Valikko

Ennustajat.fi • Palvelua 24h • 0700 700 300

Käänny puoleeni jos sinulla on huolia tai jos tulevaisuutesi näyttää epävarmalta. Yhdessä ratkomme ongelmasi, luottamuksellisesti.

Palvelukielet:

Kuuntele, kun kerron itsestäni ja työtavoistani.

Puhelu

Seidi vastaa puheluusi numerossa 0700 706040 2.75 €/alk.min tai *044 782 6458 2.60 €/alk.min

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Seidi ei ole tavoitettavissa juuri nyt, mutta voit kutsua hänet paikalle. Tilaa maksuton kutsukoodi lähettämällä viesti KUTSUKOODI numeroon 17200. Syötä saamasi koodi kenttään ja klikkaa Lähetä.
Paikalla olevat asiantuntijat löydät täältä

Tekstiviesti

Voit lähettää kysymyksesi myös tekstiviestillä. Lähetä viesti SEIDI (välilyönti) oma kysymyksesi numeroon 17200 (3€/viesti) tai *050 9020 500 (2,5€/viesti).

*) Numeron käyttö edellyttää Credioasiakkuutta. Liity Credioon

Sähköposti

Voit tilata ennustajalta myös henkilökohtaisen laajan tulkinnan sähköpostiisi. Seidi tulkitsee tilanteesi joko vastaten kysymykseesi tai antamalla tulkinnan pyyntösi mukaan, esimerkiksi rakkaudesta, työstä, terveydestä.

Halutettassasi voit liittää tilaukseen myös valokuvan. Kerrothan ennustajalle myös etunimesi ja syntymäaikasi. Näin hän saa tehtyä sinulle syvällisemmän tulkinnan.

Laajan tulkinnan tilaaminen maksaa 20€. Käytössä on maksutavat tekstiviesti, pankkien verkkomaksut, mobiilimaksu ja Credio-laskutus.


Etene seuraavasti

  1. Kirjoita sähköpostiosoitteesi.
  2. Kirjoita seuraavaksi ennustajalle viesti ja kerro mistä aiheesta tai asiasta tulkinnan haluat.
  3. Lisää halutessasi kuva* tilaukseesi painamalla LISÄÄ KUVA...
  4. Paina lopuksi JATKA ja valitse maksutapa, seuraa maksuohjeita

Sähköpostiosoite:

*) voit lisätä joko oman kuvasi, läheisesi, esineen, eläimen yms kuvan, kunhan sinulla on käyttöoikeus kuvaan. Mikäli haluat jotakin tietoa kuvaan perustuen, kerro se ennustajalle. Kuvaa ei julkaista missään, eikä sitä välitetä ulkopuolisille. Asiakaspalvelumme poistaa kuvan järjestelmästämme halutessasi.

Verkkoistunto

Voit luottamuksella keskustella kasvotusten Seidin kanssa verkkoistunnossa.

Istunto tapahtuu verkossa selaintasi käyttäen ja sen hinta on 3,99€/min. Käytössä on maksutavat mobiilimaksu ja Credio-laskutus. Huomioithan palvelun toimivan Android-laiteissa Chrome ja Firefox selaimissa, iOS-laitteessa Safari-selaimessa ja Windows tietokoneilla Chrome ja Firefox selaimissa. Palvelun ohje

Seidi ei ota juuri nyt vastaan verkkoistuntopyyntöjä. Voit tiedustella hänen paikallaoloaan lähettämällä tekstiviestin Seidi viestisi numeroon 17200(3,00€) tai 050 9020 500 (2,50€).

Verkkoistuntoja vastaanottavat asiantuntijat löydät täältä