Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 11.12 - 17.12

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Nyt on hyvä aika muistuttaa läheisillesi, kuinka tärkeitä he ovat sinulle. Nämä asiat eivät vaadi suurta rahallista panostusta, on vain pääasia, että olet läsnä, vailla stressiä ja kiirettä. Juhlistakaa sitä, että olette toistenne elämässä ja nauttikaa toistenne seurasta. Saatte tästä paljon energiaa pimeään talveen.

Härkä(20.4-20.5)

Eräs ihminen on hullaantunut sinuun ja kaipaisi nyt sinulta tietoa omista tunteistasi. Muista, että nyt rehellisyys on kaikkein paras ratkaisu. Tahtonne edetä asiassa eri tahdissa ei ole maailmanloppu, vaan asiaan on kyllä mahdollista saada kompromissi. Olkaa avoimia toisillenne, niin kaikki selkiytyy.

Kaksoset(21.5-21.6)

Ihmissuhteissa on nyt tapahtunut kuohumista, mikä on saanut sinut hieman epävarmaksi. Älä anna näiden asioiden lannistaa itseäsi, vaan löydä uudelleen sisäinen kipinäsi. Ennen kuin huomaatkaan, olet taas elämäsi vedossa, ja tämän ihanan uudistumisen tunteen olet todellakin ansainnut. Paljon hyvää on tulossa.

Rapu(22.6-22.7)

Sinulta kysytään mielipidettä hyvin tärkeään asiaan. Muista, että nyt kannattaa sanoa suoraan, mitä olet asiasta mieltä. Mikäli kaunistelet mielipidettäsi, se voi lopulta johtaa vakaviin virhearvioihin. Aina ei ole helppo esittää kriittistä mielipidettä, mutta nyt sellainen on paikallaan. Se säästää paljolta mielipahalta tulevassa.

Leijona(23.7-22.8)

Muista, että kaikki mitä tarvitset onneen, on läsnä jo sinussa itsessäsi. Sinun ei tarvitse etsiä onnea tuottavia asioita muualta, kaikki on jo läsnä. Löydät onneen tarvittavat asiat, kun vaan muistat kiinnittää huomiota jokapäiväisiin, positiivisiin asioihin. Ennen kuin huomaatkaan, elämäsi on täyttynyt onnellisista asioista.

Neitsyt(23.8-22.9)

Elämässäsi vaikuttaa nyt voimakas uusiutumisen energiavirta. Nyt on hyvä aika tavoitella unelmia ja uudistaa toimimattomia asioita elämässä. Tämä tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi, näin positiivisia energiavirtoja ei tule joka päivä. Nauti tästä kaudesta täysin siemauksin, olet sen kyllä ansainnut.

Vaaka(23.9-23.10)

Muutoksen tuulet puhaltavat elämässäsi ja se voi tuntua alkuun hyvinkin pelottavalta. Mutta älä anna pelon ottaa valtaa sinusta. Nämä muutokset ovat positiivisia ja tuovat elämääsi paljon hyvää. Älä pidä väkisin kiinni menneisyydestä, vaan toivota elämääsi tervetulleeksi uusia ihmisiä, uusia asioita ja uusia elämyksiä.

Skorpioni(24.10-22.11)

Älä lannistu, vaikka kokeilusi ei mennytkään aivan niin, kuten olit ajatellut. Älä ajattele sitä kaikenkattavana epäonnistumisena, sillä siitä versoaa kyllä pian uusia mahdollisuuksia. Tämä on ollut vaan eräänlainen väliaskel matkalla tavoitteeseesi ja huomaat pian, että silläkin on ollut tarkoituksensa.

Jousimies(23.11-21.12)

Muista keskittyä kiireiden ja stressin keskellä myös itseesi. On nyt tärkeää, että pidät huolta omasta jaksamisestasi. Olet oman elämäsi tärkein ihminen, siitä lähtee kaikki. Älä anna kaikkea energiaasi toisten eteen, vaan anna itsellesi lupa levätä ja kerätä voimia. Loppuunpalamisella et saavuta mitään.

Kauris(22.12-19.1)

Saatt mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti erään ihmisen elämään. Käytä tämä mahdollisuus hyväksesi, sillä on tälle ihmiselle merkitystä enemmän kuin uskotkaan. Hän arvostaa suunnattomasti tukeasi ja tulet saamaan tästä vielä vastapalveluksen, kun sellaista tarvitset. Hyväsydämisyytesi ei jää huomiotta.

Vesimies(20.1-19.2)

Muutoksen tuulet ovat kuultavissa vuoden lähestyessä loppuaan. Muutamat asiat ovat vielä kysymysmerkkinä, mutta saavat ollakin. Kaiken ei tarvitse olla valmista kerralla. Muista, että muutokseen kuuluu aina tietynlainen epätäydellisyys. Näistä epätäydellisyyksistä löytyy kasvualusta monelle uudelle, ihanalle asialle.

Kalat(20.2-20.3)

Hermoilet ja stressaat suotta eräästä asiasta. Nyt on hyvä aika pysähtyä ja antaa aikaa elämäsi tärkeimmälle ihmiselle, eli sinulle. Kuuntele sydämesi ääntä ja anna sen johdattaa sinua. Tulet pian löytämään itsestäsi aivan uudenlaisia voimavaroja, joilla saat jälleen aikaan paljon enemmän, kuin aiemmin uskoitkaan.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri