Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Ennustajat linjalla: Verkkoistunto


Mikä on verkkoistunto

Palvelussa voit luottamuksella keskustella kasvotusten valitsemasi asiantuntijan kanssa.

Istunto tapahtuu verkossa selaintasi käyttäen. Huomioithan palvelun toimivan Android-laiteissa Chrome ja Firefox selaimissa, iOS-laitteessa Safari-selaimessa ja Windows tietokoneilla Chrome ja Firefox selaimissa.
Palvelun hinta on 3,99€/min. Käytössä on maksutavat mobiilimaksu ja Credio-laskutus.
Ennen palvelun käyttöä, lue OHJEET

Tee näin:

Valitse mieleisesi asiantuntija alla olevasta listasta ja avaa hänen verkkoistuntosivunsa.

Vapaa     Varattu
ennustajat: Seidi

Seidi

Käänny puoleeni jos sinulla on huolia tai jos tulevaisuutesi näyttää epävarmalta. Yhdessä ratkomme ongelmasi, luottamuksellisesti.

Halutessasi käytän tulkinnoissa ja istunnoissa apuna perinteisiä Rider Waite -tarot kortteja. Sydämellisin terveisin, Seidi

Asiantuntija ei ole juuri nyt paikalla. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Seidi viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 05067197 (2,50€)
ennustajat: Pia

Pia

Katson sinulle menneseen, nykyhetkeen ja tulevaan meedion lahjoillani. Halutessasi käytän tulkinnoissa perinteisiä Rider Waite-, Crowley- tai Law of Attraction- tarot kortteja. Toiveesi mukaan, ihmissuhteet, terveys, rakkaus, elämä. <3:llä Pia Gallagher.

Halutessasi käytän tulkinnoissa ja istunnoissa perinteisiä Rider Waite-, Crowley- tai Law of Attraction- tarot kortteja.

Asiantuntija ei ole juuri nyt paikalla. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Pia viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 05067197 (2,50€)

Toivomme sinulta palautetta uudesta Verkkoistuntopalvelusta. Risut ja ruusut ovat tervetulleita. Anna palautetta