Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 19.2 - 25.2

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Olet eräänlaisessa tienhaarassa, päätöksenteon edessä. Eräs tärkeäkin asia elämässäsi kaipaa nyt muutosta ja vain tekemällä tämän päätöksen voit siihen vaikuttaa. Päätös voi aluksi tuntua hyvinkin vaikealta askeleelta, mutta ennen pitkää huomaat, että se on ainoa oikea tapa toimia. Se saa aikaan uudistumisen aallon elämässäsi.

Härkä(20.4-20.5)

Olet nyt keskittynyt niin paljon erääseen ihmiseen elämässäsi, että muut alkavat jo hieman tuskastua huomion puutteeseen suunnaltasi. Muista, että tämä ihminen ei katoa elämästäsi, vaikka olettekin enemmän erillään. Enemmänkin tämä vain parantaa suhdettanne. Huomioi siis myös muut tärkeät ihmiset elämässäsi.

Kaksoset(21.5-21.6)

Iloinen yllätys piristää viikkoasi ja antaa sinulle uutta puhtia elämässä. Elämän pienet asiat alkavat nyt napsahdella kohdalleen, yksi kerrallaan. Pidä jalat maassa, mutta välillä saa myös olla pää pilvissä. Nauti tästä, sillä olet sen ansainnut. Tämä positiivinen energia tuo sinulle muutakin hyvää.

Rapu(22.6-22.7)

Saat tilaisuuden alkaa vihdoin toteuttamaan asiaa, joka on ollut unelmasi jo pidemmän aikaa. Ala rohkeasti toimeen, nyt on sille hyvä aika. Muista kuitenkin, että aina asiat eivät toteudu juuri siten, kuin olet mielessäni ne ajatellut, vaan kompromisseille on tarvetta. Ne eivät silti tee asiaa yhtään vähempiarvoiseksi.

Leijona(23.7-22.8)

Eräs ihminen menneisyydestä pyrkii takaisin elämääsi. Hän haluaa avoimesti ja rehellisesti olla ystäväsi, joten sinun kannattaa ottaa tämä tilaisuus vastaan. Päästä irti menneisyyden negatiivisista, jopa katkerista tunteista. Ne kuuluvat menneisyyteen, jolloin olitte molemmat eri ihmisiä. Ystävyys tuo elämääsi paljon hyvää.

Neitsyt(23.8-22.9)

Alku on aina hankalaa, mutta se ei tarkoita, etteikö uusia asioita kannattaisi kokeilla ja uusia harrastuksia aloittaa. Eräs uusi asia on ollut mielessäsi jo pidempään, mutta olet jännittänyt uuden asian aloittamista. Jännität aivan turhaan, sinun kannattaa nyt aloittaa uusia asioita. Uudistumiselle on nyt hyvä aika.

Vaaka(23.9-23.10)

Nyt on tärkeää, että et kuuntele pelkästään muiden ihmisten mielipiteitä päätöksiä tehdessäsi, vaan annat painavimman päätäntävallan omalle sydämellesi. Vain sinä joudut elämään päätöstesi kanssa, joten sinun on tehtävä ne rehellisesti itsesi kanssa. Muut eivät kauan jaksa päätöksisiäsi pohtia kuitenkaan.

Skorpioni(24.10-22.11)

Olosi tuntuu tällä hetkellä hieman eksyneeltä, ehkä jopa hieman surumieliseltä. Älä kuitenkaan lannistu, tämä on osa muutosvaihetta. Välillä ilmaantuva epämukava tunne auttaa meitä punnitsemaan elämäämme ja siihen tarvittavia muutoksia. Ota tämä oppituntina itsestäsi ja tee päätöksiä sen mukaan. Älä pelkää uudistumista.

Jousimies(23.11-21.12)

Olet jo pidempään odottanut asiaa, joka toisi muutosta elämääsi. Muista kuitenkin, että valta sinun elämääsi koskeviin asioihin on vain ja ainoastaan sinulla. Kukaan ulkopuolinen taho ei voi muuttaa elämääsi kuin taikaiskusta, sinun on oltava aloitteen tekijänä. Ota nyt riuska ja rivakka ote elämästäsi, äläkä tuhlaa aikaa odottelulla.

Kauris(22.12-19.1)

Älä laita kaikkea aikaasi vain työntekoon ja arjen velvollisuuksiin, vaan anna itsellesi myös omaa aikaa. Hemmottele itseäsi arjen pienellä luksuksella säännöllisesti, niin huomaat, kuinka paljon paremmalta arki maistuu. Ei ole kiellettyä nauttia elämästä myös arjen keskellä. Elämä on tarkoitettu elettäväksi.

Vesimies(20.1-19.2)

Yrität antaa elämänohjeita eräälle läheisellesi. Tarkoituksesi on hyvä, mutta muista, että kaikkien elämään ei päde samat säännöt kuin sinun. Tulemme jokainen hyvin erilaisista lähtökohdista ja näkökulmamme ovat erilaiset. Joten jos läheisesi tapa elää on erilainen kuin sinun, se ei tee hänestä huonompaa. Voitte kumpikin ottaa oppia toisiltanne.

Kalat(20.2-20.3)

Eräs suurempi taloudellinen hankinta houkuttaa sinua kovasti. Voit kyllä antaa tälle asialle mahdollisuuden, mutta laske budjettisi ja punnitse riskitekijät tarkkaan läpi. Muista myös kuunnella sydäntäsi ja mieti, teetkö päätöksen puhtaasti itsesi takia, vai onko mukana myös muiden odotuksia. Tärkeintä on oma intuitiosi.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri