Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 20.1 - 26.1

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Joskus hyvää tarkoittava teko saattaa kääntyä hieman päälaelleen ja aiheuttaa väärinkäsityksiä. Tälle näyttää olevan riski tällä viikolla. Aina hyväntekijän asema ei ole kiitollinen, vaan voit joutua hieman selittelemään aikeitasi. Älä kuitenkaan anna tämän lannistaa, sillä lopputulos tulee olemaan toivomasi. Sinne mennään vain mutkan kautta.

Härkä(20.4-20.5)

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus yllättävään matkaan, jonka kohde ei suinkaan ole ollut aiemmin listallasi. Älä kuitenkaan anna ennakkoluulojen ottaa valtaa, vaan lähde rohkeasti seikkailuun. Näkökulman avartuminen on erittäin hyväksi ja tämä matka antaakin paljon ajattelemisen aihetta, jopa pidemmälle tulevaisuuteen.

Kaksoset(21.5-21.6)

Huolehdi siitä, ettet suututa ihmistä, jolla on valta tehdä elämäsi hyvinkin hankalaksi. Välillä on jokaisella tilanteita, jolloin tekisi mieli vain päästellä höyryjä ja puhua suu puhtaaksi. Kaikkien kanssa se ei kuitenkaan kannata, vaan seuraukset voivat olla todella huonot. Pura siis nyt turhautumistasi vaihtoehtoisin tavoin.

Rapu(22.6-22.7)

Hyvyyden ja kiltteyden osoittaminen palautuu meille aina takaisin, joten mikset keskittyisi tällä viikolla auttamiseen. Näyttää siltä, että avun kohde tulee löytymään lähempää kuin arvaatkaan. Kun osoitat ymmärrystä ja empatiaa toiselle, tulet lisänneeksi näitä asioita myös omaan elämääsi tuntuvasti. Se jos mikä on vaivan arvoista.

Leijona(23.7-22.8)

Etääntyminen eräästä ihmisestä on saanut aikaan melkoisen tyhjiön elämässäsi. Siihen yrittää ujuttautua eräs, jolla ei ole aivan puhtaat jauhot pussissa. Ole siis tarkkana, kenet päästät elämääsi. Haavoittuvaisia ihmisiä käytetään helposti hyväksi, mutta älä anna niin käydä sinulle itsellesi. Maltti on nyt valttia.

Neitsyt(23.8-22.9)

Ystäväsi kokee, että et ole ottanut kovin vakavasti asiaa, joka on tällä hetkellä hänelle hyvinkin tärkeä. Itse koet toisin, mutta kuuntele kuitenkin, mitä hänellä on sydämellään. Tästä on turha tehdä riitaa. Parhaiten asiat sujuvat, kun annat hänelle tukesi. Onhan hänkin ollut olkapäänä sinulle enemmän kuin kerran.

Vaaka(23.9-23.10)

Asiat näyttävät nyt menevän hieman väärään suuntaan, mutta älä murehdi, suunta muuttuu pian. Tälläkin välipyrähdyksellä on tarkoituksensa. Älä jää turhaan murehtimaan kulunutta aikaa, vaan keskity nauttimaan siitä, mitä tämä matka sinulle tarjoaa. Joskus elämän parhaat asiat löytyvät odottamattomista yllätyksistä.

Skorpioni(24.10-22.11)

Raha-asioissa näkyy nyt tulevan hieman parempi kausi. Suhtaudu siihen kuitenkin maltillisesti. Päätökset, jotka teet nyt, kantavat hedelmää myös pidemmälle. Niin hyvässä kuin pahassakin. Muutama hemmotteluhankinta ei haittaa, olet nekin ansainnut. Mutta pdiä kuitenkin huoli, että rahaa menee myös pahan päivän varalle.

Jousimies(23.11-21.12)

Kohtaat tällä viikolla konfliktitilanteen, jossa toinen osapuoli ei näytä olevan halukas tai kykenevä tulemaan vastaan. Mieti tarkkaan, haluatko lopulta olla se, joka tekee kaiken työn sovinnon eteen, vai olisiko hyvä ottaa hieman etäisyyttä. Joskus aika erillään näyttää meille asioiden todellisen luonteen.

Kauris(22.12-19.1)

Et oikein tiedä, pitäisikö sinun odottaa tulevaa muutosta pelonsekaisella jännityksellä vai puhtaalla innostuksella. Nyt kuitenkin kannattaa valita positiivinen tie, sillä turhat uhkakuvien maalailut eivät vie sinua eteenpäin. Navigoit uudessa tilanteessa lopulta helposti, kunhan pidät hoksottimesi herkkinä.

Vesimies(20.1-19.2)

Joudut sijaiskärsijäksi jostain, jonka on laittanut alulle eräs, joka ei enää ole paikalla kantaakseen vastuuta. Tilanne on eittämättä epäreilu, mutta kuitenkin jollain tavalla hoidettava. Huolehdi siitä, että juttu käsitellään nyt loppuun, eikä se jää enää kummittelemaan. Muuten jodut kohtaamaan saman turhauttavan tilanteen toistamiseen.

Kalat(20.2-20.3)

Vaikka varovaisuus tuntuukin nyt jopa ajan haaskaamiselta, kannattaa silti pitää pää kylmänä. Tulet myöhemmin huomaamaan, kuinka tärkeää se onkaan. Jos nyt teet liian suuria päätöksiä, et välttämättä näe kunnolla niiden loppuseuraamuksia. Pidättydy nyt siis suurista muutoksista elämässäsi. Niille tulee sopiva aika myöhemmin.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri