Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 3.8 - 9.8

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi sähköpostiin (10€)
tai
Tekstiviestihoroskooppi (2,5€/3€)

Oinas(21.3-19.4)

Vältä liikaa suunnitelmallisuutta tällä viikolla, sillä nyt on tärkeää antaa mahdollisuus yllätyksille. Mikäli olet aikatauluttanut elämäsi minuutintarkasti, elämän ihanat sattumukset eivät mahdu mukaan. Tällä viikolla tarjolla on monta ihanaa pientä yllätystä, joten anna niille mahdollisuus päästä luoksesi.

Härkä(20.4-20.5)

Älä anna pelolle valtaa uusien asioiden äärellä. Jos jokin asia hieman hirvittää, se tarkoittaa vain sitä, että suunta on oikea. Tärkeimmät päätökset harvoin ovat niitä helpoimpia. Mene askel kerrallaan kohti uudenlaista elämänvaihetta. Löydät kyllä oman tiesi, kun vaan annat sille tarvittavan aikansa.

Kaksoset(21.5-21.6)

Olet kohdellut itseäsi hieman turhan ankarasti viime aikoina. Anna nyt armon käydä oikeudesta ja ole itsellesi lempeä. Kukaan ei onnistu joka kerta, myös epäonnistuminen on luonnollinen osa elämää. Muista, että olet itse itsesi paras ystävä. Kohtele itseäsi sen mukaisesti. Lempeydellä ja ymmärryksellä.

Rapu(22.6-22.7)

Tällä viikolla huomaat elämässäsi käänteen, jossa olet saanut pitkälti sen, mitä olit toivonutkin. Tämä voi kuitenkin tuoda myös hämmentäviä tunteita. Emme koskaan etukäteen täysin tiedä, mitä toivomamme asiat elämäämme tuovat. Sen opettaa vasta se, kun ne asiat toteutuvat. Muista, että kompromissit ovat avain ongelmatilanteiden ratkaisuun.

Leijona(23.7-22.8)

Sinun ja erään kohtaaminen voi tuntua uskomattomalta sattumalta. Melkein jopa kohtalon oikulta. Totuus on kuitenkin hieman toista, sillä hän on jo pitkään pohtinut tätä askelta. Hän on hyvä saamaan asiat vaikuttamaan satunnaisilta sattumilta, mutta langat ovat kyllä tiukasti hänen omissa käsissään.

Neitsyt(23.8-22.9)

Muutosten äärellä on tärkeää muistaa puhdistaa pöytä vanhoista asioista. Nurkan takana kurkisteleva syksy on tälle hyvää aikaa. Harvempi pärjää elämässä ilman, että silloin tällöin tekee kunnon suursiivouksen. Ajattele tätä ikään kuin työpisteen siistimisenä. Uuteen on helpompi tarttua, kun menneisyys ei ole jatkuvasti muistuttamassa itsestään.

Vaaka(23.9-23.10)

Joskus se, että mikään ei muutu, on kaikkein paras uutinen. Vaikka muutoksen tuulet tuovatkin perhosia vatsanpohjaan, joskus perusarki on kuitenkin parasta. Siihen on turvallista tuudittautua. Tällä viikolla kannattaa siis nähdä arjen keskellä ne kaikki ihanat asiat, jotka tekevät siitä juuri sinun elämäsi peruskiven.

Skorpioni(24.10-22.11)

Haluaisit nyt sännätä suin päin seikkailuun, mutta älä ota vielä turhan suuria askelia. Muutoksen tuulet näyttävät puhaltavan vasta pidemmällä syksyssä, joten kärsivällisyyttä vaaditaan. Loppukesä kannattaakin omistaa keskeneräisten asioiden loppuun saattamiselle ja sille, että olet oikeasti valmis uusiin haasteisiin.

Jousimies(23.11-21.12)

Erään ihmisen käytös voi ensikatsomalta vaikuttaa pahantahtoiselta, mutta pinnan alla on paljon muutakin. Hän on nostanut suojamuurinsa ylös syystä; hän pelkää tulevansa satutetuksi. Lopulta olemme kaikki vain ihmisiä pinnan alla, joten anna hänelle mahdollisuus nyt näyttää myös toinen puolensa. Se ottaa aikansa, mutta kannattaa. Siihen asti, anna hänelle aikaa ja tilaa.

Kauris(22.12-19.1)

Sinun ei tarvitse suostua kaikkeen, mitä ehdotetaan tai pyydetään. Sinulla on täysi oikeus sanoa ei ja asettaa omat rajasi. Jos ehdotus ei kuulosta omaan korvaasi hyvältä, sano se kohteliaasti, mutta suoraan. Kukaan ei hyödy siitä, että kulutat energiaasi asioihin, joista et saa itsellesi mitään vastineeksi.

Vesimies(20.1-19.2)

Olet kenties viime aikoina kokenut, että päätöksiä on ollut vaikea tehdä. Nyt kuitenkin alkaa tuntua siltä, että isommatkin päätökset alkavat solahtaa omiin uomiinsa melkein kuin itsestään. Kaikella on aikansa ja paikkansa ja nyt on edessä muutosten aikakausi. Vielä hetki sitten aika ei olisi ollut kypsä, mutta nyt alkaa navakka tuuli puhaltaa purjeissa.

Kalat(20.2-20.3)

Olet jo pidempään kaivannut huolettomuutta raha-asioissa. Nyt näyttää olevan tulossa hieman helpompi vaihe. Älä kuitenkaan rupea liian huolettomaksi, sillä tilanteet voivat vaihtua jatkossakin. Keskity nyt puskurin kerryttämiseen. Pieniä nautintoja toki mahtuu budjettiin, mutta pidä maltti matkassa.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi sähköpostiin (10€)
tai
Tekstiviestihoroskooppi (2,5€/3€)

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri