Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 25.1 - 31.1

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi sähköpostiin (10€)
tai
Tekstiviestihoroskooppi (2,5€/3€)

Oinas(21.3-19.4)

Pidä pidemmän tähtäimen tavoite mielessäsi, kun teet valintoja jokapäiväisessä elämässä. Harhaudumme helposti arjen keskellä toisille poluille, joten on tärkeää estää katsetta harhailemasta liikaa. Jos jotain haluaa, siihen kannattaa panostaa täysillä.

Härkä(20.4-20.5)

Kiinnitä huomiota sosiaaliseen puoleen elämässäsi. Eräs ystävyyssuhde on nyt vaarassa hiipua, ellet hoivaa sitä rakkaudella. Jos ette voi kohdata kasvokkain, myös puhelinsoitto voi olla melkoinen piristysruiske teille kummallekin.

Kaksoset(21.5-21.6)

Pienet spontaanit ilot ovat elämän suola, mutta älä anna niiden kuitenkaan viedä sinua mennessään. Pidä kiinni ohjaksista, suunnitelmallisuudesta ja punaisesta langasta. Pienet ilot mahtuvat kyllä mukaan, mutta tee päätökset viisaasti.

Rapu(22.6-22.7)

Olet pian astumassa uudenlaiselle maaperälle. Vaikka se voikin hieman pelottaa, älä anna sen vaimentaa innostustasi. Tämä on matka, joka määrittää elämäsi tulevaa suuntaa. Siitä on vähintäänkin syytä olla innoissaan.

Leijona(23.7-22.8)

Olet vaarassa olla itsesi pahin vihollinen. Jos mietit liikaa jokaista hetkeä, sanaa ja tekoa, et lopulta saa mitään aikaiseksi. Anna itsesi nyt virran vietäväksi ja elä hetkessä. Joskus kaikkein tärkein taito on osata heittäytyä.

Neitsyt(23.8-22.9)

Saatat tulla tällä viikolla katumapäälle eräästä viimeaikaisesta valinnastasi. Älä anna sen lannistaa liikaa, sillä suunnitelmia on täysin sallittua muuttaa. Kuuntele tätä tunnetta, sillä se kertoo sinulle, mikä on oikea uusi suunta ja miten päästään perille.

Vaaka(23.9-23.10)

Vältä helposti räjähtäviä puheenaiheita läheistesi kanssa. Tunteet ovat vahvasti pinnassa, joten nyt ei kannata puida läpi arkoja aiheita. Pöly kyllä laskeutuu aikanaan ja silloin asiasta voidaan käydä hedelmällisempiä keskusteluja.

Skorpioni(24.10-22.11)

Vaikka vuosi onkin vasta alussa, nyt olisi kuitenkin hyvä aika tehdä tilannekatsaus talouteen ja raha-asioihin. Jokin asia näyttää kaipaavan korjaamista, joten ryhdy toimeen pikimmiten. Asian pitkittäminen vie vain syvemmälle ongelmiin.

Jousimies(23.11-21.12)

Läheiselläsi on sinulle tällä viikolla uutisia, jotka yllätävät. Ne myös nostavat pintaan tunteita menneisyydestä. Ota aikaa niiden käsittelemiselle, äläkä yritä painaa niitä pinnan alle. Kaikella on tarkoituksensa ja se pätee myös nyt.

Kauris(22.12-19.1)

Kun pohdit ratkaisua ongelmatilanteeseen, sukella menneisyyteen. Kun tarpeeksi pohdit, löydät sieltä vastaavan tilanteen. Mieti, miten toimit silloin ja miten voisit nyt tehdä sen vielä hieman paremmin. Silloin ratkaisu alkaa hahmottua.

Vesimies(20.1-19.2)

Vaikka hyvät neuvot ovat usein kalliita, kuuntele käsillä olevassa valintatilanteessa vain itseäsi. Neuvojat tarkoittavat vain hyvää, mutta he eivät kävele sinun kengissäsi. Vain sinä tiedät, mikä on sinulle oikea suunta.

Kalat(20.2-20.3)

Kun eräs ihminen avaa sinulle sydäntään, anna hänen äänensä kuulua. Hänelle on tärkeää tulla kuulluksi. Olet ainutlaatuisessa asemassa hänen elämässään, joten hoida tämä kunniatehtävä kunnolla maaliin. Tämä vie ystävyytenne aivan uudelle tasolle.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi sähköpostiin (10€)
tai
Tekstiviestihoroskooppi (2,5€/3€)

Tämän viikon horoskoopit laati Esteri