Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Olen tunnettu meedio Wilma ja vastaan kysymyksiisi selvänäöllä ja enkeliviestein. Olen toiminut tässä työssä jo vuodesta 2007 ja korttitulkintoja olen tehnyt jo hyvin nuoresta ja olen auttanut lukuisia ihmisiä elämäni varrella. Ennen soittoasi toivon, että mietit kysymyksesi valmiiksi ja olet rauhallinen soittaessasi. Toimintatapani on siis vastata minulle esitettyyn kysymykseen. Voit kysyä kaikesta; terveys, liikunta, talous, rakkaus jne.

Palvelukielet:

Kuuntele, kun kerron itsestäni ja työtavoistani.

Puhelu

Wilma vastaa puheluusi numerossa 0700 705030 2.75 €/alk.min tai *044 747 0562 2.60 €/alk.min

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Wilma ei ole juuri nyt tavoitettavissa puhelimitse. Paikalla olevat asiantuntijat löydät täältä

Tekstiviesti

Voit lähettää kysymyksesi myös tekstiviestillä. Lähetä viesti WILMA (välilyönti) oma kysymyksesi numeroon 17200 (3€/viesti) tai *050 9020 500 (2,5€/viesti).

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Sähköposti

Voit tilata ennustajalta myös henkilökohtaisen laajan tulkinnan sähköpostiisi. Wilma tulkitsee tilanteesi joko vastaten kysymykseesi tai antamalla tulkinnan pyyntösi mukaan, esimerkiksi rakkaudesta, työstä, terveydestä.

Halutettassasi voit liittää tilaukseen myös valokuvan. Kerrothan ennustajalle myös etunimesi ja syntymäaikasi. Näin hän saa tehtyä sinulle syvällisemmän tulkinnan.

Laajan tulkinnan tilaaminen maksaa 20€. Käytössä on maksutavat tekstiviesti, pankkien verkkomaksut, mobiilimaksu ja Credio-laskutus.


Etene seuraavasti

  1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  2. Kirjoita seuraavaksi ennustajalle viesti ja kerro mistä aiheesta tai asiasta tulkinnan haluat.
  3. Lisää halutessasi kuva* tilaukseesi painamalla LISÄÄ KUVA...
  4. Paina lopuksi JATKA ja valitse maksutapa, seuraa maksuohjeita

Sähköpostiosoite:

*) voit lisätä joko oman kuvasi, läheisesi, esineen, eläimen yms kuvan, kunhan sinulla on käyttöoikeus kuvaan. Mikäli haluat jotakin tietoa kuvaan perustuen, kerro se ennustajalle. Kuvaa ei julkaista missään, eikä sitä välitetä ulkopuolisille. Asiakaspalvelumme poistaa kuvan järjestelmästämme halutessasi.