Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 24.9 - 30.9

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Menet sanoissasi sekaisin keskustellessasi erään läheisesi kanssa. Viattomaksi ja kepeäksi tarkoitettu toteamus osuukin hänellä hieman arkaan paikkaan. Nyt ei kannata yrittää peitellä mokaa, vaan pyytää rehellisesti anteeksi ajattelemattomuutta. Tällä tavalla tämä pieni lapsus selviää huomattavasti nopeammin, kuin sitä peittelemällä. Virheitä sattuu jokaiselle.

Härkä(20.4-20.5)

Eräs sinua häirinnyt asia tulee selkeytymään tällä viikolla. Kaikelle on aikansa ja nyt se on koittanut tämän asian osalta. Käytä tämä tilaisuus hyödyksesi, äläkä pelkää viedä asiaa eteenpäin. Palikat osuvat nyt niin hyvin kohdalleen, että on melkein mahdotonta epäonnistua. Kuuntele sydäntäsi ja löydät oikean tien.

Kaksoset(21.5-21.6)

Rakkauden energia virtaa elämässäsi. Älä pelkää näyttää tunteitasi läheisillesi. Mitä avoimempi olet tunteistasi, sitä enemmän hyvää saat niillä aikaan. Muista että myös vaikeista tilanteista pääsee parhaiten eteenpäin, kun menee eteenpäin rakkaudella ja jättää negatiivisen energian taakseen. Olet sen ansainnut.

Rapu(22.6-22.7)

Ihmissuhdeasiat eivät nyt ole aivan helpoimmasta päästä. Mitäpä jos hetkeksi päästäisit asioiden selvittelystä irti ja ottaisit aikaa itsellesi? Miettisit, mitä sinä aidosti haluat ja mikä sinulle on tärkeää. Voit huomata, että tämä tosiasiassa eroaa melkoisesti siitä, minkä oletat olevan yleisesti parhaaksi.

Leijona(23.7-22.8)

Sinusta tuntuu, että haluaisit luovuttaa erään projektin osalta. Se onkin ymmärrettävää, sillä matkalle on tullut paljonkin vastoinkäymisiä. Nyt kuitenkin olet jo niin lähellä onnistumista, että jaksa vielä hetki. Tulet kyllä saamaan palkinnon jaksamisestasi ja se on isompi kuin alunperin uskoitkaan.

Neitsyt(23.8-22.9)

Tilanne tuntuu tällä hetkellä monin tavoin kaoottiselta. Älä kuitenkaan synkistele liikaa, sillä juuri tällaisista tilanteista syntyy uusia alkuja. Kuuntele nyt itseäsi avoimesti ja ota uusi suunta elämässä. Uudet alut tuovat mukanaan näkökulmia, joita emme voisi ilman ikäviä kokemuksia edes saavuttaa.

Vaaka(23.9-23.10)

Lähelläsi on nyt muutosvoima, joka tuo sinulle paljon energiaa viedä tavoitteitasi eteenpäin. Hyödynnä tätä energiaa kaikin puolin, mutta muista kuitenkin varmistaa, ettet innostuksissasi tallaa ihmisten varpaille. Tällä tavalla heität vain kapuloita omiin rattaisiisi. Yhteistyöllä päästään nyt nopeammin eteenpäin.

Skorpioni(24.10-22.11)

Kuulostele nyt tarkasti erään läheisesi kertomia asioita. Hänen sanojensa joukossa on tärkeä viesti, joka kertoo enemmän hänen tämänhetkisestä tilanteesta kuin uskotkaan. Hän ei halua kertoa sinulle kaikkea suoraan, vaan toivoo voivansa ilmaista tunteensa rivien välistä. Nyt kannattaa olla tarkkana, tämä vaikuttaa myös sinuun.

Jousimies(23.11-21.12)

Eräs leikkii nyt vaikeasti tavoiteltavaa lähelläsi. Älä mene mukaan hänen peleihinsä, sillä niistä ei hyödy tässä vaiheessa kukaan. Anna hänen miettiä tekosiaan rauhassa ja oivaltaa, että hänen taktiikkansa ei toimi. Tämä opettaa hänelle myös arvokkaan oppitunnin, jota hän oppii myöhemmin arvostamaan.

Kauris(22.12-19.1)

Romanttiset hetket suorastaan täyttävät viikkosi. On täysin sallittua elää romanttisessa kuplassa, siitä saa paljon energiaa, jonka avulla jaksaa jälleen arkea pitkälle. Muista kuitenkin, että huuma ei kestä ikuisesti. Rakenna siis asioita hullaantumista kantavammalle, todellisuuden pohjalle. Välillä jalkojen kannattaa käydä myös maassa.

Vesimies(20.1-19.2)

Kaipaisit pientä luksusta ja glamouria elämääsi. Tämä toive on ymmärrettävä ja inhimillinen, mutta nyt on kuitenkin tärkeää, että pidät kiinni budjetista. Huomaat myös pian, että arjen luksusta on mahdollista saada vaikka joka päivään, mikäli vaan laajennat katsantokantaasi. Voit hemmotella itseäsi myös joutumatta vararikkoon.

Kalat(20.2-20.3)

Loukkaannut erään henkilön varomattomista sanoista. Ota kuitenkin huomioon hänen taustansa ja anna osan tästä liukua pois kuin veden hanhen selästä. Voitte keskustella asiasta, mutta liika suuttuminen ei kannata. Hänkin on ymmärtänyt sinun huonoja hetkiäsi, nyt on vastapalveluksen paikka. Hän tajuaa kyllä virheensä.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri