Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Biorytmi

Biorytmit ovat ihmisen fyysistä, emotionaalista ja älyllistä kykyä mittaavia säännöllisiä rytmejä, jotka alkavat syntymähetkestä.

Laske oma tai ystäväsi biorytmi. Syötä syntymäaikasi:

Biorytmisi tänään? Biorytmisi tälle viikolle? Saat myös intuitiivista tietoa miten hyödynnät biorytmiäsi työssä ja elämässä yleensä?

ennustajat: Mary

Mary

Huomasin varhain minulla olevan näkijän lahjan. Kysy luottamuksella minulta. Katsotaan tilannettasi tarkemmin.
ennustajat: Ester

Ester

Tulkitsen intuitiivisesti, ottamalla sinuun yhteyden. Apunani on myös enkeleitä. Heidän avullaan lähetän sinulle voimaa ja energiaa.
ennustajat: Sari

Sari

Hei olen Sari ja teen Tarot tulkintoja ja välitän enkelien viestit. Autan mielelläni sinua ihan kaikissa elämän tilanteissa. Myös kaukoparannusta.
ennustajat: Laila

Laila

Olen kolmannen polven meedio, selvänäkijä Laila. Minulta saat suorat tulkinnat elämäsi tuleviin haasteisiin ja ongelmakohtiin. Odotan viestiäsi!
ennustajat: Kustavi

Kustavi

Olen Kustavi, mies pohjoisesta. Minulla on synnynnäinen kaukoparantajan lahja. Laadin myös horoskooppeja, unitulkintaa sekä olen tutkinut astrologiaa
ennustajat: Imelda

Imelda

Numerologia erikoisalueena. Kerro minulle syntymäaikasi tai muu elämäsi tärkeä numero, niin selvitämme sen merkityksen.
ennustajat: Zelda

Zelda

Valoisa ennustaja, tulkitsen myös unia, astrologiaa voi myös kysellä...
ennustajat: Sariel

Sariel

Askarruttavatko työ-, rakkaus- tai raha-asiat? Anna minun auttaa. Näen ja tulkitsen vuosien kokemuksella ja 100% luottamuksella.
ennustajat: Pertti

Pertti

Tulevaisuus hukassa? Kaipaisitko selkeyttä tuleviin asioihin? Lähetä minulle viestiä,niin autan sinua näkemään tulevaisuuteen.
ennustajat: Meirami

Meirami

Olen hyvin luotettava näkijä,kirjoita minulle ja autan aina!
ennustajat: Amore

Amore

S:aika/horoskooppimerkki antaa viiteitä tulevasta. Kuka on se oikea,kenelle sovit, mitä tulee välttää. Uuden alun mahdollisuus on aina olemassa!
ennustajat: Turkoosi

Turkoosi

Olen lämminhenkinen näkijä ja selväkuulija. Katson luottamuksella tulevat asiat jotka sinusta minulle näytetään. Ota rohkeasti yhteyttä!