Laaja tulkinta

Onko sinulla jokin ratkaisematon ongelma, mennyt taakkana, tuleva hämärässä tai kenties sydän syrjällään? Vastaus ja apu sinulle voi löytyä selvänäkijämme laatiman henkilökohtaisen laajan tulkinnan avulla. Tulkinta on aina henkilökohtainen.

Tilaa ennustajiltamme henkilökohtainen laaja tulkinta sähköpostiisi. Ennustajamme tulkitsevat tilanteesi joko vastaten kysymykseesi tai antavat tulkinnan pyyntösi mukaan, esimerkiksi rakkaudesta, työstä, terveydestä.

laaja tulkinta

Aloita valitsemalla sinulle sopiva tulkitsija

Kun olet valinnut ennustajan, tilaa tulkinta häneltä klikkaamalla profiiliia ja täyttämällä lomake. Halutessasi voit liittää tilaukseesi myös valokuvan. Kerrothan ennustajalle myös etunimesi ja syntymäaikasi. Näin hän saa tehtyä sinulle syvällisemmän tulkinnan. Asiastasi riippuen, tulkinnan laatimiseen voi kulua päivä tai kaksi. Odota siis rauhassa, ennustaja käsittelee asiasi heti kun se on hänelle mahdollista. Laajan tulkinnan tilaaminen maksaa 20€. Maksutavaksi voit valita tekstiviestin, pankkisi verkkomaksun, mobiilimaksun tai Credio-laskun.

HAKUKRITEERIT (poistetaan näkyviltä tuotantoon)
Peruskriteerit: active 1, aliaksen pitää kuulua kategoriaan joka on määritelty domainille 4 (ennustajat)
Lisäkriteerit: feature_id 8 (Verkkotilaukset asiantuntija)
Järjestys: satunnaisesti online-tilassa olevat ensimmäiseksi

ennustajat

Biorytmi

Milloin olet parhaimmillasi älyllisesti, fyysisesti tai tunnetasolla. Katso biorytmisi ilmaiseksi ja ota halutessasi yhteys näkijään, joka tulkitsee sen sinulle tarkemmin.

Haluatko edullisimman vaihtoehdon puheluihin ja viesteihin?

Credio on maksupalvelu, jossa maksat palveluistamme vähemmän. Maksaa voit joko etukäteen eli prepaid-asiakkaana tai laskulla. Palvelun käytön yhteydessä sinulle kerrotaan palvelun hinta ja voit aina valita haluatko maksaa palvelun käytön Credio laskutuspalvelulla. Rekisteröidy käyttäjäksi ja voit käyttää edullisempia numeroita helposti ja vaivattomasti. Ei kuukausimaksuja, maksat vaan käytetystä ajasta.