Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Katson sinulle menneseen, nykyhetkeen ja tulevaan meedion lahjoillani. Halutessasi myös korttini kertovat sinulle mitä haluatkaan tietää. Ihmissuhteet, terveys, rakkaus, elämä.

Palvelukielet:

Kuuntele, kun kerron itsestäni ja työtavoistani.

Puhelu

Lumi vastaa puheluusi numerossa 0700 705070 2.75 €/alk.min tai *044 333 7352 2.60 €/alk.min

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Lumi ei ole juuri nyt tavoitettavissa puhelimitse. Paikalla olevat asiantuntijat löydät täältä

Tekstiviesti

Voit lähettää kysymyksesi myös tekstiviestillä. Lähetä viesti LUMI (välilyönti) oma kysymyksesi numeroon 17200 (3€/viesti) tai *050 9020 500 (2,5€/viesti).

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Sähköposti

Voit tilata ennustajalta myös henkilökohtaisen laajan tulkinnan sähköpostiisi. Lumi tulkitsee tilanteesi joko vastaten kysymykseesi tai antamalla tulkinnan pyyntösi mukaan, esimerkiksi rakkaudesta, työstä, terveydestä.

Halutettassasi voit liittää tilaukseen myös valokuvan. Kerrothan ennustajalle myös etunimesi ja syntymäaikasi. Näin hän saa tehtyä sinulle syvällisemmän tulkinnan.

Laajan tulkinnan tilaaminen maksaa 20€. Käytössä on maksutavat tekstiviesti, pankkien verkkomaksut, mobiilimaksu ja Credio-laskutus.


Etene seuraavasti

  1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  2. Kirjoita seuraavaksi ennustajalle viesti ja kerro mistä aiheesta tai asiasta tulkinnan haluat.
  3. Lisää halutessasi kuva* tilaukseesi painamalla LISÄÄ KUVA...
  4. Paina lopuksi JATKA ja valitse maksutapa, seuraa maksuohjeita

Sähköpostiosoite:

*) voit lisätä joko oman kuvasi, läheisesi, esineen, eläimen yms kuvan, kunhan sinulla on käyttöoikeus kuvaan. Mikäli haluat jotakin tietoa kuvaan perustuen, kerro se ennustajalle. Kuvaa ei julkaista missään, eikä sitä välitetä ulkopuolisille. Asiakaspalvelumme poistaa kuvan järjestelmästämme halutessasi.

Verkkoistunto

Voit luottamuksella keskustella kasvotusten Lumin kanssa verkkoistunnossa.

Istunto tapahtuu verkossa selaintasi käyttäen ja sen hinta on 3,99€/min. Käytössä on maksutavat mobiilimaksu ja Credio-laskutus. Huomioithan palvelun toimivan Android-laiteissa Chrome ja Firefox selaimissa, iOS-laitteessa Safari-selaimessa ja Windows tietokoneilla Chrome ja Firefox selaimissa. Palvelun ohje

Lumi ei ota juuri nyt vastaan verkkoistuntopyyntöjä. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Lumi viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 050 9020 500 (2,50€).

Verkkoistuntoja vastaanottavat asiantuntijat löydät täältä