Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Hei, olen Eeva, pitkäaikaisilta asiakkailtani kiitosta saanut ennustaja ja Lenormand korttien tulkitsija. Nyt avaan korttipakkani myös Sinulle. Katson korteista mennyttä, nykyhetkeä ja tulevaa. Saat vastaukset yksittäisiin kysymyksiin tai vallitsevan elämäntilanteen tapahtumiin ja seurauksiin. Anna minun auttaa ja selkeyttää elämän tietäsi. Myös numerologiset tulkinnat.

Palvelukielet:

Kuuntele, kun kerron itsestäni ja työtavoistani.

Puhelu

Eeva vastaa puheluusi numerossa 0700 707022 2.75 €/alk.min tai *044 409 7015 2.60 €/alk.min

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Eeva ei ole juuri nyt tavoitettavissa puhelimitse. Paikalla olevat asiantuntijat löydät täältä

Tekstiviesti

Voit lähettää kysymyksesi myös tekstiviestillä. Lähetä viesti EEVA (välilyönti) oma kysymyksesi numeroon 17200 (3€/viesti) tai *050 9020 500 (2,5€/viesti).

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Sähköposti

Voit tilata ennustajalta myös henkilökohtaisen laajan tulkinnan sähköpostiisi. Eeva tulkitsee tilanteesi joko vastaten kysymykseesi tai antamalla tulkinnan pyyntösi mukaan, esimerkiksi rakkaudesta, työstä, terveydestä.

Halutettassasi voit liittää tilaukseen myös valokuvan. Kerrothan ennustajalle myös etunimesi ja syntymäaikasi. Näin hän saa tehtyä sinulle syvällisemmän tulkinnan.

Laajan tulkinnan tilaaminen maksaa 20€. Käytössä on maksutavat tekstiviesti, pankkien verkkomaksut, mobiilimaksu ja Credio-laskutus.


Etene seuraavasti

  1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  2. Kirjoita seuraavaksi ennustajalle viesti ja kerro mistä aiheesta tai asiasta tulkinnan haluat.
  3. Lisää halutessasi kuva* tilaukseesi painamalla LISÄÄ KUVA...
  4. Paina lopuksi JATKA ja valitse maksutapa, seuraa maksuohjeita

Sähköpostiosoite:

*) voit lisätä joko oman kuvasi, läheisesi, esineen, eläimen yms kuvan, kunhan sinulla on käyttöoikeus kuvaan. Mikäli haluat jotakin tietoa kuvaan perustuen, kerro se ennustajalle. Kuvaa ei julkaista missään, eikä sitä välitetä ulkopuolisille. Asiakaspalvelumme poistaa kuvan järjestelmästämme halutessasi.