Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 28.5 - 3.6

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Venuksen asema on nyt poikkeuksellisen vahva tähtikartallasi. Tämä antaa sinulle intuition ja tunneälyn voimaa, jopa muutamalle viikolle. Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus käyttää tunneälyäsi läheistesi auttamiseen. Ole olkapäänä ja kuuntele, ole läsnä. Tämä antaa myös sinulle paljon enemmän, kuin uskotkaan.

Härkä(20.4-20.5)

Sinua yritetään johdatella suuntaan, johon et suinkaan haluaisi mennä. Ilmaise suoraan toiveesi, äläkä suo itsestäsi tehtävän heittopussia. Jos et nyt sano napakasti ei, se on vain huomattavasti vaikeampaa tulevaisuudessa. Kunnioita omia rajojasi ja omia tunteitasi, sydämesi kyllä kertoo sinulle oikean tien.

Kaksoset(21.5-21.6)

Eräänlainen dynaaminen vaihe elämässäsi on tulossa loppusuoralle. Voit tuntea tämän pienenä energiatasojen laskuna. Älä kuitenkaan lannistu, tämä on vain normaalia vaihtelua elämässämme. Nyt onkin hyvä aika arvostaa kaikkia niitä asioita, joita olet saanut aikaan. Herkempi tunnepuolesi alkaa nyt ottaa enemmän valtaa ja se tuo myös paljon hyvää elämääsi.

Rapu(22.6-22.7)

Älä järjestele kesääsi liian täyteen ohjelmaa. Nyt on tärkeää, että jätät tilaa myös yllätyksille ja spontaaneilel päätöksille. Positiivisia yllätyksiä onkin tulossa enemmän kuin uskotkaan, joten uskaltaudu myös hieman oman mukavuusalueesi ulkopuolelle. Tulet kyllä huomaamaan, miten ihana vaikutus sillä onkaan elämääsi.

Leijona(23.7-22.8)

Tunnista ajoissa, mikä on elämässäsi tärkeää ja mitä haluat elämääsi vain että kulissit olisivat kunnossa. Nyt on tärkeää, että paneudut näihin oikeasti tärkeisiin asioihin ja arvostat niitä, kun ne ovat läsnä elämässäsi. Hyvät asiat eivät säily elämässäsi loputtomiin, ellet arvosta niitä kunnolla aika ajoin.

Neitsyt(23.8-22.9)

Keksit nyt tuhat tekosyytä erään asian välttelemiseen. Muista, että sinulla on oikeus sanoa myös suoraan ei asioille, jotka eivät tunnu sinusta miellyttävältä. On tärkeää, että kuuntelet itseäsi ja seuraat sydämesi ääntä. Energiasi ei riitä kaikkialle, joten säästä sitä oikeasti tärkeisiin tarkoituksiin.

Vaaka(23.9-23.10)

Ennen kuin suomit erästä ihmistä hänen toimintatavoistaan, mieti inhimillisiä tunteita ja tarkoitusperiä niiden taustalla. Ette ehkä ratkaise asioita aivan samoin, mutta nämä tunteet ovat kuitenkin tuttuja myös sinulle. Nyt ei ole hyvä aika arvostella hänen toimintatapojaan, hän tarvitsee nyt olkapäätä, johon tukeutua.

Skorpioni(24.10-22.11)

Nyt kannattaa muistaa, ettei kaikki ole elämässä aina mustavalkoista. Älä siis hukkaa tilaisuutta uudistumiseen vain siksi, että jokin asia siinä ei miellytä sinua. Kompromisseja on aina mahdollista tehdä, keskustelemalla asiat selviävät. Epätäydellisyys on luonnollista, joten älä suinkaan pelkää sitä.

Jousimies(23.11-21.12)

Selvitä huolellisesti erään projektin taustat ja faktat. Nyt vaikuttaa hieman siltä, että sinulle ollaan lupaamassa jotain, mitä ei lopulta olekaan mahdollista saada. Ole siis nyt tarkkana seuraavasta siirrostasi, ettet menetä enempää kuin olet valmis häviämään. Juuri nyt liiallinen riskinotto ei kannata.

Kauris(22.12-19.1)

Anna nyt itsellesi tilaisuus hengähtää ja ladata akkuja. Kesä tuo sinulle vielä useita kiinnostavia tilaisuuksia ja haluat olla niitä varten täydessä vedossa. Ole siis nyt armollinen itsellesi ja pidä huolta itsestäsi kokonaisvaltaisesti. Tulet kyllä vielä huomaamaan tämän ratkaisun edut myöhemmin.

Vesimies(20.1-19.2)

Romanttiset tuulet puhaltavat nyt elämässäsi. Varo kuitenkin, etteivät nämä tuulet vie kokonaan mattoa jalkojesi alta. Pidä maltti mukana ja muista, että kaikki hyvä ja kestävä ottaa aina aikansa. Nauti romanttisista hetkistä, mutta anna tarpeeksi aikaa myös realistiselle tutustumiselle, niin vältyt sydänsuruilta.

Kalat(20.2-20.3)

Koet närkästystä eräästä ihmistä kohtaan, mutta nyt kuitenkin sovinnollisuus on paras tie edetä. Muista, että olemme vain ihmisiä ja teemme virheitä, väärinkäsityksiä sattuu. Älä anna negaatioiden liikaa kuluttaa itseäsi, vaan anna sovinnollisen energian puhdistaa mieltäsi ja auraasi. Olet siitä myöhemmin vielä kiitollinen.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri