Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Ennustajat linjalla: Verkkoistunto


Mikä on verkkoistunto

Palvelussa voit luottamuksella keskustella kasvotusten valitsemasi asiantuntijan kanssa.

Istunto tapahtuu verkossa selaintasi käyttäen. Huomioithan palvelun toimivan Android-laiteissa Chrome ja Firefox selaimissa, iOS-laitteessa Safari-selaimessa ja Windows tietokoneilla Chrome ja Firefox selaimissa.
Palvelun hinta on 3,99€/min. Käytössä on maksutavat mobiilimaksu ja Credio-laskutus.
Ennen palvelun käyttöä, lue OHJEET

Tee näin:

Valitse mieleisesi asiantuntija alla olevasta listasta ja avaa hänen verkkoistuntosivunsa.

Vapaa     Varattu
ennustajat: Seidi

Seidi

Käänny puoleeni jos sinulla on huolia tai jos tulevaisuutesi näyttää epävarmalta. Yhdessä ratkomme ongelmasi, luottamuksellisesti.

Halutessasi käytän tulkinnoissa ja istunnoissa apuna perinteisiä Rider Waite -tarot kortteja. Sydämellisin terveisin, Seidi

Asiantuntija ei ole juuri nyt paikalla. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Seidi viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 05067197 (2,50€)
ennustajat: Senja

Senja

Olen Senja Suvanto, voimakkaasti intuitiivinen näkijä. Käänny puoleeni kun tarvitset apua ihmissuhteissa ja kriisitilanteissa. Tässä päivässä ja tulevassa. Suurella Sydämellä tukenasi, Senja.

Halutessasi käytän tulkinnoissa ja istunnoissa Parantavat enkelit-, Viestejä enkeleiltä- ja Yksisarviset kortteja ja Ametisti heiluria.

Asiantuntija ei ole juuri nyt paikalla. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Senja viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 05067197 (2,50€)
ennustajat: Mariska

Mariska

Hei, olen Mariska. Tunnettu ja kokenut ennustaja. Kyvyilläni katson sinulle tulevan ja opastan tekemään oikeita valintoja. Myös unien- ja korttien tulkinta.

Halutessasi käytän tulkinnoissa ja istunnoissa Tarot kortteja.

Asiantuntija ei ole juuri nyt paikalla. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Mariska viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 05067197 (2,50€)
ennustajat: Lumi

Lumi

Katson sinulle menneseen, nykyhetkeen ja tulevaan meedion lahjoillani. Halutessasi myös korttini kertovat sinulle mitä haluatkaan tietää. Ihmissuhteet, terveys, rakkaus, elämä.

Halutessasi käytän tulkinnoissa ja istunnoissa perinteisiä Rider Waite-, Crowley- tai Law of Attraction- tarot kortteja.

Asiantuntija ei ole juuri nyt paikalla. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Lumi viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 05067197 (2,50€)

Toivomme sinulta palautetta uudesta Verkkoistuntopalvelusta. Risut ja ruusut ovat tervetulleita. Anna palautetta