Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 18.11 - 24.11

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Näin pimeänä aikana on tärkeää olla lempeä itselleen. Anna itsellesi aikaa ja kuuntele sitä, mitä aidosti haluat tehdä. Älä anna nyt muiden sanella tekojasi ja ajatuksiasi, vaan anna tämä oikeus pelkästään omalle sydämellesi. Tällä tavoin menet kohti juuri sitä päämäärää, joka sinulle on tarkoitettu.

Härkä(20.4-20.5)

Muutokset tuntuvat nyt vievän paljon energiaa ja tunnut jatkuvasti jäävän energian suhteen miinukselle. Tämä ei kuitenkaan ole pysyvä vaihe, vaan edessä siintää jo aika, kun nämä muutokset alkavat antaa sinulle energiaa pelkän ottamisen sijasta. Ole siis vielä hetki kärsivällinen, olet jo voiton puolella.

Kaksoset(21.5-21.6)

Asetat tällä hetkellä itse itsellesi suurimmat suorituspaineet. Ympärilläsi olevat ihmiset kyllä hyväksyvät myös epätäydellisyyden ja inhimillisyyden. Älä siis suotta ole itsellesi liian ankara, sillä vain vaikeutat asioita entisestään. Lopulta elämän suurin kauneus on juuri sen epätäydellisissä hetkissä.

Rapu(22.6-22.7)

Eräs läheisesi on nyt ryhtynyt hyvin suorapuheiseksi ja onnistuu sanomillaan asioilla jopa hieman loukkaamaan ympärillään olevia. Nyt ei kuitenkaan heti kannata lähteä häntä asiasta läksyttämään, vaan ymmärtää hänen lähtökohtansa. Hän ei lopulta halua pahaa, vaan on ollut uudenlaisen elämäntilanteen vietävissä. Hän kyllä huomaa pian erheensä itsekin.

Leijona(23.7-22.8)

Sinun kannattaa nyt miettiä tarkkaan motiiveja, jotka ovat saaneet sinut muuttamaan suuntaasi. Mieti tarkkaan, onko tämä juuri sitä, mitä itse haluat, vai haluatko vain näyttää hyvältä muiden silmissä. Ainoa ihminen, jolle olet lopulta vastuussa valinnoistasi, olet sinä itse. Kuuntele siis nyt sydämesi ääntä.

Neitsyt(23.8-22.9)

Tietyt muutokset eivät kysy aikaa ja paikkaa, ne vain tapahtuvat omalla ajallaan. Olet nyt tällaisen tilanteen äärellä. Anna virran viedä, äläkä mieti liikaa. Lopulta koskaan ei ole täydellistä aikaa suurelle muutokselle, joten älä suotta paina jarrua pohjaan. Olet lopulta varsin tyytyväinen lopputulokseen.

Vaaka(23.9-23.10)

Haluaisit tietyn ihmisen muuttavan käytöstään, mieluummin heti. Muista kuitenkin, että porkkana on aina keppiä parempi vaihtoehto. Näytä siis hänelle muutoksen tuomat edut ja anna hänen löytää oma tiensä. Prosessin hitaus voi tottakai turhauttaa, mutta se on ainoa tapa saada aikaan pysyvämpäää muutosta.

Skorpioni(24.10-22.11)

Odotettavissa on nyt muutos, joka saa sinut pohtimaan myös laajamittaisempaa remonttia elämäsi isoihin asioihin. Monet voivat ajatella tämän olevan liian iso pala purtavaksi, mutta vain sinä tiedät totuuden. Seuraa siis omia vaistojasi, saat niiltä paljon luotettavampaa tietoa, kuin keneltäkään ulkopuoliselta.

Jousimies(23.11-21.12)

Tarkastele nyt talouttasi uusin silmin. Rahaa näkyy valuvan nyt kohteeseen, joka ei käytännössä tuo sinulle mitään. Tee kunnollinen inventaario tarpeellisen ja tarpeettoman välillä ja tilkitse vuotavat raha-aukot. Et lopulta joudu tinkimään paljosta, kun vaan organisoit asioita hieman uudenlaiseen järjestykseen.

Kauris(22.12-19.1)

Nyt on edessä projekti, jossa ei kannata katsoa kelloa, vaan tehdä asiat kunnolla ajan kanssa. Kun annat tälle asialle nyt aikaasi ja panostustasi, se tulee kantamaan sinulle myöhemmin hedelmää. Tulet tämän myötä kohtaamaan myös toisen ihmisen, joka jakaa visiosi ja intohimosi. Yhdessä saatte vietyä asian uusiin sfääreihin.

Vesimies(20.1-19.2)

Kuuntele nyt tarkasti mitä eräs ihminen sinulle kertoo. Kun saat kunnollisen kuvan hänen kokonaistilanteestaan, pystyt olemaan paremmin avuksi. Älä anna ennakkoluulojen vaikuttaa, vaan yritä nähdä asiat aidosti hänen näkökannaltaan. Asiat eivät lopulta ole niin yksioikoisia, kuin miltä aluksi näyttää.

Kalat(20.2-20.3)

Varaudu nyt taloudessa yllättäviin menoihin ja ole maltillinen uusien hankintojen kanssa. Pienistäkin puroista kasvaa lopulta iso virta, joten pidä kukkaron nyörit tiukemmalla kuin yleensä. Kun pidät maltin matkassa, se auttaa sinua pääsemään yllätyskustannusten jälkeen nopeammin omille jaloillesi.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri