Etsitkö ennustajan työtä?

Onko Sinulla ennustajan, selvänäkijän, meedion tai parantajan kykyjä tai kokemusta? Tulkitsetko intuitiivisesti asioiden tilaa ja pystyt soveltamaan näkemääsi tai kuulemaasi ihmisten erilaisiin, vaikeisiinkin elämäntilanteisiin ?

Ehkä osaat lukea Tarot kortteja, välität enkeliviestejä, laadit horoskooppeja, käytät heiluria tai muita apuvälineitä henkimaailman viestien tulkitsemiseen. Haluat valjastaa kykysi sinulle mielekkääseen työhön, tehdä työtäsi kotoa käsin ja päättää itse työaikasi. Osaat keskustella, mutta erityisesti myös kuunnella ja olet valmis kohtaamaan linjoillamme erilaisia ihmisiä avoimin mielin.

Olet empaattinen, haluat auttaa ja ymmärrät eri vaikeuksien kanssa painivia ihmisiä. Jos jokin tai vaikka kaikki kuvaa Sinua, hae meille töihin <3

Tarjolla olevat työtehtävät

Keskustelulinjat

Työ tapahtuu puhelimitse keslustelemalla asiakkaan kanssa hänen….

Työtä voit tehdä kotoa käsin omalla puhelimellasi. Työaikoja ei ole vaan linjalle voit kirjautua silloin kun itselle parhaiten sopii ja töitä tehdä sen verran kuin haluaa. Ei minimi- tai maksimi työvaatimuksia, jokaisesta puhutusta minuutista maksetaan. Työ tehdään verokortilla ja muut lakisääteiset asiat puolin ja toisin huomioiden.

Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa ja on minimissään 0,32€€/min jonka lisäksi on mahdollista saada keskiarvoihin ja kokonaisminuutteihin perustuvaa bonusta. Työnteosta ei aiheudu työntekijälle kuluja ja työ on täysin anonyymia.

Chat

Chat työtä tehdään myös kotoa käsin omalta koneelta ja vaikka varsinaista työaikaa ei ole, niin työ edellyttää päivittäistä viestiliikenteen hoitoa.

Jos sinulla on siis paljon aikaa, vietät aikaasi mielelläsi koneen ääressä,
olet hyvä ilmaisemaan itseäsi kirjallisesti ja pystyt eläytymään useisiin eri rooleihin, voi tämä työ soveltua sinulle.