Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Viikkohoroskooppi ajalle 27.5 - 2.6

Laatija Esteri

Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Oinas(21.3-19.4)

Kohtaat tilanteen, jossa kahden sukupolven näkemykset samasta asiasta ovat hurjan erilaiset. Tarvitset nyt parhaita sovittelutaitojasi, mutta sopuratkaisu on kyllä mahdollinen. Tärkeintä on se, että molemmat osapuolet tulevat toisia vastaan. Nyt ei olla tilanteessa, josta jompikumpi voisi poistua voittajana.

Härkä(20.4-20.5)

Olet syystäkin toiveikas tulevasta muutoksesta. Nyt on hyvä aika viedä pitkään toivomiasi asioita eteenpäin. Muista kuitenkin, että et ole tilanteen ainoa osapuoli, vaan tämä koskettaa myös muitakin. Kuuntele siis tarkalla korvalla yleistä ilmapiiriä ja ole avoin omista suunnitelmistasi. Sillä tavalla asiat saavat hyvät lähtökohdat.

Kaksoset(21.5-21.6)

Älä jätä viimeaikaisia suunnitelmiasi puheen tasolle, vaan todista, että sinussa on myös puhtia ja pitkäjännitteisyyttä niiden toteuttamiseen. Eräs ihminen lähelläsi ei aivan luota kykyihisi, joten nyt on hyvä aika näyttää hänelle, mihin kaikkeen pystyt, kun todella laitat energiasi sinulle tärkeään asiaan.

Rapu(22.6-22.7)

Sinusta tuntuu, että eräs ihminen asettuu jatkuvasti kanssasi poikkiteloin. Tässä on kyse puhtaasti provosoimisesta. Hän haluaa selvittää, missä sinun rajasi kulkevat. Älä anna hänen vaikuttaa toimintaasi liiaksi, vaan ota rohkeasti etäisyyttä. Jatkuvaa härnäämistä ei tarvitse kenenkään loputtomiin sietää.

Leijona(23.7-22.8)

Keskeneräiset asiat häiritsevät sinua ja tuntuvat imevän energiasi jo pelkällä olemassaolollaan. Ei kuitenkaan kannata odottaa, että ne lähtisivät selviämään itsestään, vaan sinä olet tässä avainasemassa. Kaikkea ei tarvitse ratkaista kerralla, mutta ota edes yksi tai kaksi käsittelyyn jo tällä viikolla. Siitä pääset hyvään alkuun.

Neitsyt(23.8-22.9)

Eräs ihminen saa sinussa aikaan voimakkaan negatiivisen reaktion ilman suurempaa syytä. Sinun kannattaa nyt miettiä, mistä tämä voisi kummuta. Huomaat pian, että ärsytyksen aihe ei olekaan tämä ihminen, vaan se, millaisia tunteita hän sinussa herättää juuri sinusta itsestäsi. Tämä on nyt hyvän oppitunnin paikka.

Vaaka(23.9-23.10)

Älä anna työasioiden viedä liikaa energiaasi. Nyt on riski, että annat enemmän, kuin mihin sinulla tosiasiassa olisi panoksia. Ota nyt aikaa itsellesi ja lepää. Kun poltat kynttilää molemmista päistä, olet pian kierteessä, jota ei pienellä levolla ratkaista. Tee nyt siis itsellesi palvelus ja jätä työt hetkeksi muiden osaaviin käsiin.

Skorpioni(24.10-22.11)

Viime aikoina alkaneet muutokset tuntuvat hieman epätodellisilta ja saavat sinut epäilemään itseäsi. Tämä on kuitenkin täysin normaalia, uusiin asioihin tottuminen ottaa aikansa. Anna elämän asettua uusiin uomiinsa rauhassa, mihinkään ei ole kiire. Pian huomaat kaiken solahtavan saumattomasti paikalleen.

Jousimies(23.11-21.12)

Mikäli haluat saada nyt ehdotuksesi menemään läpi jopa kriittisimpien osapuolten silmissä, on kaikki yksityiskohdat hiottava tarkasti loppuun. Älä anna mahdollisuutta kyseenalaistamiseen, vaan tarjoa heille sellainen paketti, josta he eivät voi kieltäytyä. Se vaatii aikaa ja vaivaa, mutta takaa sinulle voiton.

Kauris(22.12-19.1)

Olet saanut apua kiperässä tilanteessa, nyt olisi hyvä mahdollisuus tehdä sama palvelus toiselle. Muistat varmasti, kuinka paljon kiitollisuutta yksikin auttava ele voi elämään tuoda. Ihminen lähipiirissäsi on juuri sellaisessa tilanteessa, että apu olisi hänelle kultaakin kalliimpaa. Kuuntele siis tarkalla korvalal hänen sanojaan.

Vesimies(20.1-19.2)

Jaksamisen kanssa on ollut hieman ongelmia viime aikoina, mutta nyt kesä tuo mukanaan sellaista aurinkoenergiaa, jolla saat aivan uutta puhtia päivittäiseen elämääsi. Älä anna sen mennä hukkaan, vaan käytä hyväksesi tilaisuus vihdoin mennä niitä asioita kohti, mistä olet pitkään haaveillut. Nyt on onnistumisen aika.

Kalat(20.2-20.3)

Eräs ihminen on aivan hulluna sinuun ja palvoo maata jalkojesi alla. Mieti nyt tarkkaan, voitko vastata täysillä hänen tunteisiinsa. Hän on nyt hyvinkin vakavissaan ja ansaitsee kuulla rehellisen vastaukseen. Lähde tämän romanssin kyytiin vain, mikäli olet asiasta aivan varma. Muuten tie vie sydänsuruihin.


Tilaa tarkempi henkilökohtainen viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopit laati EsteriEsteri