Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 16.9 - 22.9

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Sooloilu ei aina kannata, vaan joskus on äärimmäisen tärkeää kuunnella, mitä muut ympärilläsi toivovat. Tämä on yksi niistä tilanteista. Sinulla riittää kyllä tilaisuuksia mennä oman pääsi mukaan, mutta nyt kannattaa valita toisenlainen tie. Tämä vie suunniteltuun lopputulokseen huomattavasti helpommin.

Härkä(20.4-20.5)

Ikäviä kokemuksia sattuu meille jokaiselle joskus. Tärkeintä on se, miten jatkamme niistä eteenpäin. Vihasta voi tuntea saavansa voimaa, mutta tosiasiassa se vain kuluttaa meitä sisältä päin. Älä täytä sieluasi negatiivisuudella, vaan avaa sydämesi niille positiivisille mahdollisuuksille, joita on tulossa. Muutos alkaa jo tällä viikolla.

Kaksoset(21.5-21.6)

Joskus anteeksi pyytäminen on vielä anteeksiantamistakin vaikeampaa. Muista kuitenkin, että jotkut solmukohdat tarvitsevat sankaria. Sankaruudessa on kyse siitä, että asettaa itsensä toisen asemaan ja on valmis tasoittamaan tietä hänen puolestaan. Vika ei ole koskaan vain toisessa osapuolessa, mutta sovinnon alkuun ei tarvita kuin yksi rohkea teko.

Rapu(22.6-22.7)

Elämässämme on hetkiä, joissa voimme vaikuttaa vain omiin valintoihimme. Toisen puolesta asioita ei voi päättää. Joskus on siis osattava asettua läheisenkin ihmisen elämässä taka-alalle ja antaa hänen valita oma tiensä. Keskity siihen, että saat oman tiesi johtamaan sinne, minne itse haluat. Muista, että eri suuntiinkin lähtevät polut usein risteytyvät myöhemmin.

Leijona(23.7-22.8)

Eräs suunnitelmasi ei ole oikein ottanut tuulta alleen. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse ratkaista yksin. Nyt olisi siis hyvä pyytää apua kokeneemmilta ja hyötyä heidän osaamisestaan. On ymmärrettävää haluta luoda jotain täysin omaa, mutta kokemuksen tuomaa ymmärrystä ei lopulta voi voittaa. Ratkaisu piilee vain muutaman hyvän idean päässä.

Neitsyt(23.8-22.9)

Kotielämä ja arki voi nyt tuntua hieman tylsältä ja ankealta. Mitäpä jos laittaisit muutoksen alulle myös kotiympyröissä? Joskus ei tarvita paljonkaan, että tutut kuviot näyttävät jo aivan uudenlaisilta. Vanhoihin kaavoihin urautuminen saa minkä tahansa tuntumaan ankealta, joten välillä on tärkeää päästää irti siitä, mikä ei enää täytä tarkoitustaan.

Vaaka(23.9-23.10)

Haluaisit erään asian elämässäsi onnistuvan täydellisesti ja pienetkin virheet saavat isot mittasuhteet. Nyt on tärkeää palauttaa mieleen, että täydellisyyttä ei ole olemassakaan. Pienet säröt kuuluvat hiotuimpaankin suunnitelmaan. Jos haluat välttää kaikki säröt, et lopulta pääse lainkaan eteenpäin. Keskity siis ennemmin päämäärään kuin pieniin yksityiskohtiin.

Skorpioni(24.10-22.11)

Sen sijaan että uuden tilaisuuden tullen kysyisit "miksi pitäisi", kysy mieluummin "miksi ei". Sinulle alkaa nyt uudenlaisten kokemusten aikakausi ja paljon uutta on tulossa tiellesi. Pidä siis huoli siitä, että otat uudet mahdollisuudet syleillen vastaan, etkä torju niitä vain siksi, että uusi ja tuntematon pelottaa.

Jousimies(23.11-21.12)

Suuret suunnitelmat vaativat myös paljon töitä ja energiaa. Mieti, onko sinulla nyt aikaa ja resursseja kaikkeen siihen, mitä hyvään lopputulokseen vaaditaan. Pohdi olisiko kenties parempi tehdä suunnitelmista hieman pienimuotoisempia. Joskus tosiaan on tilanteita, joissa vähemmän on enemmän ja pieni kaunista.

Kauris(22.12-19.1)

Vaikka viikko tuntuisikin alkavan synkkien pilvien alla, siihen voi vaikuttaa paljon sillä, millaisessa seurassa sen viettää. Kuulostele sydäntäsi ja ketä se kaipaa lähelleen. Huomaat, että juuri tällä ihmisellä on tähän hetkeen oikeat sanat. Joskus ei muuta tarvita kuin oikein ajoitettu kahvihetki.

Vesimies(20.1-19.2)

Seikkailut kutsuvat nyt moneltakin suunnalta, mutta muista, että sinulla on myös vastuita kannettavanasi. Vaikka olisi kuinka tylsää sanoa ei hauskanpidolle, kannattaa muistaa, että sovitut asiat ovat odottamassa. Ensin työ, sitten huvi on vanha sananlasku, joka on säilyttänyt asemansa täysin syystä.

Kalat(20.2-20.3)

Välillä on vaikeaa päästää irti menneestä, mutta elämässä on tilanteita, jolloin se on pakollista. Sellainen tilanne on nyt tulossa ajankohtaiseksi. Muista, että kun jostain luopuu, saa myös jotain tilalle. Menneisyys tottakai säilyy muistoissa, mutta älä anna sen määrittää sitä, mitä elämäsi on nyt ja tulevaisuudessa.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri