuhteet saattavat tuntua taianomaisilta sattumilta. Totuus on, että ne ovat vastareaktioita, siihen mitä joskus olemme tehneet. Olemme nykyisyytemme ja tulevaisuutemme luojia, joten rohkeus, päättäväisyys ja ponnistelu ovat yksiselitteisiä takeita mahtavasta menestyksestä.
 2. Merkityksen ja inspiraation laki:
  Minkä tahansa todellinen arvo on suoraan verrannollinen tarkoitukseen ja siihen energiaan, jonka asetat siihen. Henkilökohtainen panoksesi merkitsee panosta maailmankaikkeuteen. Jos se on keskinkertainen, sillä ei ole odotettua vaikutusta ja se liukenee tyhjyyteen.

Kaikki mitä teet rakkaudella ja omistautumalla, vaikuttaa yleismaailmalliseen resonanssiin ja luo enemmän rakkautta ja enemmän etuja sinulle ja ympäristöllesi.

Jos arvostamme jokaista tehtävää ja investoimme siihen parhaat henkilökohtaiset voimavaramme, tapahtuu taikuutta.

Usko tai älä filosofiassa, nämä karman lait vaikuttavat elämässäsi. Se on kuin painovoiman laki, se on olemassa, ja me tiedämme sen.

Karman lakien ymmärtäminen on elämän ymmärtämistä ja oppimista elämään tietoisesti, sopusoinnussa kokonaisuuden kanssa.

Kirjoittaja: Loubna Hatem ∼ Reencontrate.com

Keskustellen sivuilta löytyvät asiantuntijamme keskustelevat mielellään kanssasi karman laista ja miten ne vaikuttavat elämääsi.

Jos sinusta tuntuu, että sinut on kirottu tai kaipaat muuten puhdistusta, puhdista elimistösi kirouksien poistajan avulla.

Jaa artikkeli:

Pikatulkinta tekstiviestillä

Haluatko saada vastauksen sinua askarruttavaan asiaan mahdollisimman pian? Ennustajat vastaavat kysymyksiin linjalla ollessaan tai heti kun näkevät vastauksen asiaasi. Myös vastauksen saat tekstiviestllä.

Henkilökohtainen tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Selvänäkijämme laatima henkilökohtainen tulkinta eli laaja tulkinta antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämäsi kysymykseen.

Kiinnostaako sinua tietää lisää?