Tietoa sovelluksesta

Mitä ominaisuuksia sovelluksessa on?

Sovellus esittelee kaikki ennustajamme kuvin ja kuvaustekstein. Ennustajiin saa yhteyden soittamalla tai viestillä. Päivitämme viikkohoroskoopin sunnuntaisin ja voit myös tarkistaa päivittäisen biorytmin. EnkeliMaman kirjoitukset voi käydä lukemassa sovelluksessa niiden ilmestyttyä. Sovelluksessa on myös hälytystoiminto ja sitä voi käyttää herätyskellona.

Onko sovelluksen käyttö maksullista?

Sovelluksessa on ilmaisia ja maksullisia toimintoja. Ennustajille soittaminen tai viestittäminen on maksullista. Kaikki muut ominaisuudet ovat ilmaisia käsittäen

  • viikkohoroskoopin
  • biorytmin
  • hälytystoiminnon

Ketä ennustajat ovat?

Ennustajat ovat luotettavia asiantuntijoita, joilla on pääosin usean vuoden kokemus alalta.

Mitä ennustajiin liitetyt kuvakkeet kertovat?

Ennustajan nimen vieressä oleva kuvake kertoo onko ennustaja paikalla.

Ennustaja on paikalla
Ennustaja ei ole juuri nyt paikalla.

Kuvauksen alla on lipuin kerrottu millä kielillä ennustaja voi sinua palvella. Puhelin -kuvake kertoo, että ennustaja ottaa vastaan puheluita ja Chat -kuvake puolestaan kertoo ennustajan palvelevan viestien välityksellä.

Miten ennustajalle soitetaan tai viestitään?

Valitse -painikkeesta avautuu ennustajan oma sivu josta löydät tarkemmat tiedot yhteydenottotavoista. Soittaminen ja viestin lähetys tapahtuu painamalla valitsemasi yhteydenottotavan -painiketta.

Puhelut 0700-palvelunumeroon veloitetaan liittymäsi puhelinlaskulla ja 044-numeroon Credio erillislaskulla.

Vastaavasti viestit voidaan myös laskuttaa joko puhelinlaskulla (palvelunumero 17200) tai Credio erillislaskulla (palvelunumero 05067197).

Voit tutusta ja rekisteröityä Credioon täällä.

Maksaako yhteydenotto ennustajaan?

Puhelut ja tekstiviestit ovat maksullisia.

Koska horoskoopit julkaistaan?

Tulevan viikon horoskoopit julkaistaan aina edellisenä sunnuntaina. Puhelimen ilmoituskenttään tulee viesti, kun horoskoopit on julkaistu.

Kuka horoskoopit laatii?

Viikkohoroskoopin laatii aina joku ennustajista.

Mikä on Biorytmi?

Biorytmien laskentamalli kehitettiin yli sata vuotta sitten Saksassa ja sen suosio on kasvaa koko ajan. Laskenta perustuu jaksolliseen järjestelmään, jonka laskeminen aloitetaan syntymähetkestä. Biorytmiikan osat ovat ihmisen fyysinen, emotionaalinen ja älyllinen elämä.

Fyysinen sykli kestää 23 vuorokautta. Puolet tästä ajasta fyysinen sykli on aktiivisessa ja puolet passiivisessa vaiheessa. Kun sykli on positiivisessa vaiheessa, ihminen on terveempi ja suorituskykyisempi. Kun ”fyysinen energia” latautuu syklin negatiivisessa vaiheessa, ihminen on väsyneempi ja sairastuu helpommin.

Emotionaalinen sykli kestää 28 vuorokautta. Kun emotionaalinen sykli on nollatason yläpuolella, luovuus, sosiaaliset suhteet ja positiivisuus kukoistavat. Kun se laskee nollatason alapuolelle, emme reagoi tapahtumiin kovinkaan rakentavasti ja olemme taipuvaisempia masentumaan.

Älyllinen sykli kestää 33 vuorokautta. Positiivisen vaiheen aikana uteliaisuus, muisti sekä oppimis- ja ymmärtämiskyky ovat korkeammalla kuin negatiivisen vaiheen aikana. Negatiivisessa vaiheessa emme myöskään pysty tekemään yhtä hyvin päätöksiä kuin positiivisessa vaiheessa.

Miksi syntymäpäivä kysytään?

Syntymäpäivää käytetään Biorytmin laskennassa ja Horoskooppimerkin valinnassa. Sen antaminen ei ole pakollista, mutta ilman sitä sovelluksen kaikki ominaisuudet eivät ole käytössä.

Miksi nimi kysytään?

Nimeä käytetään hälytyksessä. Sen antaminen ei ole pakollista, mutta ilman sitä sovelluksen kaikki ominaisuudet eivät ole käytössä.

Miten hälytys ajastetaan?

Valitse viikon päivä(t) ja kellonaika, jolloin haluat hälytyksen tapahtuvan.

Säädä äänen voimakkuudet sopivalle tasolle.

Valitse hälytykseen liitettävät ominaisuudet

  • Musiikki – soitetaanko taustamusiikkia.
  • Päivämäärä – kerrotaanko mikä päivä on.
  • Biorytmi – kerrotaanko päivän biorytmi. Voidaan valita, mikäli syntymäaika on annettu.
  • Horoskooppi – luetaan viikkohoroskooppi. Voidaan valita, mikäli syntymäaika on annettu.

Paina TALLENNA nappia ja hälytys on asetettu.

Tallennuksen jälkeen voit kuunnella hälytyksen painamalla HÄLYTÄ NYT napista.

Miten hälytys perutaan?

Poista kaikista viikonpäivistä valinta ja paina TALLENNA napista.

En kuule puhetta?

Tarkista Hälytyssivulta äänen voimakkuuden tasojen olevan riittävät.

Varmista puhelimen asetuksista, että käytössä on Suomea tukeva “tekstistä puheeksi -moottori”. Googlen tekstistä puheeksi- moottori on todettu toimivaksi. Samsung:n versiolla saataa olla ongelmia.