Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 16.10 - 22.10

Laatija Esteri

Oinas(21.3-19.4)

Tsemppaat täysillä päämääräsi puolesta, olet nähnyt paljon vaivaa sen eteen. Muista myös välillä palkita itsesi ja hengähtää. Tulet kyllä saamaan haluamasi lopputuloksen, mutta kiirehtiä sinun ei tarvitse. Lopputulos on aina parempi, mikäli hiot yksityiskohdat kohdalleen rauhassa ja ajan kanssa, hoppuilematta.

Härkä(20.4-20.5)

Ystäväsi on kaivannut paljon tukeasi viime aikoina. Muista kuitenkin, että sinullakin on oikeus tukeutua toiseen, kun sitä tarvitset. Tämä ystäväsi ei ehkä ole tarpeeksi vahva tähän, mutta muista, että sinulla on muitakin läheisiä. Sinäkin ansaitset tukea ja apua, kun sitä tarvitset. Muista pyytää sitä.

Kaksoset(21.5-21.6)

Sinulla on nyt paljon kysyntää ja useampikin ihminen kaipaa seuraasi. Muista antaa aikaa myös itsellesi, sillä sitäkin tarvitaan. Opettele sanomaan ei, sillä on tärkeää, että huolehdit omasta jaksamisestasi. Sitä tullaan vielä lähiakoina tarvitsemaan, kun sinulle tarjoutuu mahdollisuuksia pitää hauskaa mukavassa seurassa.

Rapu(22.6-22.7)

Negatiivinen energia on hallinnut elämääsi nyt liian pitkään. Nyt on aika päästää elämääsi myös valo, aurinko ja positiiviset asiat. Uusi lehti on kääntymässä, anna tälle muutokselle mahdollisuus ja hylkää synkkämielisyytesi. Myös talven tullen sinulla on lupa iloita elämästäsi täysillä, sillä jokainen päivä on lahja.

Leijona(23.7-22.8)

Tunneherkkyys hallitsee nyt tätä ajanjaksoa, kuulostelet muiden ihmisten tunteita välillä liiankin kanssa. Sensitiivisyytesi tuo sinulle paljon hyvää, mutta muista välillä myös hengähtää ja rentoutua. Kuulostele etenkin ystäväsi tunteita, hän haluaisi nyt kertoa sinulle jotain itselleen tärkeää, jota on ujostellut pidemmän ajan.

Neitsyt(23.8-22.9)

Taitosi ja osaamisesi nousevat pian arvoon arvaamattomaan. Älä suinkaan vähättele itseäsi, vaan arvosta kykyjäsi ja niiden merkitystä muille. Sinulta tullaan pyytämään apua ja asiantuntemusta ja tämä asia koituu sinulle oikein hyväksi tilaisuudeksi. Asennoidu myönteissti ja vastaa tähän tarjoukseen kyllä.

Vaaka(23.9-23.10)

Sinua houkutellaan ryhtymään johonkin, mistä olet epävarma, etkä koe sitä mieluisaksi. Kuuntele sisintäsi, se on nyt oikeassa. Tarjous voi olla päällisinpuolin houkutteleva ja kiinnostava, mutta ulkokuoren alla piilee ikävä yllätys. On parempi hylätä tämä tilaisuus kokonaan ja keskittyä muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

Skorpioni(24.10-22.11)

Olet joutunut ikään kuin kolmanneksi pyöräksi kahden läheisesi taholta. Tällainen on ajoittain luonnollista, mutta nyt on vakavammasta asiasta kyse. Keskustele näiden ihmisten kanssa avoimesti ja kerro tunteistasi. He eivät ole osanneet aavistaa tunteitasi, joten nyt heitä on hyvä aika muistuttaa niistä.

Jousimies(23.11-21.12)

Synkistely vie näin pimeään vuodenaikaan helposti mennessään. Älä kuitenkaan anna sille liian isoa valtaa, sillä aurinkoa ja valoa elämässäsi kuitenkin riittää. Muista, että olet itse omien onnenhetkiesi tahtipuikoiss ja pystyt nyt vaikuttamaan siihen, onko talven alku sinulle iloista vai synkkää aikaa.

Kauris(22.12-19.1)

Jokin asia vaatii keskittymistäsi täysillä. Anna sille nyt aikaasi, loputtomiin tämä vaihe ei tule kestämään. Huomaat kyllä lopputuloksesta, että panostamisesi kannatti. Ihmiset ympärilläsi ymmärtävät kyllä tilanteesi. Kaikelle on aikansa ja paikkansa ja nyt on sinun aikasi puurtaa. Sitten voitkin pian jo nauttia tuloksista.

Vesimies(20.1-19.2)

Pääset vihdoin toteuttamaan asian, jota olet pyöritellyt mielessäsi jo pitkään. Jäsentele tehtävät asiat paperille, vaikka kalenteriisi, ettei työmäärä pääse liian kuormittavaksi. On tärkeää, että nautit myös tästä prosessista, vaikka se työtä teettääkin. Tämä on unelmasi, joten tee siitä mahdollisimman näköisesi.

Kalat(20.2-20.3)

Tunnet, että rakkauselämäsi kaipaisi piristystä. Ennen kuin ryntäät suinpäin tekemään isoja muutoksia, muista, että pienillä muutoksilla on usein iso teho. Sinun ei tarvitse tavoitella kuuta taivaalta, sinulla on jo kaikki mitä tarvitaan. Pistä hieman erilainen vaihde silmään ja katso uudesta näkökulmasta, mitä kaikkea sinulla jo on.


Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri