Arvonnan säännöt - Joulukalenteri 2023

1. Arvonnan järjestäjä
Heliad Oy
PL 396
00121 Helsinki
Y-tunnus: 0950031-9

2. Osallistumisaika
Osallistumisaika mainitaan aina erikseen kyseisen päivän arvonnassa sekä Facebook-postauksessa.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistujan täytyy olla rekisteröitynyt Credio-palveluun tai rekisteröityä siihen arvonnan yhteydessä. Credio-rekisteröityminen on ilmainen, ei sido mihinkään, ei sisällä liittymis- tai kuukausikuluja eikä markkinointiviestejä tule, jos asiakas ei niitä itse tilaa.

Jossain arvonnassa pyydetään joko vain rekisteröitymään tai osallistumaan viihteelliseen kyselyyn. Kuitenkin pelkkä Credioon rekisteröityminen riittää arvontaan osallistumiseen.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
Voittaja arvotaan mahdolliseen kyselyyn osallistuneiden ja Credio-palveluun arvonta-aikana rekisteröityineiden kesken. Osallistumisajan päättyminen ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 4 työpäivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla.

5. Arvontapalkinto
Arvontapalkinto ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

Arvonnan jälkeen voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostilla. Palkinto toimitetaan voittajalle suoraan eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook eikä Instagram eivät ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoavat ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Heliad Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen
Heliad Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Heliad tietosuojaseloste
Löytyy täältä.