Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 22.7 - 28.7

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Koet huonoa omatuntoa oman tilan kaipuusta. Se on kuitenkin aivan turhaa. Mikäli annat itsellesi aikaa nyt, pystyt myöhemmin olemaan paremmin läsnä läheisillesi. Jokainen lataa akkuja tavallaan ja tämä on sinun tapasi. Ota nyt siis rohkeasti aikaa itsellesi, täysin omilla ehdoillasi. Olet sen ansainnut.

Härkä(20.4-20.5)

Tulet tällä viikolla saamaan mahdollisuuden yhteisiin, kahdenkeskisiin hetkiin erään hyvinkin tärkeän ihmisen kanssa. Älä kuitenkaan tuhlaa näitä hetkiä liialliseen analysointiin ja pohdintaan, vaan anna asioiden edetä omia polkujaan. Nauti hetkestä, sillä tämä on juuri sitä, mitä olet pidempään kaivannut.

Kaksoset(21.5-21.6)

Päädyt tällä viikolla melkoiseen rakkauden pyöritykseen. Tällä kertaa asiat tuntuvat erilaisilta, kuin aiemmin ja aivan syystä. Olet kulkenut pitkän tien ja se on tuonut sinulle uudenlaista varmuutta ja viisautta. Vaikka rakkaus osaakin pistää pään pyörälle keneltä tahansa, osaat nyt pitää jalkasi maassa.

Rapu(22.6-22.7)

Nyt ei kannata kuunnella tai seurata huhupuheita, vaan kysyä asiat suoraan asianosaisilta itseltään. On ymmärrettävää, että joskus suora puhe voi tuntua kiusalliselta, mutta tällä tavalla vältät monta väärinkäsitystä. Huhujen kohteena oleminen ei myöskään ole mikään ihanteellinen rooli, joten sympatia on nyt paikallaan.

Leijona(23.7-22.8)

Tämä viikko aloittaa muutoksen, jolla on kauaskantoiset seuraukset. On ymmärrettävää olla kärsimätön ja haluta nopeuttaa prosessia, mutta nyt kannattaa olla kärsivällinen. Tämä prosessi vaatii oman aikansa. Jo syksyn tullen huomaat, kuinka asiat ja ihmiset elämässäsi alkavat löytää paikkansa. Myös ilahduttava romantiikan pilkahdus on näkyvissä.

Neitsyt(23.8-22.9)

Sinusta tuntuu siltä, että voisit seurata erästä henkilöä vaikka maailman ääriin. Tällainen välittäminen ja rakkaus on arvokas asia, mutta ole kuitenkin tarkkana, ettet ole ainoa, joka tekee myönnytyksiä ja luopuu omastaan. Rakkaudellisen ihmissuhteen tulisi lopulta aina olla tasapuolinen kahden kauppa.

Vaaka(23.9-23.10)

Pohdi tulevaa valintatilannetta oikeudenmukaisuuden kannalta. On inhimillistä tavoitella ensisijaisesti omaa etuaan, mutta nyt kuviossa on joku, joka ei pysty itse vaatimaan omien oikeuksiensa toteutumista. Sinulla on nyt mahdollisuus huolehtia myös hänen eduistaan, eikä se suinkaan huononna sinun tilannettasi.

Skorpioni(24.10-22.11)

Edessäsi on nyt enemmän mahdollisuuksia kuin pystyt hyödyntämään. Muista, että asioiden ei tarvitse olla jokotai, vaan voit koota asioista itsellesi sopivan paketin. Elämässä ei suinkaan ole pakko mennä ennalta suunniteltujen mallien mukaan, vaan jokainen saa muodostaa omat polkunsa. Se ei ole helpoin tie, mutta usein palkitsevin.

Jousimies(23.11-21.12)

Koet, että sinun pitäisi läheisesi painostuksesta valita hänen ja unelmasi välillä. Tällainen ei ole lainkaan reilu asetelma, eikä hänen tulisi sinulta sellaista vaatia. Mikäli sinun onnesi ei ole hänen tärkeysjärjestyksessään kovin korkealla, kannattaa miettiä, olisiko aika ottaa välillenne etäisyyttä.

Kauris(22.12-19.1)

Sinulla ja läheiselläsi on melkoisen erilaiset ajatukset siitä, mihin suuntaan haluaisitte elämänne kehittyvän. Toinen kaipaa radikaalia muutosta, toinen on tyytyväinen nykyiseen. Vaikka tämä tuntuukin turhauttavalta umpikujalta, kompromissiin on silti mahdollista päästä. Avoimuus ja jousto on nyt kaiken avain.

Vesimies(20.1-19.2)

Pelko yrittää saada sinut luopumaan eräästä suunnitelmasta. On täysin ymmärrettävää, että uuden asian äärellä jännittää ja jopa pelottaa. Mutta älä kuitenkaan juokse tätä tunnetta karkuun. Olet tullut jo pitkälle, enää on viimeiset metrit jäljellä. Pidä siis nyt pää kylmänä ja mene rohkeasti eteenpäin.

Kalat(20.2-20.3)

Aina ei tarvitse kulkea valmiiksi tallottuja polkuja, vaan on täysin ok muodostaa omat reittinsä. Kyse on vain ja ainoastaan sinun elämästäsi, joten mene rohkeasti unelmaasi kohti. Tällä viikolla ovia avautuu enemmänkin kuin yksi, joten nyt on tärkeää kuunnella sydämen ääntä ja pitää se tärkeimpänä navigaattorinasi.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri