Selvännäkijä

Monet meistä kaipaa näkemystä ja tukea elämän polullamme. Välillä sitä kaipaa enemmän ja välillä vähemmän. Selvännäkijä on intuitiivinen henkilö, joka tuntee vahvasti ja tarkkailee pieniäkin merkkejä. Hän myös osaa pukea nämä tunteet ja havainnot sanoiksi. Näin syntyy selvännäkijän tulkinta.

Selvännäkijä antaa tukea sekä vaikeissa ja haastavissa tilanteissa, kuten myös ihan normaalin arjen keskellä. He auttavat  sinua sekä parisuhteen kysymyksissä että muissa ehkäpä haastavissa ihmissuhteissa.

Voit valita alta sinua kutsuvan henkilön. Osalle voit myös soittaa valitsemalla selvännäkijän klikkaamalla tälle sivulle.

selvännäkijä

Valitse selvännäkijä

Selvännäkijä, ennustaja ja enkeliviestin tulkitsija apunasi

Kun mieltäsi painaa joku asia ihmissuhteissa, raukkaudessa, työssä, terveydessä tai vaikkapa rahassa, löydät apua erilaisilta tulkitsijoilta. Voit soittaa, lähetää tekstiviestin tai sähköpostin suoraan valitsemallesi henkilölle. Kaikki tulkitsijamme ovat ammattitaitoisia ja vuosia töitä tehneitä asiantuntijoita. Kerro heille huolesi ja he kuuntelevat ja auttavat sinua.

Enkeliviestit saapuvat luoksesi tulkitsijan kautta

Lue blogistamme lisää enkeliviesteistä.

Oletko koskaan käynyt enkeliviestien välittäjän vastaanotolla? Entä tiedätkö, mikä enkeliviestit ovat? Meillä jokaisella on ajoittain hetkiä, jolloin koemme olevamme yksin tai kaipaamme kannustavia viestejä. Vaikka emme useimmiten sitä huomaakaan, enkelit ovat meidän lähellämme tuoden säännöllisiä viestejä.

Haluatko maksaa viestisi Prepaidina tai laskulla?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.