Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Hei, olen Saana, kiitosta saanut selvänäkijä pohjoisesta. Tulkinnoissa käytän intuitiivista näkijän lahjaani ja Tarot kortteja. Minulta voit kysyä myös kokemistasi paranormaaleista ilmiöistä.
Hej, jag är Saana från djupaste Norrland- samelandet. Jag ha många tacksamma kunder, som jag ha kunnat hjelpa på olika frågor om livet.
Jag anväder Tarot kort o samiska kort. Samt du kan åckso fråga om de paranormala fenomenen. Välkommen att ringa o ställa dina frågor.

Palvelukielet:

Puhelu

SAANA vastaa puheluusi numerossa 0700 04955 2.75 €/alk.min tai *044 409 7046 2.60 €/alk.min

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

SAANA ei ole juuri nyt tavoitettavissa puhelimitse. Paikalla olevat asiantuntijat löydät täältä

Tekstiviesti

Voit lähettää kysymyksesi myös tekstiviestillä. Lähetä viesti SAANA (välilyönti) oma kysymyksesi numeroon 17200 (3€/viesti) tai *050 9020 500 (2,5€/viesti).

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Sähköposti

Voit tilata ennustajalta myös henkilökohtaisen laajan tulkinnan sähköpostiisi. Saana tulkitsee tilanteesi joko vastaten kysymykseesi tai antamalla tulkinnan pyyntösi mukaan, esimerkiksi rakkaudesta, työstä, terveydestä.

Halutettassasi voit liittää tilaukseen myös valokuvan. Kerrothan ennustajalle myös etunimesi ja syntymäaikasi. Näin hän saa tehtyä sinulle syvällisemmän tulkinnan.

Laajan tulkinnan tilaaminen maksaa 20€. Käytössä on maksutavat tekstiviesti, pankkien verkkomaksut, mobiilimaksu ja Credio-laskutus.


Etene seuraavasti

  1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  2. Kirjoita seuraavaksi ennustajalle viesti ja kerro mistä aiheesta tai asiasta tulkinnan haluat.
  3. Lisää halutessasi kuva* tilaukseesi painamalla LISÄÄ KUVA...
  4. Paina lopuksi JATKA ja valitse maksutapa, seuraa maksuohjeita

Sähköpostiosoite:

*) voit lisätä joko oman kuvasi, läheisesi, esineen, eläimen yms kuvan, kunhan sinulla on käyttöoikeus kuvaan. Mikäli haluat jotakin tietoa kuvaan perustuen, kerro se ennustajalle. Kuvaa ei julkaista missään, eikä sitä välitetä ulkopuolisille. Asiakaspalvelumme poistaa kuvan järjestelmästämme halutessasi.