Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 1.6 - 7.6

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi sähköpostiin (10€)
tai
Tekstiviestihoroskooppi (2,5€/3€)

Oinas(21.3-19.4)

Haluaisit päästä kunnolla erään ihmisen läheisyyteen, mutta hän ei ole vielä siihen täysin valmis. Nyt kannattaa hillitä omaa malttamattomuuttaan, sillä oikeaa aikaa ei voi pakottaa aikaisemmaksi. Hänen on saatava käydä läpi omat asiansa rauhassa, hän ei voi tehdä sitä sinun asettamassasi aikataulussa. Kun aika on oikea, tiedät sen kyllä.

Härkä(20.4-20.5)

Alkava viikko antaa mahdollisuuden kyseenalaistaa asiaa, jota on pidetty aiemmin itsestäänselvyytenä sinun ja eräiden läheistesi toimesta. On tärkeää uskaltaa nähdä asiat uudelta näkökannalta. Ei ole millään tavoin väärin muuttaa näkemystään silloin, kun siihen kunnolliset perusteet on. Nyt tällainen tilanne on käsillä.

Kaksoset(21.5-21.6)

Saat tällä viikolla mahdollisuuden, jota ei kannata ohittaa. Siihen tarttuminen vaatii toki mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä, mutta sitä ei kannata liikaa pelätä. Tässä on nyt enemmän saavutettavaa kuin hävittävää, joten mene rohkeasti uutta kohti. Tässä tapauksessa rohkeus kyllä lopulta palkitaan.

Rapu(22.6-22.7)

Uusi tuttavuus on tällä viikolla tulossa elämääsi ja tämä mahdollistaa syvän ystävyyden juurtumisen välillenne. Nyt tilanne kannattaa käyttää oikealla tavalla hyödyksi. Etene maltilla ja kuulostellen. Mihinkään ei ole kiire, vaan tutustumiselle kannattaa antaa kaikki sen tarvitsema aika. Hiljaa hyvä tulee.

Leijona(23.7-22.8)

Nyt ei kannata antaa sinisilmäisyydelle valtaa, vaikka eräs puhuukin paljon kaunista ja lupaa vielä enemmän. Tarkista faktat tarinoiden takana, sillä tässä näyttää nyt olevan enemmän kuin puolet petäjäistä. Pidä puolesi rohkeasti, äläkä jää altavastaajaksi. Myös sinulla on oikeus iskeä nyrkkiä pöytään tarvittaessa.

Neitsyt(23.8-22.9)

Pieni ystävällinen ja antelias ele saa tällä viikolla aikaan enemmän kuin uskotkaan. Eräs läheisesi on tarponut melkoisessa negatiivisen energian suossa ja sinulla on nyt mahdollisuus kiskoa hänet siitä ylös. Siihen ei suuria voimia tarvita. Vain ystävällinen katse, aidot, kauniit sanat ja sydänten yhteisymmärrys riittävät pitkälle.

Vaaka(23.9-23.10)

Ystävälläsi on sinulle uutisia, jotka saavat sinut pohtimaan välistänne suhdetta uudella tavalla. Muista kuitenkin olla myös iloinen hänen onnellisesta käänteestään. Vaikka kateuden pistos saattaakin yllättää, älä anna sille valtaa. Sinun vuorosi tulee myös, kun vaan jaksat vielä hieman odottaa ja silloin hän kyllä iloitsee kanssasi.

Skorpioni(24.10-22.11)

Talousasioissa kannattaa nyt ottaa hieman uutta suuntaa. Joudut hieman kyseenalaistamaan valintojasi ja tekemään kenties pientä korjausliikettä. Älä kuitenkaan huolestu liikaa, tämä on vain väliaikaista. Mutta toki tästä on hyvä ottaa opiksi ja varautua jatkoa ajatellen varasuunnitelmilla ja puskurilla.

Jousimies(23.11-21.12)

Muista, että sinulla on täysi oikeus asettaa omat rajasi. Eräälle niiden kunnioittaminen tuntuu olevan välillä hieman hankalaa, joten nyt kannattaa ottaa asia keskusteluun. Sinulla on oikeus tehdä omat päätöksesi ja valita oma suuntasi. Toisten arvostelulle ja ilkeille sanoille ei kannata antaa nyt tilaa.

Kauris(22.12-19.1)

Sinulla on jo paljon suunnitelmia tulevaisuuden varalle, mutta malta vielä hetki, ennen kuin otat seuraavan askeleen. Odottaminen on luonnollisesti turhauttavaa, mutta nyt kannattaa valita oikea ajankohta. Muuten tielle saattaa tulla täysin turhia hankaluuksia, jotka olisivat hieman myöhemmin olleet vältettävissä.

Vesimies(20.1-19.2)

Ujostelet erään ihmisen seurassa hämmentävän paljon ja siihen on syynsä. Hän on tehnyt sinuun melkoisen vaikutuksen. Älä kuitenkaan lannistu, sillä myös sinä olet näyttäytynyt hänen silmissään melkoisen kiinnostavana ja jopa vastustamattomana. Nyt kannattaa siis ujostelusa huolimatta avata keskusteluyhteys.

Kalat(20.2-20.3)

Pidä suosiolla tällä viikolla kukkaron nyörit tavallista tiukemmalla, sillä viikko voi tuoda yllättäviä menoja. Älä päästä tilannetta liian tiukaksi. Kiität siitä itseäsi vielä jälkeenpäin. Veneen liika keikuttaminen ei ole tällä hetkellä viisasta, vaikka paljon houkutuksia tiellä luonnollisesti onkin.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi sähköpostiin (10€)
tai
Tekstiviestihoroskooppi (2,5€/3€)

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri