Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 19.11 - 25.11

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Eräs ihminen ei nyt oikein lämpene idealle, joka on sinulle hyvinkin tärkeä ja mieleinen. Muista kuitenkin, että mikään ei estä sinua toteuttamasta ideaasi itse, ilman hänen mukanaoloaan. Et suinkaan ole heikoilla yksin. Päin vastoin, sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus huomata, kuinka paljon omaa sisäistä voimaa sinulla onkaan.

Härkä(20.4-20.5)

Eräs asia kaipaa nyt aktiivista otetta ja ihmistä, joka uskaltaa viedä asiaa dynaamisesti eteenpäin. Sinä sopisit tähän hetävään erinomaisesti. Älä siis pelkää tai arkaile, vaan ota nyt tämä tilaisuus vastaan. Tämä tulee olemaan onnenpotku sekä sinulle, että muille, jotka asian kanssa nyt pähkäilevät.

Kaksoset(21.5-21.6)

Rentoutuminen ja energiapankkien uudelleenlataaminen ei ole laiskuutta, vaan juuri sitä, mitä nyt tarvitse. Älä siis anna sisäisen äänesi syyllistää sinua, vaan keskity nyt paneutumaan hyvinvointiisi. Jaksamistasi ja panostustasi tullaan tarvitsemaan pian, joten on tärkeää, että lataat akut täyteen.

Rapu(22.6-22.7)

Tunteet tuntuvat nyt riepottelevan sinua, olet ikään kuin vuoristoradassa. Asiat kuitenkin muuttuvat pian paremmiksi ja myrskytuulet alkavat tyyntyä elämässäsi. Jaksa siis vielä hetki. Huomaat kyllä pian, että näilläkin hetkillä on ollut tarkoituksensa elämän suuressa suunnitelmassa ja olet niiden ansiosta jälleen hieman vahvempi.

Leijona(23.7-22.8)

Saat tukea yllättävältä taholta lähitulevaisuudessa. Nyt kannattaakin nähdä tämä ihminen sellaisena, kuin hän sisimmässään on, eikä mennä ensivaikutelman mukana. Huomaat pian, että saatte teitä yhdistävää tavoitetta eteenpäin yhdessä paremmin kuin uskottekaan. Kaikesta ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta silti päämäärä voi olla yhteinen.

Neitsyt(23.8-22.9)

Eräs valinta vaatii uskallusta ja tutun ja turvallisen taakse jättämistä. Vaikka asia hieman pelottaakin, niin kannattaa muistaa, että se kaikkein arvokkain kehitys tapahtuu mukavuusalueemme ulkopuolella. Kaikki uusi vaatii sopeutumisaikansa, mutta nyt on mentävä rohkeasti eteenpäin. Tuleen ei kannata jäädä makaamaan.

Vaaka(23.9-23.10)

Eräs ihminen yrittää nyt antaa sinulle vihjeitä tunteistaan ja toiveistaan. Hän ei uskaltaudu puhumaan näistä asioista suoraan, vaan käyttää kiertoilmauksia. Nyt onkin tärkeää, että maltat lukea myös rivien välistä. Siellä sinulle viestitetään paljon sellaista, mikä sinun on hyvin tärkeää nyt kuulla.

Skorpioni(24.10-22.11)

Irrota nyt hieman aikaa ystävyyssuhteiden hoitamiseen. Eräs ihminen on pahoillaan, kun ei ole saanut viettää aikaa kanssasi viime aikoina. Hän kokee itsensä hieman hylätyksi ja se on saanut hänen mielensä matalaksi. Tee siis nyt kädenojennus hänen suuntaansa. Se piristää häntä enemmän kuin uskotkaan.

Jousimies(23.11-21.12)

Rehellisyys on nyt paras toimintatapa eteesi tulevassa tilanteessa. Asian ympärillä on kierrelty ja kaarreltu nyt tarpeeksi pitkään, eivätkä asiat tällä tavalla tunnu etenevän. Nyt siis vaaditaan rohkeaa ihmistä, joka sanoo asiat suoraan. Sinulla on nyt mahdollisuus olla tämä ihminen. Käytä tämä tilanne hyödyksesi.

Kauris(22.12-19.1)

Tavoittelet rohkeutta ja dynaamisuutta, mutta välillä kannattaa myös muistaa, että herkkyydellä ja empatialla etenee tietyissä tilanteissa pidemmälle. Kun uskaltautuu hieman hidstamaan vauhtia ja mukautumaan toisen ihmisen tempoon, sillä on parempia vaikutuksia lopputulokseen, kuin alunperin uskoitkaan.

Vesimies(20.1-19.2)

Aistit, että eräs ihminen ei ole ollut puheissaan aivan rehellinen. Sinun kannattaa nyt kuunnella itseäsi ja vaistojasi tässä asiassa. Älä kuitenkaan tuomitse häntä aivan heti, sillä hänellä on tähän syynsä. Syy on inhimillisempi ja ymmärrettävämpi kuin uskotkaan, joten kuuntele häntä avoimin sydämin.

Kalat(20.2-20.3)

Onnekas sattuma tarjoaa sinulle mahdollisuuden pieneen taukoon arkielämän paineista. Hyödynnä tämä tilaisuus ja ota aikaa itsellesi. Eräs henkilö haluaisi sinun käyttävän tämän tilaisuuden asettamillaan ehdoilla, mutta pidä pääsi ja seuraa omaa sydäntäsi. Terve itsekkyys on jokaisella välillä paikallaan.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri