Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 14.1 - 20.1

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Näin pimeänä kaamosaikana sinun kannattaa panostaa parhaisiin piirteisiisi. Leikkimielisyydelläsi ja huumorintajullasi voit piristää moniakin ihmisiä ympärilläsi ja keventää yleistä ilmapiiriä. Älä siis pelkää leikittelyä arkipäiväisissä asioissa. Sillä on positiivisempia vaikutuksia, kuin uskotkaan.

Härkä(20.4-20.5)

Kaipaat piristystä arkeesi näin kaamoksen keskellä, mutta taloudellinen tilanne ei aivan salli kaikkea sitä, mitä toivoisit. Piristys löytyy kuitenkin lähempää, kuin uskotkaan. Katso ympärillesi uusin silmin, niin mahdollisuudet alkavat kyllä aueta. Eräs ihminen haluaisi myös jakaa kanssasi rentouttavan viikonlopun.

Kaksoset(21.5-21.6)

Ole tarkkana siitä, mitä puhut pikaistuksissasi, sillä harkitsemattomat sanat saattavat kostautua myöhemmin yllättävällä tavalla. Vaikka tilanne kuinka kiukuttaisi, pidä silti pää kylmänä ja käsittele asiat asioina, jättämällä ihmisten väliset asiat ulkopuolelle. Tulet huomaamaan pian, että tämä kääntyy voimakkaasti eduksesi.

Rapu(22.6-22.7)

Kaipaat eräältä ihmiseltä läheisyyttä ja ihailua, mutta mieti nyt tarkkaan, onko tämä sinulle aidosti hyväksi. Joskus huomaamme omat, aidot motiivimme vasta, kun pysähdymme tarkastelemaan niitä uudesta näkökulmasta. Mieti siis, onko tämä tosiaan se polku, joka vie sinua elämässä eteenpäin, vai kannattaisiko vielä harkita.

Leijona(23.7-22.8)

Älä aikatauluta nyt elämääsi liikaa, vaan anna myös yllätyksille ja muutoksille mahdollisuus. Anna myös itsellesi aikaa asioiden käsittelemiseen. Mihinkään ei ole niin kiire, ettetkö voisi ottaa hieman aikaa itsellesi. Huomaat pian, että kalenterin tyhjät kohdat täyttyvät jollain paljon suorittamista tärkeämmällä.

Neitsyt(23.8-22.9)

Eräs lähiajan tapahtuma keventää sydäntäsi. Älä suinkaan häpeile näyttää kohentunutta mielialaasi, sillä voit vaikuttaa sen avulla myös läheistesi mielialaan. Hymy tarttuu ja tästä kannattaakin tehdä suorastaan epidemia. Olet nyt onnellisten tähtien alla, eikä sitä tarvitse missään nimessä piilotella.

Vaaka(23.9-23.10)

Jotkut ihmiset tuomitsevat tietyn valintasi itsekkääksi. Muista kuitenkin, että he katsovat asiaa vain omalta kannaltaan, eikä sinun näkökulmasi tarvitse olla samanlainen. Sinulla on täysi oikeus laittaa oma hyvinvointisi etusijalle, joten älä anna ilkeiden kielien vaikuttaa itseesi ja valintoihisi.

Skorpioni(24.10-22.11)

Sinulta halutaan kuulla vastauksia, joita ei ole vielä valmis antamaan. Nyt onkin tärkeää ottaa aikaa päätöksen loppuunsaattamiseen. Asiaa ei voi loputtomiin lykätä. Sinulla on täysi oikeus harkita vastaustasi, mutta pidä asianosaiset ajan tasalla mielenliikkeistäsi. Näin saat ostettua lopulliselle päätökselle hieman lisäaikaa.

Jousimies(23.11-21.12)

Koet erään ihmisen asenteen negatiiviseksi ja haitalliseksi. Kokeile suhtautua häneen jatkossa lempeämmin ja ystävällisemmin. Tällaisella toimintatavalla saat myöskin hänen sydämeensä enemmän positiivisuutta. Hänen käytöksensä pohjaa väsymykseen ja pettymykseen, joten hän kaipaa nyt todistusaineistoa siitä, rakkaus ja välittäminen voi voittaa.

Kauris(22.12-19.1)

Vertailet itseäsi toisiin ihmisiin ja tämä luo sinulle tyytymättömyyttä elämääsi. Muista, että sinun ei tarvitse kilpailla kenenkään kanssa, vain kulkea omia polkujasi. Kun keskityt näkemään oman elämäsi positiiviset puolet, etkä keskity muiden ihmisten seuraamiseen, hyvinvointisi lisääntyy huomattavasti.

Vesimies(20.1-19.2)

Muutokset elämässä ovat aika ajoin tarpeellisia. Nyt olisikin hyvä katsoa kriittisellä silmällä epätoimivia toimintamalleja ja korvata niitä uudenlaisilla. Keskity siis hetkeksi itseesi ja siihen, mikä arjessa tuntuu useimmiten hankalalta. Ratkaisu tähän löytyy yksinkertaisemmista asioista, kuin uskotkaan.

Kalat(20.2-20.3)

Uusi projekti on tulossa elämääsi ja se tulee viemään aikaasi lähitulevaisuudessa. Muista kuitenkin, että tämä on lyhytaikaista, joten panosta siihen täysillä. Huolehdi toki jaksamisestasi, mutta anna kuitenkin tähän panos kaikesta sydämestäsi. Projektista tulee lopulta merkittävämpi kuin aluksi uskoitkaan.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri