Palvelukielet:

Laurabella

Olen empaattinen, paljon kokemusta omaava näkijä, meedio ja empaattinen auttaja. Olen työskennellyt n. 6 vuotta näkijänä ja auttanut monia ihmisiä, erityisesti herkkiä ihmisiä, selviämään vaikeista kokemuksista ja saamaan oikeanlaista ohjausta elämän tielleen. Osaan tulkita tilannettasi hyvin koska olen hyvin intuitiivinen ja saan tuntemuksina ja näkyinä viestejä. Käytän työssäni myös enkelikortteja ja heiluria tilanteen mukaan. Olen itse erityisherkkä ihminen, joten jos sinäkin olet ja tykkäät saada empaattista tukea ja ohjausta tilanteeseesi, niin olet oikein lämpimästi tervetullut palveluihini.Minun erikoisosaamistani ovat rakkauselämän asiat ja erityisesti sielunkumppanit ja kaksoisliekki-kumppanit. Kuuntelen sinua aidosti ja sydämellä ja annan sen oikean ohjauksen sinulle joka kuuluu juuri sinulle tulla. Olethan avoin avulleni, avaathan mielesi ja sydämesi minulle että olen se oikea auttaja, kuuntelen sinua kyllä murheidesi kanssa ja autan kuin vain voin, mutta myös se on tärkeää, että otat ystävällisen ohjaukseni vastaan ja ne neuvot, mitkä sinulle annan kunkin asian suhteen. Kaikessa en voi auttaa, mutta teen parhaani ja erityisesti kykenen auttamaan sinua parisuhdeongelmiesi kanssa. I am an empathetic, experienced psychic medium and an empathetic helper. I have worked for approx. 6 years as a seer and helped many people, especially sensitive people, to survive difficult experiences and to get the right kind of guidance on the path of life.I can interpret the customer's situation well because I am very intuitive and receive messages in the form of feelings and visions. In my work, I also use angel cards and a pendulum depending on the situation. I myself am a particularly sensitive person, so if you are too and you like to receive empathic support and guidance in your situation, then you are very warmly welcome to my services. My specialty is matters of love life and especially Soulmates and twin flame partners. I listen to you genuinely and with my heart and give you the right guidance that belongs to you.

Kuuntele äänitervehdykseni

Avainsanat:

Soita minulle

Soita numeroon 044 4097 014 (2,9€ / alk.min * ) tai
0700 049 63 (3.13€ / min. )
* Voit maksaa kortilla, MobilePaylla tai verkkopankilla. Liity omaan maksupalveluumme Credioon. Saat käyttöösi myös laskutusmahdollisuuden. Hyödynnät samalla matkapuhelinnumeroiden halvempaa hintaa! Lisätietoja Crediosta ja liittymisohjeet löydät täältä.

Lähetä minulle tekstiviesti

Lähetä viesti LAURABELLA (välilyönti) oma kysymyksesi
numeroon 050 9020 500 (2,50€ Halvempi hinta! *) tai 17200 (3,00€)

* Voit maksaa kortilla, MobilePaylla tai verkkopankilla. Liity omaan maksupalveluumme Credioon. Saat käyttöösi myös laskutusmahdollisuuden. Hyödynnät samalla matkapuhelinnumeroiden halvempaa hintaa! Lisätietoja Crediosta ja liittymisohjeet löydät täältä.