enkeliviesti tähän hetkeen

Enkeliviesti tähän hetkeen – viesti enkeleiltä opastaa ja ohjaa

Enkeliviesti tähän hetkeen tarjoaa päivittäistä inspiraatiota ja ohjausta. Päivän enkeliviesti tuo mukanaan tarvittavaa rohkaisua sekä positiivisuutta, ja sen avulla voit saada opastusta elämäsi eri osa-alueille. Kutsu enkelit avuksi, ja opi kuulemaan sekä näkemään enkeleiden tuomat viestit. 

Onko enkeleitä olemassa?

Jokaisella meillä on oma käsityksensä siitä, onko henkiolentoja, kuten enkeleitä, olemassa. Aina on kuitenkin uskottu, että lapset ja eläimet aistivat helpommin energioita, joita me rationaalisesti ajattelevat aikuiset emme enää kykene aistimaan. 

Lasten ja eläinten sanotaan olevan enemmän virittyneitä henkimaailmaan, josta he ovat juuri tulleet, kuin aineelliseen maailmaan, johon he ovat saapuneet. 

Eläinten sanotaan pystyvän pitämään tuon taajuuden koko elämänsä ajan. Lapset taas usein oppivat vaientamaan aistimuksensa, kun heille kerrotaan, että heidän tuntemuksensa ovat vääriä tai epänormaaleja. Seurauksena voi olla, että luonnollinen uteliaisuus ja synnynnäinen yhteys henkimaailmaan katoaa, ennen kuin se kasvaa kukoistukseensa. 

Kautta historian, ihmisillä on kuitenkin pysynyt vahva usko henkimaailman ja enkeleiden läsnäoloon. Enkelit on lähetetty tuomaan toivoa ja iloa, suojelemaan ja lohduttamaan. 

Kukapa ei haluaisi, että on taho, mihin kääntyä hakemaan tukea ja turvaa silloinkin, kun aineellinen maailma tuntuu olevan täynnä haasteita.

Meillä jokaisella on oma enkeli

Monissa uskonnoissa ja perinteissä uskotaan, että meillä jokaisella on oma henkilökohtainen enkeli, joka suojaa, opastaa ja tukee elämän eri vaiheissa. 

Vain osalla meistä on enkeleistä henkilökohtaisia kokemuksia. Jotkut ovat saaneet kokea enkelin läsnäolon, ja toiset saavat viestejä enkeleiltä meditaation, symbolien, rukouksen tai muiden henkisten harjoitusten kautta. 

Ihan jokainen meistä voi kuitenkin kääntyä enkeleiden puoleen tarvittaessa.

Enkeleiden viestit apuna eri elämäntilanteissa

Enkeliviestit tarjoavat ohjausta, rohkaisua ja tukea monenlaisissa elämäntilanteissa. Näistä positiivisista ja kannustavista viesteistä voit löytää lohtua ja inspiraatiota vaikeissa hetkissä tai ihan vain arjen keskellä.

Nosta enkelikortti tai pyydä enkeliviesti tähän hetkeen, kun tarvitset:

 • Tukea ratkaisevaan päätökseen. Kun edessäsi on tärkeitä päätöksiä, voivat enkelit tarjota ohjausta ja viisautta, jotta saat päätöksen tehtyä ja valitset oikean tien. 
 • Motivaatiota ja inspiraatiota. Enkeliviestit ovat myönteinen motivaation ja inspiraation lähde. Viestit kannustavat sinua tavoittelemaan unelmiasi.
 • Tukea itsetuntemukseen ja henkiseen kasvuun. Enkeliviestit voivat auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin, tunnistamaan vahvuutesi ja heikkoutesi sekä kasvamaan henkisesti.
 • Lohdutusta surun hetkinä. Enkeliviestit tuovat lohtua ja rauhaa vaikeina aikoina, kuten surun, menetyksen tai haastavien elämäntapahtumien keskellä.
 • Opastusta ihmissuhteissa. Enkeleiden viestit voivat antaa tarvittavia näkökulmia ja ohjeita ihmissuhteisiin, oli kyse sitten parisuhteesta, ystävyyssuhteista tai perhesuhteista.

Viestit enkeleiltä tuovat uutta näkökulmaa ja auttavat tutkimaan omia toiveita, ajatuksia tai pelkoja tarkemmin. Enkelikortit tai -viestit eivät koskaan päätä puolestasi, kaikki totuus ja tieto on jo sinussa itsessäsi.

Miten enkelit viestivät?

Enkelit välittävät viestejä ja ohjausta hienovaraisin keinoin. Kun olet vastaanottavainen ja elät tiedostavammin, voit huomata heidän olevan mukana omassakin elämässäsi, muun muassa alla olevista merkeistä.

Symbolit ja merkit enkeleiltä

Uskotaan, että enkelit viestivät meille symbolien, merkkien ja toistuvien tapahtumien kautta. Voit alkaa näkemään esimerkiksi tiettyä numerosarjaa toistuvasti. Tällaisia ovat muun muassa enkelinumerot 111, 222 ja 444. Myös höyhenien ja sateenkaarien kerrotaan viestivän enkeleiden läsnäolosta.

Intuitiiviset viestit

Enkelit voivat ohjata sinua intuitiivisten ajatusten, tuntemusten tai sisäisen äänen kautta. Saatat saada äkillisen inspiraation tai selkeän tunteen siitä, mitä sinun tulisi tehdä tietyssä tilanteessa. 

Unet 

Monet uskovat, että enkelit voivat välittää viestejä unien kautta. Voit alkaa näkemään unia, joissa kohtaat enkeleitä tai saat unissa ohjeita ja lohdutusta.

Kirkkaat valoilmiöt ja energian tunne

Jotkut ihmiset kertovat kokeneensa enkeleiden läsnäolon voimakkaana valona tai energiana ympärillään. Tämä ei yleensä ole pelottava, vaan rauhoittava ja lohduttava kokemus.

Näin pyydät apua enkeleiltä

Kun haluat pyytää apua enkeleiltä tai avata yhteyden heihin, ei sinun tarvitse kuin pyytää. Yleisimpiä tapoja enkeliyhteyden muodostamiseen ovat:

Rukous ja meditaatio. Keskity enkeleiden läsnäoloon ja pyydä heitä ohjaamaan tai suojelemaan sinua, ja tarjoamaan apua tietyissä tilanteissa. Ole avoin vastaanottamaan mahdollisia viestejä tai tuntemuksia.

Kirjoittaminen. Kirjoita ajatuksesi kirjeelle tai tee merkintä enkeleille päiväkirjaasi tai erilliseen muistiinpanoon. Kerro heille, millaista apua tai ohjausta tarvitset, ja ilmaise avoimesti tunteesi ja toiveesi.

Hiljentyminen. Istu hiljaisuudessa ja rauhoitu hetkeksi. Kuvittele enkeleiden läsnäolo ympärilläsi. Kysy mielessäsi tai ääneen apua tai ohjausta, ja ole tietoinen mahdollisista vastauksista, jotka voivat nousta mieleesi.

Enkeli-aiheiset esineet. Jos sinulla on enkeli-aiheisia esineitä, kuten kuvia tai patsaita, voit käyttää niitä välineinä keskittymiseen. Hiljenny, suuntaa katseesi esineeseen, ja pyydä apua tai viestiä enkeleiltä.

Affirmaatiot. Käytä myönteisiä lauseita tai affirmaatioita enkeleiden tavoittamiseen. Toista lauseita, kuten: “Pyydän enkeleitä ohjaamaan minua ja auttamaan minua”, tietoisesti ja luottavaisesti.

Kiitollisuus. Ole kiitollinen enkeleille siitä, että he ovat läsnä elämässäsi, ja tarjoavat apua sekä ohjausta. Kiitollisuuden tunne usein vahvistaa yhteyttä heihin.

Ole avoin erilaisille kokemuksille ja luota omaan intuitioosi. Jokainen voi löytää oman tapansa kommunikoida enkeleiden kanssa. 

Toisinaan enkeliviesti voi myös saapua toisen ihmisen kautta.

Leijailiko eteesi enkelin höyhen? – höyhen viestii viisaudesta ja muutoksesta

Yllättävässä tilanteessa eteesi leijaileva höyhen kertoo uskomusten mukaan monesta positiivisesta asiasta, elämäntilanteestasi riippuen. Monille ihmisille höyhenet ovat merkkejä, jotka liittyvät nimenomaan enkeleiden läsnäoloon. 

Höyhenien tulkitaan tuovan mukanaan muun muassa seuraavanlaisia viestejä:

 • Vaikeina aikoina höyhen voi toimia lohdun tai rohkaisun merkkinä.
 • Höyhenet symboloivat myös viisautta ja keveyttä. Ne voivat muistuttaa meitä olemaan joustavia elämän eri tilanteissa, ja etsimään viisautta.
 • Toisille meistä höyhenet voivat edustavat yhteyttä henkiseen maailmaan, korkeampaan tietoisuuteen tai jopa edesmenneisiin rakkaisiin.
 • Koska linnut irrottavat höyheniä ja kasvattavat uusia, höyhenet voivat symboloivat myös muutosta ja transformaatiota.
 • Höyhenien sanotaan myös olevan merkki turvasta ja suojelusta vaikeissa tilanteissa.

Mikäli et tunne, että olet saanut erilaisten merkkien tai symbolien kautta tarvittavaa opastusta, voit aina kääntyä enkelikorttien tai ulkopuolisen tulkitsemien enkeliviestien puoleen.

Mitä enkeliviesti tähän hetkeen voi tuoda mukanaan?

Enkeliviesti tähän hetkeen tuo nimensä mukaisesti viestin, jonka juuri tällä hetkellä tarvitset.

Saat apua tarvittaessa enkeliviestien tulkitsemisessa, jos et vielä itse tunne yhteytesi olevan vahva tai et ymmärrä viestin tarkoitusta. Esimerkiksi näkijät ja ennustajat osaavat käyttää erilaisia apuja viestin saamiseen ja tulkitsemiseen, kuten tarot-kortit ja astrologian opit

Hetken enkeliviesti on yleisesti ottaen lyhyt ja inspiroiva viesti, joka pyrkii tarjoamaan ohjausta, rohkaisua tai ajattelemisen aihetta päiväsi varrelle. 

Tällaiset viestit voivat olla peräisin erilaisista enkelikorteista, ennustajien laatimista päivän ennustuksista tai henkisistä opetuksista. 

Enkeliviesti tälle päivälle

Enkeliviesti tarjoaa parhaimmillaan ajattelemisen aihetta, ja tukee henkistä hyvinvointiasi.

Viestit enkeleiltä tuovat mukanaan muun muassa:

 • Rohkaisua esteiden ylittämiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.
 • Tukea mahdollisuuksien avaamiseen positiivisuuden kautta. 
 • Kannustusta kiitollisuuden kasvattamiseen.
 • Rauhaa ja tasapainoa.
 • Tukea sydämen avaamiselle uusia alkuja koskien.
 • Luottamusta universumiin.

👉 Tilaa viesti enkeleiltä tähän hetkeen. Ota viesti vastaan ja sovella sitä tässä hetkessä, miten parhaaksi tunnet.

Jaa artikkeli:

Pikatulkinta tekstiviestillä

Haluatko saada vastauksen sinua askarruttavaan asiaan mahdollisimman pian? Ennustajat vastaavat kysymyksiin linjalla ollessaan tai heti kun näkevät vastauksen asiaasi. Myös vastauksen saat tekstiviestllä.

Henkilökohtainen tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Selvänäkijämme laatima henkilökohtainen tulkinta eli laaja tulkinta antaa sinulle vastauksia mihin tahansa elämäsi kysymykseen.

Kiinnostaako sinua tietää lisää?