Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 25.3 - 31.3

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Jo pidempään odotettu kohtaaminen ei tällä viikolla aivan vastaa odotuksiasi. Pidä kuitenkin mielessä, että kyse on vasta ensimmäisestä yrityksestä. Joskus ottaa aikansa löytää yhteinen sävel. Pidä siis nyt maltti matkassa, tätä mahdollisuutta ei kannata heittää hukkaan vain ensivaikutelman perusteella.

Härkä(20.4-20.5)

Olet tulossa eräänlaiseen tienristeykseen, jossa on tehtävä vaikea valinta. On ymmärrettävää haluta harkita päätöstä tarkasti, mutta nyt myös päätöksen nopeus vaikuttaa lopputulokseen. Mikäli jäät vitkastelemaan, toisen vaihtoehdon aikaikkuna sulkeutuu ja päädyt huomaamaan, että juuri se olisi ollut sinulle parempi suunta.

Kaksoset(21.5-21.6)

Nyt on tärkeää huolehtia siitä, että asiat pysyvät tasapainossa. Olet antanut paljon panostasi ja aikaasi juuri tietylle elämäsi osa-alueelle ja muut ovat hieman kärsineet. Etenkin eräs pitkään elämässäsi ollut ihminen on jäänyt kaipaamaan sinua ja seuraasi. Tasapainota nyt elämäsi vaakakuppeja, kun se on vielä vaivatonta toteuttaa.

Rapu(22.6-22.7)

Korviisi kantautuu, että sinusta on puhuttu vähemmän mairittelevalla tavalla. Älä anna periksi kiusaukselle maksaa potut pottuina, vaan hoida asia rehdimmin. Kerro näille ihmisille tekojesi ja tunteidesi taustat, niin asialle tulee heti inhimillisemmät kasvot. He kyllä ymmärtävät tämän jälkeen katua käytöstään.

Leijona(23.7-22.8)

Toivomasi kehitys tuntuu nyt hieman hitaalta ja koet turhautumista. Jos kuitenkin vertaat esimerkiksi vuoden takaisen tilanteeseen, huomaat, että olet kulkenut pitkän tien. Menet myös koko ajan eteenpäin, joten lannistuneelle mielialalle ei kannata antaa periksi. Tiesi kulkee jatkuvasti oikeaan suuntaan.

Neitsyt(23.8-22.9)

Vaikka näet ympärilläsi paljon korjattavaa, muista kuitenkin, että voit vaikuttaa vain omiin valintoihisi. Parhaiten saatkin aikaan muutosta toimimalla itse esimerkkinä. Älä siis laita odotuksiasi sille, mitä haluaisit toisten ihmisten tekevän, vaan ole itse tämä muutos. Tällöin saat aikaan paljon enemmän.

Vaaka(23.9-23.10)

Ystävyytesi tiettyyn ihmiseen on ollut viime aikoina hieman viilenemään päin. Nyt hän kuitenkin haluaa korjata asiat ja jatkaa siitä mihin aiemmin jäitte. Mieti nyt tarkoin, mitä vastaat hänelle ja oletko valmis hyppäämään menneiden kuukausien yli. Nyt on aika puhua tunteet selviksi, myöhemmin sille ei ole enää hedelmällistä maaperää.

Skorpioni(24.10-22.11)

Haluaisit tarjota välittömän ratkaisun kahden läheisesi väliseen ristiriitaan. Nyt on kuitenkin hyväksyttävä, että ratkaisu on vain heidän kahden saavutettavissaan. He tarvitsevat asian selvittelyyn oman aikansa ja omat tapansa. On turhauttavaa olla sivustakatsojana, mutta tässä tilanteessa ei nyt ole muita rooleja jaossa.

Jousimies(23.11-21.12)

Romanttiset ja jännittävät hetket tulevat elämäämme usein silloin, kun vähiten odotamme. Nyt sellainen on jälleen saapumassa elämääsi. Muista kuitenkin, että jahtaamalla ei saa kiinni omaa varjoaan. Mutta jos annat varjosi olla, se seuraa sinua joka puolelle. Sama pätee romanttiseen vetovoimaan ja rakkauteen.

Kauris(22.12-19.1)

Suhteesi tiettyyn ihmiseen on mennyt hieman kissa/hiiri-leikiksi. Vaikka siinä aluksi olikin oma viehätyksensä, on tärkeää kuitenkin tiedostaa, ettei tasapainoinen suhde voi olla ikuista pelien pelaamista. Nyt on siis aika katsoa rehellisesti molempien kortit ja ottaa mittaa siitä, kuka on valmis jatkamaan ja kuka jää sivuun.

Vesimies(20.1-19.2)

Taloudellinen riskinotto vaikuttaa nyt houkuttelevalta ja jopa varmalta tavalta tuplata potti. Muista kuitenkin, etteivät asiat välttämättä ole niin aurinkoisia, kuin miten niitä on sinulle markkinoitu. Riski on nyt sen verran suuri, ettei taloutesi kestä sitä menemättä ainakin hetkelliseen kaaokseen. Mieti siis tarkkaan, onko tämä sen arvoista.

Kalat(20.2-20.3)

Eräs päätös askarruttaa sinua, sillä asiaan liittyy myös monia muita ihmisiä. Muista kuitenkin, että kaikkein tärkeintä on se, millaisen päätöksen ja rajanvedon teet asiasta itsesi kanssa. Kun olet tietoinen siitä, missä rajasi kulkevat, muut eivät pysty käyttämään sinua sätkynukkenaan. Näin pystyt pitämään pään kylmänä myös kuumissa paikoissa.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri