Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 16.7 - 22.7

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Olosi on ollut viime aikoina hieman levoton, ajoittain jopa ehkä hieman tuskainen. Tämä on merkki muutoksesta, joka on alkamassa. Älä turhaan pelkää sitä, se tuo sinulle paljon hyvää. Anna sen tulla elämääsi, niin huomaat, että monet pelkosi ovat olleet suorastaan aiheettomia ja positiivista on paljon enemmän, kuin negatiivista.

Härkä(20.4-20.5)

Koet, että puhumalla suusi puhtaaksi saisit nyt tasattua tilit eräässä sinua häirinneessä asiassa. Asia ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen ja nyt kannattaakin olla harkitseva seuraavien toimien osalta. Saattaa pian käydä niin, että yrityksesi päästä tasoihin päätyykin saattamaan sinut varsin huonoon asemaan.

Kaksoset(21.5-21.6)

Koet mielipahaa siitä, että olet saanut hoidettavaksesi asioita, joita muut eivät lomailultaan ennätä hoitaa. Älä kuitenkaan näe tätä vain negatiivisena asiana, siinä on sinulle myös paljon etuja. Mikäli käytät tämän tilaisuuden hyväksesi, se koituu eduksesi jo syksyn tullen. Anna siis näille tehtäville täysi huomiosi.

Rapu(22.6-22.7)

Odotuksesi tältä kesältä ovat olleet suuret ja nyt alkaa hieman näyttää siltä, että kaikki toiveet eivät toteudukaan. Nyt onkin erinomainen hetki pudottaa kierroksia ja tehdä odotuksia realistisemmaksi. Pelkäät kesän kulkevan ohitsesi, mutta niin käy vain silloin, jos sinulla ole yhtään hetkeä hengähtää ja ihailla kesän kauneutta. Maltti on nyt valttia.

Leijona(23.7-22.8)

Eräs ihminen ei aivan täytä nyt odotuksiasi. Kesäaurinko on saanut sinut näkemään asiat hieman vääränlaisessa mittakaavassa. Muista, että nyt ei kannata miettiä asioita vain kesän mittakaavassa, vaan rakentaa asioita siten, että ne ovat kestävällä pohjalla vielä syksyn ja talven tultuakin. Perustukset ovat kaiken a ja o.

Neitsyt(23.8-22.9)

Pieni pettymys saa sinut näkemään asiat aivan uudelta näkökannalta. Älä siis jää murehtimaan asioita, jotka eivät toteutuneet juuri aiotulla tavalla, vaan iloitse niistä uusista mahdollisuuksista, joita tämä eteesi tullut kompromissi tuo elämääsi. Usein kiertotiellä on ne kaikkein parhaimmat maisemat.

Vaaka(23.9-23.10)

Sinun ei nyt kannata antaa kenenkään läheisesi ohjailla sinua suuntaan, johon liikkumista et itse koe mukavaksi. Sinulla on täysi oikeus pitää pääsi ja ilmaista rehellinen mielipiteesi. Älä suotta ole liian kiltti, vaan käytä ääntäsi. Sillä valinnalla on kauaskantoisemmat seuraukset, kuin uskoisitkaan.

Skorpioni(24.10-22.11)

Olet jäänyt nyt hieman kiertämään kehää erään vaikean asian jäljiltä. Tällainen on ymmärrettävää ja inhimillistä. Nyt alkaa kuitenkin olla aika päästää irti ja nähdä myös kehän ulkopuolella tapahtuvia asioita. Huomaat pian, että kun yksi ovi sulkeutuu, voi aina olla varma, että toinen ovi myös avautuu.

Jousimies(23.11-21.12)

Sinua yritetään houkutella mukaan spontaaniin ilonpitoon ja tunnetkin pian itsesi kuin lapseksi. Lataa nyt rauhassa akkujasi ja anna murheiden jäädä syrjemmälle. Kesä on juuri sitä varten. Pieni suunnanmuutos ja piristys elämässä tuo usein paljon sellaista, mikä vaikuttaa meissä vielä pitkälle eteenpäin.

Kauris(22.12-19.1)

Tilanne on nyt ollut eräässä ihmissuhteisiin liittyvässä asiassa pitkän aikaa kaoottinen. Nyt onkin tärkeää laittaa kaaokselle piste ja tehdä tarvittavat päätökset. Oikea päätös on jo kehkeytynyt mielessäsi, nyt sinun tarvitsee toteuttaa se. Muista, että kun päätät kääntää uuden lehden, se poikii paljon uudistumista myös muilla osa-alueilla.

Vesimies(20.1-19.2)

Sinusta tuntuu, että olet jäämässä eräiden läheistesi toimesta hieman ulkopuoliseksi. Älä kuitenkaan murehdi tätä liikaa, sillä kyse ei ole niin dramaattisesta asiasta, miltä nyt tuntuu. Vaikka läheisesi viettäisivätkin aikaa ilman sinua, se ei silti vähennä heidän arvostustaan ja rakkauttaan sinua kohtaan.

Kalat(20.2-20.3)

Muista, että räiskyvää ja supervauhdikasta rakkautta on vain valkokankailla ja teattereiden näyttämöillä. Aidossa elämässä rakkaus vaatii tutustumista ja yhdessä vietettyä aikaa. Älä siis odota välittömiä ilotulituksia ja tunteiden valtavaa paloa, vaan keskity tutustumaan ihmiseen pidemmällä tähtäimellä.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri